Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Ενδιαφερομαι να αγοράσω ένα καθημερινό πρακτικο αυτοκίνητο που να έχει όμως σπορ χαρακτήρα,να είναι μεχρι 1600κ.εκ. και μέχρι γύρω στις δέκα χιλιάδες ευρώ.

Έχω ξεχωρίσει το Suzuki Swift Sport που φαίνεται πολύ διασκεδαστικό στην οδηγήση,πρακτικό με τιμιες επιδόσεις.

Έχω υπ' όψην και  το Mitsubishi Colt Czt,αλλά δεν μου αρέσει πολύ εμφανιασιακα και το στήσιμο του φαίνεται αρκετά κακό, και παρόλο που έχει αρκετά πιο πολύ δύναμη και λίγο καλύτερους χωρους δεν με ενθουσιαζει τοσο ως επιλογη, διοτι γενικότερα δεν ενδιαφερομαι τόσο για την ιπποδύναμη αλλά να είναι διασκεδαστικό στην οδήγηση.

Από VAG παρόλο που είναι πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα δεν τα έχω για τόσο διασκεδαστικά και για τα 1.4 (ιδιαίτερα άμα συνδυάζεται με dsg ) έχω ακούσει πως γενικότερα έχουν θέματα .

Έχει κανείς να προτείνει τίποτα άλλο σε αύτη την κατηγορία;

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Opel Corsa Opc 1.6  192PS

Vw Polo Tsi"Gti" 1.4  180Ps

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Δες και scirocco σε αυτα τα λεφτα.

Οταν λες διασκεδαστικο στην οδηγηση τι ακριβως εννοεις? Γιατι ορισμος του διασκεδαστικου αυτοκινητου ειναι το mx5

• Like 8
Δημοσ.

Εγω αν ειχα 7-8 χιλιαρικα για αμαξι και ηθελα κατι γρηγορο, ομορφο και χωρο για 4 σχετικα ατομα θα επαιρνα RX8 χωρις πολλα πολλα.

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Εγω αν ειχα 7-8 χιλιαρικα για αμαξι και ηθελα κατι γρηγορο, ομορφο και χωρο για 4 σχετικα ατομα θα επαιρνα RX8 χωρις πολλα πολλα.

Είναι ιδιαίτερο αυτοκίνητο και δεν νομίζω οτι είναι συνετή επιλογή για καθημερινό αυτοκίνητο. Καίει αρκετά και λόγω Βανκελ έχει και κατανάλωση λαδιού. Για δευτερο αυτοκίνητο που θα βγαίνει για βόλτες και ΣΚ, ναι αξίζει.

Εγω σαν Opelακιας θα πρότεινα Corsa Opc ή Astra Opc, αλλιώς μια Μπεμπα Κουπε 320.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/9/2020 στις 9:34 ΜΜ, jmmys είπε

Opel Corsa Opc 1.6  192PS

Vw Polo Tsi"Gti" 1.4  180Ps

To polo είναι μια καλή λύση αν σου περισευουν λεφτα και θες να τα πετάξεις. Δεν νομιζω να υπάρχει πιο ζημιάρικο 1400αρι.

9 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Rallye / VTS

Μόνο αν θες να τα βγάζεις μια στο τόσο για κανένα ράλυ αντίκα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, G.bar είπε

To polo είναι μια καλή λύση αν σου περισευουν λεφτα και θες να τα πετάξεις. Δεν νομιζω να υπάρχει πιο ζημιάρικο 1400αρι.

Μόνο αν θες να τα βγάζεις μια στο τόσο για κανένα ράλυ αντίκα.

Για ποιο Polo συγκεκριμένα μιλάς;Ποιάς χρονιάς;Υπάρχουν πολλα διαφορετικά 1.4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε παρομοια κατασταση βρισκομουν πριν το καλοκαιρι και πηγα σε μιτο Tjet.Αλλα εγω το πηρα για βολτες και μονο οταν ειναι απαραιτητο,καθως εχω μηχανη για καθε μερα,οποτε δε με ενοχλει τοσο η λιγο τσιμπημενη καταναλωση του(εντος παιζει στα 9-10).

Εφοσον το θες και για καθημερινο ,θα σου λεγα για leon fr 1.4 tsi.Ισως να παιξει λιγο πανω απο τα 10000 αλλα εχει αρκετα καλη καταναλωση ,που θα σε βοηθησει στη καθημερινοτητα.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Για ποιο Polo συγκεκριμένα μιλάς;Ποιάς χρονιάς;Υπάρχουν πολλα διαφορετικά 1.4

Gti 1400 180hp  2013
Το είχε πάρει καινούργιο ένας φίλος και σε ενάμιση χρόνο είχε αλλάξει μια φορά μοτέρ και μια σασμάν εντός εγγύησης. Λίγο πριν λήξει η εγγύηση του ζήτησαν 3000 για αλλαγή συμπλέκτη, και εκεί ήταν που το πούλησε κιόλας. Φυσικά το κυνηγούσε αρκετά, αλλά και πάλι τα προβλήματα ήταν πολλά. Πολύ πιεσμένος ο  κινητήρας για να βγάλει 180 άλογα, με τα ανάλογα αποτελέσματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gatilaras είπε

Imprezza 1.6ts

Έκλαψα, ο ορισμός του τάφου και η χαρά του συνεργείου . Στην πρώτη βλάβη όλοι ψάχνονται να το κάνουν το λιγότερο δίλιτρο ατμόσφαιρα.

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...