Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δοκιμάσει με ΝΟΤΕ έχω δοκιμάσει με Xiaomi.

Και εγώ δεν έχω καταλάβει τη τρέλα με το να ψάχνουμε με το δάχτυλο στη πλάτη.

Έχω 1+7 σηκώνω τηλεφώνου βλέπω που διάλο είναι το δαχτυλικο. Πατάς τέλος.

Για εμένα είναι και deal breaker βέβαια το συγκεκριμένο(και το drop), αλλά πραγματικά:τι το πρακτικό (και βολικό θα έλεγα) έχει πίσω το δακτυλικο;

Επεξ/σία από shadowfax-1-
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mixos23 είπε

οκ πες μας για ποιον λογο θεωρεις οτι ειναι πιο βολικο μπροστα δηλαδη? 
Και εγω το προτιμω πισω για λογους οπως ειπε το παιδι πχ. οτι δεν ξεκλειδωνει οπως το βγαζεις απο την τσεπη...

Ε αντίστοιχο παράδειγμα είναι ότι δε χρειάζεται να το σηκωσεις από το τραπέζι η το γραφείο με τον αισθητήρα μπροστά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, shadowfax-1- είπε

Έχω δοκιμάσει με ΝΟΤΕ έχω δοκιμάσει με Xiaomi.

Και εγώ δεν έχω καταλάβει τη τρέλα με το να ψάχνουμε με το δάχτυλο στη πλάτη.

Έχω 1+7 σηκώνω τηλεφώνου βλέπω που διάλο είναι το δαχτυλικο. Πατάς τέλος.

Για εμένα είναι και deal breaker βέβαια το συγκεκριμένο(και το drop), αλλά πραγματικά:τι το πρακτικό (και βολικό θα έλεγα) έχει πίσω το δακτυλικο;

εξηγω ξανα, πας να βγαλεις το pixel απο την τσεπη το δαχτυλο σου βρισκει εκει το αποτυπωμα και μεχρι να το βγαλεις ειναι ξεκλειδωτο, προφανως μιλαμε για μικρες λεπτομερειες αλλα για μενα το γεγονος οτι παντα το κινητο μου ηταν ανοιχτο στο χομ σκριν χωρις ουτε να χρειαστει να το κοιταξω για καποιο face recognition, ουτε να το ανοιξω και μετα να δω που ειναι το σημαδι για να μπει το δαχτυλο πανω στην οθονη, ειναι ενα συν που μου αρεσε. 

Δημοσ.

Πάντως δεν βλέπω ένα λόγο να το πάρει κάποιος αντί για το πολύ φτηνότερο 4a. Και μη μου πει κανείς το 5G γιατί μέχρι να λειτουργήσει ειδικά εδώ θα έχει βγεί το pixel 8...

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vaiosss είπε

Βέβαια με τα Bose ακουστικά που δίνουν δώρο, μέχρι τις 19/10, είναι σαν να δίνεις 400€ εφόσον μιλάμε για ακουστικά των 200€ αν τα σπρώξεις.

Πέρα από αυτό, δεν είναι μόνο το SoC που πληρώνεις εδώ, αλλά κι άλλα χαρακτηριστικά που δεν προσφέρει ο ανταγωνισμός με το ίδιο SOC.

Δεν ξέρω τα συγκεκριμένα, αλλά τα βλέπω 215€ στο skroutz οπότε δύσκολο να τα δώσει κανείς στα 200€.

Αν το πάρεις από Γερμανία που λες, το στέλνουν κανονικά Ελλάδα? 

Με τα δίκτυα θα τα πιάνει όλα κανονικα? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_dinos είπε

Δεν ξέρω τα συγκεκριμένα, αλλά τα βλέπω 215€ στο skroutz οπότε δύσκολο να τα δώσει κανείς στα 200€.

Αν το πάρεις από Γερμανία που λες, το στέλνουν κανονικά Ελλάδα? 

Με τα δίκτυα θα τα πιάνει όλα κανονικα? 

Ε, πόσο θα τα δώσεις ακουστικά του κουτιού;

Υπάρχει μία υπηρεσία που μπορείς να το παραγγείλεις με γερμανική διεύθυνση, Ελλάδα. Δεν ξέρω πως δουλεύει όμως. Ειδάλλως, θα πρέπει να έχεις γνωστό στην Γερμανία να στο στείλει αυτός.

Τα δίκτυα φυσικά και παίζουν παντού, εφόσον μιλάμε για EU συσκευή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

**παραθεση**

Δακτυλικό στην πλάτη;; Σοβαρά τώρα;

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;;

**παραθεση**

και γω εκραζα τα κινητα με αισθητηρα πισω αλλα μου βγηκε πολυ βολικος κακα τα ψεματα..

Επεξ/σία από papercuts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Στις χώρες αυτές δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα για ακόμα μια φορά". 

Λες και θα το παίρναμε.

Επεξ/σία από alexpap
Δημοσ.

Πάντα τα Pixel είχαν από ένα Deal Breaker χαρακτηριστικό. Στην προκειμένη , οι 5.8 ίντσες οθόνη είναι πάρα πολύ λίγες για Android συσκευή.

Δημοσ.
21 minutes ago, papercuts said:

**παραθεση**

Δακτυλικό στην πλάτη;; Σοβαρά τώρα;

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;;

**παραθεση**

και γω εκραζα τα κινητα με αισθητηρα πισω αλλα μου βγηκε πολυ βολικος κακα τα ψεματα..

To Galaxy 9 που είχε το δακτυλικό στην πλάτη με βόλευε πολλή καλύτερα από από το Galaxy 10 που το έχει μέσα στην οθόνη, και ας είναι από τα πιο γρήγορα (από ότι έχω διαβάσει) στην ανάγνωση του αποτυπώματος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vaiosss είπε

613 Ευρώ στο γερμανικό Google store και δώρο ακουστικά Bose QC 35 II.

Και στο αγγλικό Order Google Pixel 5 by 19/10/2020 or a Pixel 4a (5G) between 5/11/2020 and 18/11/2020 (Limited Stock offer) and receive a pair of Bose headphones on us. 

£599 or £24.96/month for 24 months
with 0% APR*

https://store.google.com/product/pixel_5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...