ioannis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σκεπτεται να αγορασει η γυναικα μου το Samsung Galaxy A21S απο το Public, θα το χρησιμοποιει φυσικα για ολες τις δουλιες εκτος απο παιχνιδια. Της αρεσει δε πολυ να φωτογραφιζει. Επειδη ειμαστε ηλικιωμενοι σας παρακαλουμε να μας πειτε τη γνωμη σας. Σας ευχαριστουμε. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από ioannis
eko13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Η απάντηση είναι εύκολη Xiaomi Redmi note 9 pro. Δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=10217&idPhone2=10239 Συγκριτικό με το Α21s... 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το Public είναι από τα ακριβότερα καταστήματα, γιατί δεν κοιτάτε στο skroutz? Συμφωνώ για το note 9 pro, αλλά μπορείτε να πάτε σε κάτι πιο φθηνό κατά την γνώμη μου αν θέλετε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα. Όπως και να χει η samsung σε αυτές τις τιμές δεν αξίζει καθώς δεν είναι αντάξια της Xiaomi η οποία μέχρι τα 200€ (πέρα από το poco x3 με τιμές Κίνας) έχει τα καλύτερα κινητά. 9 ώρες πριν, ioannis είπε θα το χρησιμοποιει φυσικα για ολες τις δουλιες Καλό θα ήταν να αναφέρετε ακριβώς την χρήση που κάνει σε ένα κινητό καθώς το "για όλες τις δουλειές" για πολλούς διαφέρει... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από GeorgeR1_700
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ioannis είπε Σκεπτεται να αγορασει η γυναικα μου το Samsung Galaxy A21S απο το Public, θα το χρησιμοποιει φυσικα για ολες τις δουλιες εκτος απο παιχνιδια. Της αρεσει δε πολυ να φωτογραφιζει. Επειδη ειμαστε ηλικιωμενοι σας παρακαλουμε να μας πειτε τη γνωμη σας. Σας ευχαριστουμε. φιλε ιωαννη, οταν λες ηλικιωμενος το λες για πλακα φανταζομαι... τι 50 τι 60 τι 70 τι 80 ...😄 καντο και εσυ σαν το πατερα μου, οτι παιρνει ειναι το καλυτερο, με την δικαιολογια οτι δεν τα ειχε μικρος (στην μανα μου πιο πολυ) ... με πολυ αγαπη σου λεω , αγορασε ενα καλο κινητο να κανεις την δουλεια σου.. (εγγονια κλησεις , φωτογραφιες, καμια αγορα απο το ιντερνετ κ.α ) παρε εκει ενα καλο samsung ή ενα iphone... δωσε 500-600 ευρω και θα εισαι αρχοντας... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης
GPOWERR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Αφού της αρεσει η φωτογραφια, προτεινε της και αυτο: https://www.e-shop.gr/kinito-honor-9x-128gb-4gb-dual-sim-green-gr-p-TEL.092858 Είναι πολυ καλο για τα χρήματα που κοστιζει, εχει Google services και 2 ετη εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα