Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Εργένης φάση σε δυάρι 50 τμ με 1 υπνοδωματιο 1 μπανιο και 1 κουζινο χωλ δωμάτιο. Κλασικά η φάση είναι αρκετά στενή και με καλώδια διασυνδεσης pc speakers διασπαρτα στο χώρο. Διαβάζοντας αρκετά  για τις ρομποτικές σκούπες θα με ενδιέφερε ενα μοντέλο που να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει χωρίς να αλλάζω καθε φορά εξαρτήματα.( το μαγείρεμα το κάνω εγω :P )

Έχω εντοπίσει τις roborock s5 max, mi mop  pro.

Ποιιες θα προτείνατε εσείς με κόστος εως 400 ευρώ και να εξυπηρετούν αυτά που ζήτησα.

Επεξ/σία από Xorxhs!
Δημοσ.

Σαν κάτοχος της Xiaomi Mi Robot μπορώ να πω ότι έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου, καθαρίζει πολύ καλά.

Αυτό με το σφουγγάρισμα ούτε και εμένα μου άρεσε σαν ιδέα αν και έχω δει πως απλώς τα τρίβει λίγο με νερό.

Αρχικά το πάτωμα σου πρέπει να είναι "καθαρό" από καλώδια, μακριές κουρτίνες, ψηλά χαλιά και πεταμένες κάλτσες.

Προσωπικά θα έπαιρνα την Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P καθώς είναι το καινούργιο μοντέλο με μικρές αλλαγές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Axelq είπε

Σαν κάτοχος της Xiaomi Mi Robot μπορώ να πω ότι έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου, καθαρίζει πολύ καλά.

Αυτό με το σφουγγάρισμα ούτε και εμένα μου άρεσε σαν ιδέα αν και έχω δει πως απλώς τα τρίβει λίγο με νερό.

Αρχικά το πάτωμα σου πρέπει να είναι "καθαρό" από καλώδια, μακριές κουρτίνες, ψηλά χαλιά και πεταμένες κάλτσες.

Προσωπικά θα έπαιρνα την Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P καθώς είναι το καινούργιο μοντέλο με μικρές αλλαγές.

Να ρωτήσω κατι για την χρήση γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά. 

Οι καρεκλες της τραπεζαρίας έχουν βάση σχεδόν τετράγωνη οπότε η σκούπα δεν θα μπορεί να σκουπίσει από κάτω. Σε συτή την περίπτωση πάει περιμετρικά ?

Αντιστοιχα σε 1-2 γωνίες του σπιτιού υπάρχουν καλώδια στο πάτωμα. Φαντάζομαι ότι μπει να σκουπίζει μέχρι 20 30 πόντους πριν από αυτά. Σωστά?

Ποιο είναι το μέγιστο πάχος χαλιου που μπορει να ανέβει για να σκουπίσει?

Δημοσ.

Σε περίπτωση που η απόσταση των ποδιών της καρέκλας είναι έστω και λίγο μεγαλύτερη από την σκούπα, σκουπίζει περιμετρικά κάθε πόδι.

Γενικά όπου βρίσκει εμπόδιο προσπαθεί να μπει από δίπλα για αυτό αν υπάρχει και έστω μια σχισμή που να χωράει θα περάσει.

Μικρά αντικείμενα προσπαθεί να τα ανέβει τις περισσότερες φορές γιατί τα περνάει για χαλιά οπότε παίζει να τα πάρει από κάτω, γενικά καλώδια δεν είναι να έχεις πουθενά.

Το χοντρό χαλί που έχω είναι σχεδόν 1.5εκ και το ανεβαίνει χωρίς κόπο. (2εκ είναι η απόσταση τους σκούπας από το έδαφος)

Επίσης ο αισθητήρας για το ύψος με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο γιατί έχω και σκάλες που κατεβαίνουν, μέχρι στιγμής 1.5 χρόνο δεν έχει πέσει 😄

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από όσα διαβάζω , λόγω κατάστασης του σπιτιού μου , δεν είμαι για ρομποτικη σκούπα .  Προοριζονται κυριως για μεγαλα πατωματα χωρις πολλα εμποδια.

Πάντως γνωρίζετε αν και ποτε θα βγουν τα νεότερα μοντέλα για xiaomi και roborock ?

Επεξ/σία από Xorxhs!
Δημοσ.

Γενικά βγαίνουν καινούργια μοντέλα αλλά οι διαφορές είναι μηδαμινές, λίγο μεγαλύτερος κάδος και περισσότερη αυτονομία.

Σίγουρα δεν αξίζουν +200€ καπέλο όταν κυκλοφορήσουν, μόλις πέσουν στα 300€ είναι ότι πρέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...