Crus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Σου εχουμε γραψει 2 ανθρωποι απο την Πεμπτη οτι ειναι πασιγνωστο προβλημα του συγκεκριμενου μοντελου και επιλυεται μοναχα με firmware upgrade που απαιτει RMA. Δεν καταλαβαινω τι παλευεις 3 μερες..
sportis23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Crus είπε Σου εχουμε γραψει 2 ανθρωποι απο την Πεμπτη οτι ειναι πασιγνωστο προβλημα του συγκεκριμενου μοντελου και επιλυεται μοναχα με firmware upgrade που απαιτει RMA. Δεν καταλαβαινω τι παλευεις 3 μερες.. Γιατί ρε φίλε είμαι σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα τις εταιρίας και το μόνο που μου είπαν είναι να δοκιμάσω την οθόνη σε άλλο pc. Όταν ανέφερα για firmware μου είπαν είναι στο site οι drivers που δεν έχουν καμία σχέση.ειμαι σε μακρινό νησί και είναι διαδικασία η επιστροφή τις οθόνης και να ξαναβρώ τι να παρω. Γι'αυτό το ψάχνω εδώ και τόσες μέρες. 1
Sakiz105 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, sportis23 είπε Γιατί ρε φίλε είμαι σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα τις εταιρίας και το μόνο που μου είπαν είναι να δοκιμάσω την οθόνη σε άλλο pc. Όταν ανέφερα για firmware μου είπαν είναι στο site οι drivers που δεν έχουν καμία σχέση.ειμαι σε μακρινό νησί και είναι διαδικασία η επιστροφή τις οθόνης και να ξαναβρώ τι να παρω. Γι'αυτό το ψάχνω εδώ και τόσες μέρες. τι θες να σου πουνε? Εδώ η Samsung δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα στις G7 και G9 που κάνουν 600 και 900 αντίστοιχα Επέστρεψέ την αν έχεις την δυνατότητα. Πάρε ένα IPS στα ίδια λεφτά (Dell S2721DGF, Lenovo Legion Y27Q-20, Asus TUF Gaming VG27AQ, LG 27GL850-B ) η αν θες ultrawide δεν ξέρω τι να προτείνω
sportis23 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Τελευταία ενημέρωση. Λοιπόν είμαι σε επικοινωνία με την aoc για επίλυση του θέματος και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εξυπηρετικοί δεν το περιμενα. αν δεν βρούμε λύση θα μου στείλουν καινούρια οθόνη απευθείας. Μπράβο τους 1
Sakiz105 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, sportis23 είπε Τελευταία ενημέρωση. Λοιπόν είμαι σε επικοινωνία με την aoc για επίλυση του θέματος και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εξυπηρετικοί δεν το περιμενα. αν δεν βρούμε λύση θα μου στείλουν καινούρια οθόνη απευθείας. Μπράβο τους αν και στην καινούργια έχει αυτό το smearing? Ελπίζω να είναι πραγματικά θέμα με την οθόνη και να έχουν βγάλει κάποιο revision που να το βελτιώνει.
sportis23 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα με ενημερώσουν για όλα. Στα παιχνίδια το ξέρουν το πρόβλημα και ότι λύνεται με το να κλείσεις το freesync. Αλλά αυτό που κάνει στην επιφάνεια εργασίας δεν το γνώριζαν και θα μιλήσουν με τα κεντρικά αν δουν ότι το κάνει μόνο σε εμένα τότε θα μου στείλουν καινούρια οθόνη.νκαι δεν χρειάζεται να στείλω την οθόνη πισω αλλά πρώτα θα στείλουν την καινούρια και δούμε ότι όλα είναι εντάξει και μετά θα στείλω την παλιά πισω Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από sportis23 1
ritzasone Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δηλαδή δέχονται ότι στο μόνιτορ ουσιαστικά το freesync δεν δουλεύει σωστά ; Έχω το ίδιο , ο μόνος τρόπος να μην έχεις flickering στα παιχνίδια είναι να ρυθμίσεις τα γραφικά ώστε να εχεις παντα πανω απο 48 fps ,διαφορετικά αν δεν μπορείς το κλείνεις .Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά σε κάποια παιχνίδια όπως το Odyssey το χρειάζεσαι το freesync
sportis23 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ritzasone είπε Δηλαδή δέχονται ότι στο μόνιτορ ουσιαστικά το freesync δεν δουλεύει σωστά ; Έχω το ίδιο , ο μόνος τρόπος να μην έχεις flickering στα παιχνίδια είναι να ρυθμίσεις τα γραφικά ώστε να εχεις παντα πανω απο 48 fps ,διαφορετικά αν δεν μπορείς το κλείνεις .Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά σε κάποια παιχνίδια όπως το Odyssey το χρειάζεσαι το freesync Μου είπαν ότι το freesync δουλεύει καλά σε συγκεκριμένα μοντελα (στην περίπτωσή μου) amd κάρτες, το αναγράφει και στο manual. Εγώ το flickering το είχα σε παιχνίδια πχ που είχα πάνω από 100 fps. Αλλά εντάξει το έκλεισα και είμαι κομπλέ. το άλλο πρόβλημα περιμένω να μου βρουν λύση. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από sportis23
sportis23 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Λοιπόν μόλις με ενημέρωσαν πως πάμε για αντικατάσταση και θα μου αποσταλεί καινούρια οθόνη. Ελπίζω να είμαι εντάξει με την καινούρια, και ένα μεγάλο μπράβο στο support της aoc 1
sportis23 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δεν μου λέτε, αν υποθέσουμε ότι δεν έχουν αποθήκη στη Ελλάδα και έρχεται απέξω πόσο καιρό μπορεί να πάρει? Να τους πάρω κανένα τηλ να δω που βρίσκεται?
Sakiz105 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, sportis23 είπε Δεν μου λέτε, αν υποθέσουμε ότι δεν έχουν αποθήκη στη Ελλάδα και έρχεται απέξω πόσο καιρό μπορεί να πάρει? Να τους πάρω κανένα τηλ να δω που βρίσκεται? γερμανία μέσος όρος είναι 8 μέρες, αγγλία 12. 1
sportis23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Επίσης έχετε να μου προτείνεται καλό καλώδιο display port?
netagra Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Club3D Cable DisplayPort male - DisplayPort male 2m (CAC-2068) Πιστοποιημένο
sportis23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Λοιπόν εχθές παρέλαβα την καινούρια οθονη το πρόβλημα με την επιφάνεια εργασίας δεν μπορώ να πω ότι διορθώθηκε τελείως αλλά εντάξει θα πάρω κ το καλώδιο και θα δω,. Δεν μου είναι μεγάλο πρόβλημα . Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δουλεύει σωστά το freesync επιτέλους δεν έχω πρόβλημα με flickering στα παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα