villasg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , "ψήνομαι" να αλλαξω τον καυστηρα πετρελαιου με LPG καθως εδω στην επαρχια δεν εχουμε φυσικο αεριο ( μονοκατοικια ) . Απο οτι εχω ακουσει υπαρχουν 2 τροποι για δεξαμενες που στις γεμιζει βυτιο : 1. Με εξωτερικη δεξαμενη υγραεριου που αλλαζει καθε 5 χρονια και εχει κοστος για την 5ετια καπου στα 400-500€ 2. Με μονιμη "θαμενη" δεξαμενη . Εχει καποιος κατι απο αυτα . Πιο πολυ με ενδιαφερει η "θαμενη" δεξαμενη ( απο οτι μαθαινω ολοι βαζουν 1750 λιτρα και θελω να μαθω κοστος προδιαγραφες κλπ κλπ Οποιος μπορει να βοηθησει .......... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από villasg
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, villasg είπε Καλησπερα , "ψήνομαι" να αλλαξω τον καυστηρα πετρελαιου με LPG καθως εδω στην επαρχια δεν εχουμε φυσικο αεριο ( μονοκατοικια ) . Απο οτι εχω ακουσει υπαρχουν 2 τροποι για δεξαμενες που στις γεμιζει βυτιο : 1. Με εξωτερικη δεξαμενη υγραεριου που αλλαζει καθε 5 χρονια και εχει κοστος για την 5ετια καπου στα 400-500€ 2. Με μονιμη "θαμενη" δεξαμενη . Εχει καποιος κατι απο αυτα . Πιο πολυ με ενδιαφερει η "θαμενη" δεξαμενη ( απο οτι μαθαινω ολοι βαζουν 1750 λιτρα και θελω να μαθω κοστος προδιαγραφες κλπ κλπ Οποιος μπορει να βοηθησει .......... Εκεί στην στρογγυλή πλατεία στην Ερέτρια που φεύγει ο δρόμος για Αλιβέρι έχω δει ότι υπάρχει κατάστημα που ασχολείται με αυτό το θέμα.Έχει δεξαμενές στον υπαίθριο χώρο και θα το δεις. Έχεις κάνει καθόλου ερώτηση στον τύπο.Πρέπει να έχει και βυτίο διανομής υγραερίου αυτός, ενδεχομένως σου παρέχει την δεξαμενή δωρεάν με την προυπόθεση να βάζεις υγραέριο από αυτόν.. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από papoys1
villasg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Παπου αυτα τα ξερω , εχει και στην χαλκιδα και στην αρτακη . Απλα θελω πριν παω σε αυτους να ειμαι λιγακι "διαβασμενος" και να μην καταπιω οτι σανο μου φερουν 11 λεπτά πριν, papoys1 είπε Πρέπει να έχει και βυτίο διανομής υγραερίου αυτός, ενδεχομένως σου παρέχει την δεξαμενή δωρεάν με την προυπόθεση να βάζεις υγραέριο από αυτόν.. Οι δεξαμενες οι εξωτερικες που βλεπεις εκει ανηκουν στην παραγραφο 1 δεν εχει δωρεαν 23 λεπτά πριν, villasg είπε 1. Με εξωτερικη δεξαμενη υγραεριου που αλλαζει καθε 5 χρονια και εχει κοστος για την 5 ετια καπου στα 400-500€ 1
filarhos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά τι έκανες; Το σκέφτομαι κι εγώ αφού φυσικό αέριο στην επόμενη 5ετία θα έρθει και ο καυστήρας πετρελαίου δεν πάει πολύ καλά..
villasg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, filarhos είπε Τελικά τι έκανες; Το σκέφτομαι κι εγώ αφού φυσικό αέριο στην επόμενη 5ετία θα έρθει και ο καυστήρας πετρελαίου δεν πάει πολύ καλά.. Για φετος τιποτα , ειχα και την δεξαμενη γεματη απο αρχες του χρονου ( λογω τιμης) . Θα το ψαξω την ανοιξη
filarhos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, villasg είπε Για φετος τιποτα , ειχα και την δεξαμενη γεματη απο αρχες του χρονου ( λογω τιμης) . Θα το ψαξω την ανοιξη Ρίξε μια ματιά σε αυτό!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα