sportis23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα εχθές παρέλαβα αυτή την οθόνη την έχω συνδέσει με display port την ρύθμισα στα 144hz freesyn on το πρόβλημα που έχω παρατηρήσει αν και είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψω όταν έχω πχ την ιστοσελίδα ανοιχτή ας πούμε σε αυτήν την σελίδα https://robertsspaceindustries.com/ όχι σε ful screen, το βιντεάκι που παίζει στην σελίδα στα έντονα χρώματα που κάνει μου επηρεάζει και την υπόλοιπη οθόνη σε φωτεινότητα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει. Όπως πχ σε παιχνίδι pubg όταν είμαι στο μενού και πάω το ποντίκι στις επιλογές που έχει παλι επηρεάζει πίσω το φοντο σαν να σκουρενει και να ξαναφωτιζει το background δεν είναι έντονο αλλά δεν είχα τέτοιο θέμα με την παλιά οθόνη. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να είναι και πως μπορώ να το διορθώσω?
sportis23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Κατάφερα να τραβήξω και ένα βιντεάκι https://youtu.be/Xuw8Xaba4bM από ότι μου είπαν είναι σαν brightness flickering. Αν αλλάξω ανάλυση σε χαμηλότερη δεν το κάνει. Επειδή είναι καινούρια οθόνη μήπως να την στείλω πισω? Είναι προβλήματα της συγκεκριμένης οθόνης?
Sakiz105 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 έχεις τον τελευταίο driver της nvidia και το τελευταίο firmware της οθόνης? Είναι γενικότερα πρόβλημα με τα va panels στο adaptive sync. Άλλοι λενε λόγο Nvidia άλλοι λόγο firmware
Crus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 ειναι γνωστο προβλημα της συγκεκριμενης οθονης και λεγεται flickering. Μιλησε με την εταρεια γιατι χρειαζεται firmware update το οποιο δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις μονος σου η πρεπει να την στειλεις πισω..
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ότι λέει ο Crus. η συγκεκριμένη πάσχει από flickering και θέλει firmware update.
sportis23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Οριστε και αλλο ενα βιντεο το οποιο η κατασταση διορθωνει μονο αν το παω στα 60hz οπως θα δειτε
netagra Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Τι κάρτα έχεις; Αν έχεις NVidia θέλει τους νέους drivers.
sportis23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 sapphire radeon rx 5700 xt 8gb nitro+
AntonisKo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Ωχχχ?! Το firmware πώς αναβαθμίζεται? Δεν βγάζεις άκρη με αυτά τα pc ώρες ώρες, κι εγώ με amd με μικρότερη gpu και δεν μου το κανει. Βέβαια εμένα δεν φτάνει στα 144hz.
sportis23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Σε επικοινωνία με την aoc μου είπαν να δοκιμάσω την οθόνη σε άλλον υπολογιστή έχω ένα παλιό λάπτοπ αλλά με vga έχω καλώδιο από vga σε hdmi αν κάνει τα ίδια θα δοκιμάσω και φορμάτ και αν δεν αλλάξει κατι τότε πάει πίσω η οθόνη.
Herald Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Αυτό που δείχνεις στο Video πάντως δεν είναι flickering. Μήπως στο μενού της οθόνης έχει μια ρύθμιση που αυξομειώνει το brightness αυτόματα? Για κάτι τέτοιο μου μοιαζει
Sakiz105 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, Herald είπε Αυτό που δείχνεις στο Video πάντως δεν είναι flickering. Μήπως στο μενού της οθόνης έχει μια ρύθμιση που αυξομειώνει το brightness αυτόματα? Για κάτι τέτοιο μου μοιαζει flickering είναι. @sportis23 δοκίμασε με gsync/freesync off. και ξαναπες μας
sportis23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Λοιπον στα παιχνίδια έφτιαξε η κατάσταση όταν απενεργοποίησα το freesyn στην επιφάνεια εργασίας δυστυχώς παραμένει όπως και ένας άλλος χρήστης που βρήκα ότι έχει το ίδιο πρόβλημα αν αγοράσω καλύτερο καλώδιο display port λέτε να δω διάφορα? Η να στείλω πισω την οθόνη τώρα που έχω ακόμα περιθώριο.
Sakiz105 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, sportis23 είπε Λοιπον στα παιχνίδια έφτιαξε η κατάσταση όταν απενεργοποίησα το freesyn στην επιφάνεια εργασίας δυστυχώς παραμένει όπως και ένας άλλος χρήστης που βρήκα ότι έχει το ίδιο πρόβλημα αν αγοράσω καλύτερο καλώδιο display port λέτε να δω διάφορα? Η να στείλω πισω την οθόνη τώρα που έχω ακόμα περιθώριο. Αυτό είναι το DCR, κλείστο και αυτό αν έχει επιλογή (Dynamic Contrast Ratio) Και να το κλείσεις αυτό, λόγο VA panel, το freesync θα σου δίνει πάλι flickering. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από Sakiz105
sportis23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε Αυτό είναι το DCR, κλείστο και αυτό αν έχει επιλογή (Dynamic Contrast Ratio) Και να το κλείσεις αυτό, λόγο VA panel, το freesync θα σου δίνει πάλι flickering. Δηλαδή πιστεύεις ότι φτιάχνεται η κατάσταση ε? Να μην μπω στην διαδικασία να την επιστρέψω γιατί αν εξαιρέσεις το προβλημα κατά τα άλλα είναι ωραία οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα