turbat0s Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω ένα dvd με κάποια μαθήματα αγγλικών. To dvd δεν έχει αρχεία μέσα, εμφανίζει όταν το διπλοκλικάρεις επιλογή είτε να το εγκαταστήσεις στο pc είτε να το τρέξεις. Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να το αντιγράψω σε ένα φλασάκι? (Δεν θέλω clone σε έτερο dvd)
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Αρχεία έχει απλά έχει προστασία.
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, turbat0s είπε όταν το διπλοκλικάρεις επιλογή είτε να το εγκαταστήσεις στο pc είτε να το τρέξεις. Κάνοντας δεξί κλικ και άνοιγμα θα σας εμφανίσει τα αρχεία. 1
turbat0s Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Τα εμφανίζει με δεξί κλικ, πλην όμως δεν τα αντιγράφει (όλα) στο στικάκι. Οπότε φαντάζομαι δεν θα τρέξει σωστά όπως τρέχει το dvd (θα το δώ μόλις ολοκληρωθεί η αντιγραφή). Παρεμπιπτόντως, το dvd το έχω ήδη κοπιάρει επιτυχώς σε έτερο dvd (άρα δεν φαντάζομαι ότι τίθεται θέμα κλειδώματος), αλλά θα ήθελα να το περάσω και σε στικάκι.
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Τι έγινε τελικά με την αντιγραφή; Στις 30/9/2020 στις 10:25 ΜΜ, turbat0s είπε Τα εμφανίζει με δεξί κλικ, πλην όμως δεν τα αντιγράφει (όλα) στο στικάκι. Αν αντέγραφες τα αρχεία σε υποφάκελους στο στικάκι με μεγάλα ονόματα και το dvd είχε πολλούς υποφάκελους τον έναν μέσα στον άλλον και αρχεία με μεγάλα ονόματα μπορεί να έπεσες θύμα του μεγάλου path. Δοκίμασε σε έναν απλό φάκελο π.χ. με το όνομα dvd στο root του usb. Ενδέχεται βέβαια να σε σταματάει και κανένα antivirus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα