ggian4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα έχω ενα δίσκο εξωτερικό usb 3 και μου έχει γυρίσει σε μορφή RAW και δεν μου δίνει πρόσβαση στα αρχεία παραμονο να κάνω format στον δισκο.Εαν υπάρχει κάποια πρόταση ευχαριστω πολύ.
hp8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, ggian4 είπε Καλησπερα έχω ενα δίσκο εξωτερικό usb 3 και μου έχει γυρίσει σε μορφή RAW και δεν μου δίνει πρόσβαση στα αρχεία παραμονο να κάνω format στον δισκο.Εαν υπάρχει κάποια πρόταση ευχαριστω πολύ. αυτό εδώ https://www.aftershotpro.com/en/pages/raw-file/ λέει ότι τα ανοίγει Δεν το έχω δοκιμάσει Αν τ ανοίξεις τα σώζεις αλλού στη σωστή μορφή και μετά διαμόρφωση τον δίσκο
ticker1510 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, hp8 είπε αυτό εδώ https://www.aftershotpro.com/en/pages/raw-file/ λέει ότι τα ανοίγει Δεν το έχω δοκιμάσει Αν τ ανοίξεις τα σώζεις αλλού στη σωστή μορφή και μετά διαμόρφωση τον δίσκο Φίλε αυτό που έχεις παραθέσει αφορά άνοιγμα αρχείων raw, δηλαδή φωτογραφίες χωρίς συμπίεση. Δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα που αναφέρει ο OP. 9 ώρες πριν, ggian4 είπε Καλησπερα έχω ενα δίσκο εξωτερικό usb 3 και μου έχει γυρίσει σε μορφή RAW και δεν μου δίνει πρόσβαση στα αρχεία παραμονο να κάνω format στον δισκο.Εαν υπάρχει κάποια πρόταση ευχαριστω πολύ. Έχεις δοκιμάσει να σκαναρεις το δίσκο με εργαλεία ανάκτησης; δοκίμασε recuva, easeUs DRW, Wise data recovery, ίσως κάποιο από αυτά σε βοηθήσει
ggian4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω δοκιμάσει με το easus DRW αλλα τίποτα θα δοκιμάσω τώρα και αυτό.καπου διάβασα για το test disk ότι επαναφέρει το partition. To έχει δοκιμάσει κάποιος; Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από ggian4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα