i love rock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 4 Οκτωβρίου πήρα ένα macbook pro 2018 15 από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών στο ebay. Πριν από λίγο καιρό άρχισε να μου βγάζει ένα πρόβλημα με την οθόνη. Όταν είναι κλειστό και πάω να το ανοίξω παρόλο που δείχνει ότι δουλεύει η οθόνη παραμένει μαύρη ... μετά από πάρα πολλές προσπάθειες ανοίγει αλλα αυτό μπορεί να πάρει ώρες ...Η εγγύηση του ήταν η απλή του ενός χρόνου. Τι προτείνετε να κάνω. Απ την apple στην Ελλάδα μου είπαν ότι θα πρέπει να μιλήσω με πωλητή από Αγγλία απ όπου το αγόρασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φαντάζομαι ότι θα έχεις κάνει τα κλασικά reset NVRAM / PRAM, fresh install κτλπ. Αν υπάρχει και 2ος έτος θα πρέπει να το δεις μαζί του, και δεν νομίζω να σε συμφέρει το κόστος επισκευής αν όντως έχει κάτι σοβαρό. Το μόνο παράθυρο είναι να έχει κάποιο αναγνωρισμένο πρόβλημα από την Apple όπου θα σου γίνει δωρεάν service Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από ignome4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
i love rock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 fresh install δεν δοκίμασα γιατί είναι της δουλειάς , φαντάζομαι ότι με το time machine μετά μπορώ να το επαναφέρω εύκολα στην σημερινή μέρα σωστά ; Μου είπαν να μιλήσω με τον πωλητή γιατι στην Αγγλία σύμφωνα με το Summary of Consumer Laws μπορεί να δικαιούμαι εγγύηση . Το κόστος επισκευής αν είναι αυτό που λένε καλωδιοταινία είναι στα 700 ευρώ . https://www.apple.com/uk/legal/statutory-warranty/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα