otherbrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Γειά σας, καινούργιος χρηστης 🙂 Έκανα αίτηση για μεταφορά στήν Protergia πρίν περίπου 2 εβδομάδες. Μου τηλεφώνησαν μία ημέρα αργότερα και μου ζήτησαν να ξανανεβάσω κάποια δικαιολογητικά γιατί μάλλον υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Όπως και έκανα την ίδια κιόλας μέρα. Μία εβδομάδα αργότερα και αφού δεν είχα καμία απολύτως ενημέρωση ούτε κάν κάποιο τυπικό email, έστειλα μήνυμα μέσω της φόρμας που παρέχεται στην ιστιοσελίδα, ζητώντας ενημέρωση για το αιτημά μου. Έχουν περάσει 5 μέρες απο τότε καί συνολικά σχέδον δύο εβδομάδες απο τήν ημέρα πού έκανα την αίτηση, και δέν έχω ακούσει το παραμικρό απ την πλευρά τους. Αν η αίτηση απορρίφθηκε θα μπορούσαν τουλαχίστον να με ενημερώσουν με κάποιο αυτοματοποιημένο, λακωνικό email για να μήν περιμένω. Πραγματικά, τι γίνεται με αυτήν την εταιρία; Θεωρώ πως την γλίτωσα μάλλον τελικά. Ακόμη και αν παραλάβω σήμερα την σύμβαση για υπογραφή, έχω αποφασίσει να μήν προχωρήσω. Ήθελα απλά να αναφέρω την δυσάρεστη εμπερία μου με την Protergia και να ακούσω τις γνώμες σας.
cumulus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δεν παρακαλαμε κανενα να τον πληρωσουμε.Αμα δε μας θελουν για πελατες αυτοι χανουν. Ειχα παρομοια εμπειρια με μικρη εταιρεια ιντερνετ (οπττικη ινα) που διαβαζα πολυ καλα λογια.Οταν εκανα αιτηση μου ειπαν οτι σε 1.5 μηνα θα ενεργοποιηθω.Στο ενα μηνα δεν ειχε καν προωθηθει το αιτημα μου και οι δικαιολογιες ηταν αφθονες.Απλα ακυρωσα την αιτηση. 1
otherbrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 28 λεπτά πριν, cumulus είπε Δεν παρακαλαμε κανενα να τον πληρωσουμε.Αμα δε μας θελουν για πελατες αυτοι χανουν. Ειχα παρομοια εμπειρια με μικρη εταιρεια ιντερνετ (οπττικη ινα) που διαβαζα πολυ καλα λογια.Οταν εκανα αιτηση μου ειπαν οτι σε 1.5 μηνα θα ενεργοποιηθω.Στο ενα μηνα δεν ειχε καν προωθηθει το αιτημα μου και οι δικαιολογιες ηταν αφθονες.Απλα ακυρωσα την αιτηση. Συμφωνώ μαζί σου. Απλά είναι οτι δεν εχω καμία αποκρίση. Ομώς δεν θέλω τηλεφωνήσω για να τους πληρώσω περιμένοντας στην αναμόνη, η οποία έχει και υψηλές χρεωσεις, για να μου πουν δεν ξέρω και 'γω τι.
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Κι εγώ τα ίδια πάνω κάτω πριν από κανά χρόνο με Protergia. Αφού μίλησα μαζί τους και μου είπαν ποια δικαιολογητικά πρέπει να στείλω με email, περνούσαν βδομάδες και τίποτα. Τελικά ήθελαν να τους ενημερώσω τηλεφωνικώς ότι τους τα έστειλα, κάτι που δε μου είπαν ποτέ. Πολλή ολιγωρία, πολλή. 1
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Κι εγώ τα ίδια πάνω κάτω πριν από κανά χρόνο με Protergia. Αφού μίλησα μαζί τους και μου είπαν ποια δικαιολογητικά πρέπει να στείλω με email, περνούσαν βδομάδες και τίποτα. Τελικά ήθελαν να τους ενημερώσω τηλεφωνικώς ότι τους τα έστειλα, κάτι που δε μου είπαν ποτέ. Πολλή ολιγωρία, πολλή. Σε 5ψήφιο φυσικά να σε βάλουν στην αναμονή όπως όλοι και να πληρώνεις 10ευρα και 15ευρα σαν μακάκας. Εχουν βρει τελικά απίστευτα φόρμουλα να μας τα ρουφάνε. Ακούω 5ψήφια και βγάζω σπυράκια. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, cumulus είπε Δεν παρακαλαμε κανενα να τον πληρωσουμε.Αμα δε μας θελουν για πελατες αυτοι χανουν. Ειχα παρομοια εμπειρια με μικρη εταιρεια ιντερνετ (οπττικη ινα) που διαβαζα πολυ καλα λογια.Οταν εκανα αιτηση μου ειπαν οτι σε 1.5 μηνα θα ενεργοποιηθω.Στο ενα μηνα δεν ειχε καν προωθηθει το αιτημα μου και οι δικαιολογιες ηταν αφθονες.Απλα ακυρωσα την αιτηση. Σε παρακαλώ πες μου οτι δεν είναι η ίναλαν !!!
Fotis_Greece Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Αμα ειναι αυτη την κατσαμε, και εγω ενα μηνα στο περιμενε ειμαι
cumulus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 28 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Σε παρακαλώ πες μου οτι δεν είναι η ίναλαν !!! Μην παρακαλας .Αυτη ειναι.
otherbrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Διάβασα τα μηνύματα σας και αποφάσισα τελικά να τηλεφωνήσω και να ακυρώσω την αιτήση. Ολά πήγαν όμαλα και νιώθω τώρα μια μίκρη ανακούφιση.
LabrakisG1992 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, cumulus είπε Μην παρακαλας .Αυτη ειναι. AXAXAXA εκανα αιτηση χθες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα