Έλεος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Καλά ας αρχίσει πρώτα το ελληνικό κράτος να φορολογεί την google και μετά ξαναρίχνουμε μια ματιά στις υπηρεσίες της. 1
whoever81 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Drunkard είπε Χεστήκαμε , παιχνίδια υπάρχουν απειρα για οποιον θέλει Απο την Google θέλουμε ΕΠΙΣΗΜΟ Google PAY και Google play store στην Ελλάδα για αγορές Ξέχασες Google Assistant στα ελληνικά. 2
nickk0kkav Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Τα παιχνιδια που είδαμε είτε τα έχω παιξει πριν πολλααααα χρόνια ( limbo/ kotor) είτε δε θα τα έπαιζα ουτε τσαμπα
Agony Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Υπάρχει και το friv χωρίς συνδρομή 😛 https://www.friv.com/ Εισαι φοβερος επιτελους το παιδι.μου θα. Παίζει χωρις διαφημίσεις. 1
iliasmach Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Αδιάφορη υπηρεσία κατά την γνώμη μου την οποία θα αξιοποιήσουν ελάχιστοι.
panos-s Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ακόμη μια συνδρομητική που δεν θα πάρει κανείς 🤣
vastegial_74 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, elias99 είπε google pay θα δούμε ποτέ άραγες? Καλά κάτσε να δούμε Assistant στα Ελληνικά πρώτα. Εγώ που κάνω συνέχεια φωνητικές κλήσεις στο τέλος θα αρχίσω να μιλάω σαν την Καλομοίρα.😁
AtiX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Καλά κάτσε να δούμε Assistant στα Ελληνικά πρώτα. Εγώ που κάνω συνέχεια φωνητικές κλήσεις στο τέλος θα αρχίσω να μιλάω σαν την Καλομοίρα.😁 Με την Καλομοίρα δεν υπάρχει πρόβλημα, σαν την Γαβριέλα μην καταντήσεις μόνο... 😂
mants118 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Καλά κάτσε να δούμε Assistant στα Ελληνικά πρώτα. Εγώ που κάνω συνέχεια φωνητικές κλήσεις στο τέλος θα αρχίσω να μιλάω σαν την Καλομοίρα.😁 "...μαρίδια και τυρί" 😛
vagstef Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, elias99 είπε google pay θα δούμε ποτέ άραγες? έχει δρομολογηθεί! θα έρθει από Ν26
basilis5 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Καλιο αργα παρα ποτε που λενε κ στο χωριο μου
infamousjohn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Γαμάτη υπηρεσία. Αξίζει τα λεφτά της. Το δοκίμασα σε ένα μήνα trial και έλιωσα αρκετά παιχνιδάκια (thimbleweed park κλπ). Εύκολα αξίζει τα 4.99 το μήνα. Ακόμα πιο εύκολα το ετήσιο πακετακι. 1
dialteo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Αφού Google και Apple γεμίσανε τα μαγαζιά τους με παιχνίδια αηδίες γεμάτα microtransactions και διαφημίσεις, προωθούν τώρα 5-ευρες συνδρομές με ad-free και microtransactions-free games. No way.
alexandros9019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Συνδρομές ακόμα και για τον αέρα που αναπνέουμε! Μου θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από την movie ''In time'' για κάποιο λόγο. Δεν θα έχει σημασία πόσα θα βγάζεις γιατί θα έχουν βρει τρόπο να σου τα παίρνουν από παντού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα