Vasilis T 92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Πώς μπορώ να δω την υγεία του usb flash drive κτλπ με το πρόγραμμα hdsentinel ?? Γιατί δεν μου δείχνει τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δε μπορείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Δε μπορείτε. Υπάρχει άλλος τρόπος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μέχρι στιγμής όχι. Αντίγραφα των προσωπικών μας αρχείων σε 3 μέρη (δίσκους, cloud, φλασάκια). Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόνο στην διαχείρηση δίσκων των windows βλέπεις αν είναι σε καλή κατάσταση οποιοσδηποτε δίσκος Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από D___G 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, D___G είπε Μόνο στην διαχείρηση δίσκων των windows βλέπεις αν είναι σε καλή κατάσταση οποιοσδηποτε δίσκος Τι πατάω για να το δω αυτό?? Αυτό που θέλω να δω την υγεια του δεν είναι δίσκος είναι στικάκι Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Στο εικονίδιο "Ο υπολογιστής μου" δεξί κλικ, διαχείριση, διαχείριση δίσκων και σου βγάζει όλη τη λίστα με τους δίσκους και τα διαμερίσματα και αν είναι σε καλή κατάσταση, σε εμένα βλέπω βγάζει και το στικάκι στη λίστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, D___G είπε Στο εικονίδιο "Ο υπολογιστής μου" δεξί κλικ, διαχείριση, διαχείριση δίσκων και σου βγάζει όλη τη λίστα με τους δίσκους και τα διαμερίσματα και αν είναι σε καλή κατάσταση, σε εμένα βλέπω βγάζει και το στικάκι στη λίστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα