Προς το περιεχόμενο

1 + 1 Photo Album στο myikona - €19.95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχέτως προσφοράς....

Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για διάφορα άλμπουμ. Απλό στη χρήση και οι οδηγίες σωστές και αναλυτικές. Τα έτοιμα templates πολύ χρήσιμα. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω οι φωτογραφίες πρέπει να είναι καλής ποιότητας και να μη γίνει χρήση της διόρθωσης. Επίσης ακόμα και τα λεπτά φύλλα (απλό photobook) είναι καλής ποιότητας, ενώ τα χοντρά (layflat photobbok) είναι άπαικτα!

Αξίζει σίγουρα και είναι ότι πρέπει για δωράκι.

IMG_20201001_115901.jpg

IMG_20201001_115911.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα άλμπουμ 30χ30 με λεπτά φύλλα (ειχε αγοραστει 19.90), πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης από High Resolution Photos χωρίς αυτόματη διόρθωση που έστειλα.

Προσφορά ωστόσο δεν είναι, μάλλον έτσι πλασάρουν το μάρκετινγκ τους με κουπόνια δλδ και "εκτπώσεις", στάχτη στα μάτια μας.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να έχουν και αλλού φθηνότερα αντίστοιχα Άλμπουμ (οπότε με βάση αυτό ουσιαστικά αποτελεί την καλύτερη τιμή αγοράς, τουλάχιστον από Ελλάδα ) , αν βέβαια κάνω λάθος περιμένω αντιπρόταση..

Aν και πιστεύω ότι αυτή η προσφορά αξίζει περισσότερο 

https://www.myikona.gr/proionta/cyber-monday/

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να έχουν και αλλού φθηνότερα αντίστοιχα Άλμπουμ (οπότε με βάση αυτό ουσιαστικά αποτελεί την καλύτερη τιμή αγοράς, τουλάχιστον από Ελλάδα ) , αν βέβαια κάνω λάθος περιμένω αντιπρόταση..

Aν και πιστεύω ότι αυτή η προσφορά αξίζει περισσότερο 

https://www.myikona.gr/proionta/cyber-monday/

Γιατί αξίζει περισσότερο; 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Γιατί αξίζει περισσότερο; 

• Με Protection σελίδων για μερική προστασία από την υγρασία και τις ακτίνες UV

Από την αρχική προσφορά: 29.95€ (από 64.30€), [2 Photobooks] 20x20cm με 30 σελίδες & Συμπαγές εξώφυλλο

Από την cyber-monday: 29.90 (2 Photobooks x 14.95€) 20x20cm, 50 Σελίδες με Protection & Εξώφυλλο Συμπαγές

Στις διαστάσεις 30χ30 η τιμή είναι η ίδια, αλλά κερδίζεις το protection.

Έχοντας φτιάξει και εγώ αρκετά άλμπουμ (δικά μου, βαφτίσεις συγγενών, γάμου) να προσθέσω για την καλή ποιότητα υλικών και εκτύπωσης, αρκεί να έχετε φωτό καλής ανάλυσης.

Επαγγελματίες και χωρίς κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια. Όντως τρέχουν συνέχεια τέτοιες "προσφορές" στην σελίδα τους αλλά και στο FB, αλλά η τιμή είναι ικανοποιητική για αυτά που προσφέρουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας έπρηξα αλλά έχω απορίες. 

Πόσο καιρό θα κάνει να μου έρθει Θεσσαλονίκη; 

Επίσης πως θα ανεβάσω τις φώτο; έχουν αυτοί ειδικό πρόγραμμα; 

Τέλος μέχρι πότε μπορώ να ανεβάσω τις φώτο από την ημέρα που θα γίνει η αγορά; 

Δημοσ.

προτιμώ pvc ψυφιακη εκτυπωση με σκληρο εξωφυυλο και ματ φινίρισμα παρα αυτο το στυλ περιοδικο με χοντρο εξωφυλλο.   απο μενα ειναι κατι το απλο. καθως στηνω δημιουργικά αλμπουμ τα ετοιμα δεν εχουν την χαρα της δημιουργιας απο το μηδεν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xxatziva είπε

προτιμώ pvc ψυφιακη εκτυπωση με σκληρο εξωφυυλο και ματ φινίρισμα παρα αυτο το στυλ περιοδικο με χοντρο εξωφυλλο.   απο μενα ειναι κατι το απλο. καθως στηνω δημιουργικά αλμπουμ τα ετοιμα δεν εχουν την χαρα της δημιουργιας απο το μηδεν.

Και άλλη τιμή όμως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Και άλλη τιμή όμως 

φυσικα αλλη τιμη. αλλα μετραει η ποιοτητα και η αντοχη στον χρονο. μια φορα θα κανεις αλμπουμ τουλαχιστον να μεινει και οχι να κινδυνευει να σκιστει η σελιδα. εκει που εκτυπωνω ξερουν τι θελω οποτε παντα προτιμω τον ιδιο εμπορο για την ποιοτητα της εκτυπωσης και τις γρηγορης παραδοσης.

Επεξ/σία από xxatziva
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω την προσωπική μου εμπειρία από την εταιρεία αυτή.

Όλη την ώρα έχεις προσφορές. Μόνο με προσφορές δουλεύει αλλιώς είναι πολύ ακριβά τα Photoalbums.

Αν είναι να παρετε photo album πάρτε μονο τα layflat και μόνο σε προσφορά. Έχουν τεράστια διαφορά από τα άλλα. Πλησιάζουν αυτά των φωτογράφων στους γάμους. βαπτίσεις κτλ

Επίσης η ποιότητα των χρωμάτων πέφτει με τον καιρό...

Τώρα η εταιρεία έχει απαράδεκτη εξυπηρέτησηση  και κανένα σεβασμό προς τους πελάτες της.

Είχα αγοράσει μέσω προσφοράς 2 Photo album layflat και έναν καμβά. Αξίας 65€ περίπου με την προσφορά.

Σου στέλνουν ένα κουπόνι για να χρησιμοποίησεις. Το οποίο έχει ημερομήνία λήξης! 

Σε εμένα από δικό τους λάθος δεν έγραφαν ΠΟΥΘΕΝΑ ότι έληγε και ΠΟΥΘΕΝΑ την ημερομηνία λήξης. Ούτε στα email

που μου ήρθαν ούτε στο site τους (πλέον το έχουν διορθώσει και φαίνεται). Επίσης δεν έστειλαν και κάποιο ενημερωτικό

ότι λήγουν τα κουπόνια σου σε λίγο καιρό.   Όπότε δεν ασχολήθηκα άμεσα.

Όταν μετά από καιρό (πάνω από χρόνο) αποφάσισα να τα φτιάξω διαπίστωσα ότι το κουπόνι δεν το δεχόταν διότι είχε λήξει.

Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι θα έπρεπε να θυμάμαι ότι ληγει από τη διαφήμιση και δεν παραδέχονταν το λάθος τους

παρόλο που τους έστελνα τα email που μου είχαν στείλει. Με  τα πολλά αποφάσισαν μου δωσουν ένα πιστωτικό με τα λεφτά που τους έδωσα με το οποίο όμως

δε μπορούσα να αγοράσω προσφορές από το site τους. Χωρίς προσφορές είναι ασύμφορο.  Σκεφτείτε ότι τα 1 photo album από αυτά που είχα πάρει χωρίς προσφορές

έβγαινε κοντά στα λεφτά που είχα δώσει για 2 albums + καμβά.

Έκανα καταγγελία στην Προστασία Καταναλωτή αλλά δεν έγινε τπτ. 

Για να μην χάσω τα λεφτά μου εντελώς πήρα με το πιστωτικό το οποίο και αυτο έληγε!!! χαμηλότερης

τιμής προϊόντα από αυτά που είχα αρχικά πληρώσει. Και δεν πήρα και καμβά γιατί δεν έφταναν τα λεφτά.

Επεξ/σία από nikosmavros
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Έχω κάνει συνολικά 8 φωτογραφικά άλμπουμ,διαφορετικών διαστάσεων, πάντα σε προσφορά είτε με σελίδες δωρεάν η τιμής,γιατί όντως δεν συμφέρει.

Το πρόγραμμα τους θέλει λίγο εξοικείωση αλλά γενικά είναι εύκολο και τα κρατάει και στην μνήμη αν δεν κάνω λάθος.Εχει και έτοιμα "σχέδια"να διαλέξεις.Απλα οι φωτογραφίες πρέπει να είναι καλής ποιότητας για να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...