Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , "ψήνομαι" να αλλαξω τον καυστηρα πετρελαιου με LPG καθως εδω στην επαρχια δεν εχουμε φυσικο αεριο ( μονοκατοικια ) .
Απο οτι εχω ακουσει υπαρχουν 2 τροποι για δεξαμενες που στις γεμιζει βυτιο :
1. Με εξωτερικη δεξαμενη υγραεριου που αλλαζει καθε 5 χρονια και εχει κοστος για την 5ετια καπου στα 400-500€
2. Με μονιμη "θαμενη" δεξαμενη .
Εχει καποιος κατι απο αυτα .
Πιο πολυ με ενδιαφερει η "θαμενη" δεξαμενη ( απο οτι μαθαινω ολοι βαζουν 1750 λιτρα και θελω να μαθω κοστος προδιαγραφες κλπ κλπ
Οποιος μπορει να βοηθησει ..........

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλησπερα , "ψήνομαι" να αλλαξω τον καυστηρα πετρελαιου με LPG καθως εδω στην επαρχια δεν εχουμε φυσικο αεριο ( μονοκατοικια ) .
Απο οτι εχω ακουσει υπαρχουν 2 τροποι για δεξαμενες που στις γεμιζει βυτιο :
1. Με εξωτερικη δεξαμενη υγραεριου που αλλαζει καθε 5 χρονια και εχει κοστος για την 5ετια καπου στα 400-500€
2. Με μονιμη "θαμενη" δεξαμενη .
Εχει καποιος κατι απο αυτα .
Πιο πολυ με ενδιαφερει η "θαμενη" δεξαμενη ( απο οτι μαθαινω ολοι βαζουν 1750 λιτρα και θελω να μαθω κοστος προδιαγραφες κλπ κλπ
Οποιος μπορει να βοηθησει ..........

Εκεί στην στρογγυλή πλατεία στην Ερέτρια που φεύγει ο δρόμος για Αλιβέρι έχω δει ότι υπάρχει κατάστημα που ασχολείται με αυτό το θέμα.Έχει δεξαμενές στον υπαίθριο χώρο και θα το δεις.

Έχεις κάνει καθόλου ερώτηση στον τύπο.Πρέπει να έχει και βυτίο διανομής υγραερίου αυτός, ενδεχομένως σου παρέχει την δεξαμενή δωρεάν με την προυπόθεση να βάζεις υγραέριο από αυτόν..

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Παπου αυτα τα ξερω , εχει και στην χαλκιδα και στην αρτακη .
Απλα θελω πριν παω σε αυτους να ειμαι λιγακι "διαβασμενος" και να μην καταπιω οτι σανο μου φερουν

11 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Πρέπει να έχει και βυτίο διανομής υγραερίου αυτός, ενδεχομένως σου παρέχει την δεξαμενή δωρεάν με την προυπόθεση να βάζεις υγραέριο από αυτόν..

Οι δεξαμενες οι εξωτερικες που βλεπεις εκει ανηκουν στην παραγραφο 1 δεν εχει δωρεαν

23 λεπτά πριν, villasg είπε

1. Με εξωτερικη δεξαμενη υγραεριου που αλλαζει καθε 5 χρονια και εχει κοστος για την 5 ετια καπου στα 400-500€

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά τι έκανες;

Το σκέφτομαι κι εγώ αφού φυσικό αέριο στην επόμενη 5ετία θα έρθει και ο καυστήρας πετρελαίου δεν πάει πολύ καλά..

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, filarhos είπε

Τελικά τι έκανες;

Το σκέφτομαι κι εγώ αφού φυσικό αέριο στην επόμενη 5ετία θα έρθει και ο καυστήρας πετρελαίου δεν πάει πολύ καλά..

Για φετος τιποτα , ειχα και την δεξαμενη γεματη απο αρχες του χρονου ( λογω τιμης) .
Θα το ψαξω την ανοιξη

Δημοσ.
7 ώρες πριν, villasg είπε

Για φετος τιποτα , ειχα και την δεξαμενη γεματη απο αρχες του χρονου ( λογω τιμης) .
Θα το ψαξω την ανοιξη

Ρίξε μια ματιά σε αυτό!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...