Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 57 λεπτά πριν, Chocobo είπε Άντε ρε παιδιά κανείς δε γύρισε να μας πει γνώμη ; Αξίζει ή μάπα το καρπούζι ; 9/10 θα τις στειλουν.... ειναι pre-order ακομα οποτε προς μεσα/τελος του μηνα θα εχουμε εικονα για το αν ειναι καλη 2
Tantalord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το εργοστάσιο παραγωγής ίδιας-παρόμοιας καρέκλας από Alibaba https://www.alibaba.com/product-detail/Upnew-Best-Ergonomic-Office-Computer-High_62305757327.html https://www.alibaba.com/product-detail/High-Back-Ergonomic-Swivel-PC-Computer_62394408300.html Γενικά όλες σε εργοστάσια της Κίνας κατασκευάζονται και οι εταιρείες πληρώνουν το Custom Logo. Πωλητες από Τσεχία με δικό τους brand τις πουλάνε 150€. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από Tantalord 1
Livagoth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 54 λεπτά πριν, Tantalord είπε Το εργοστάσιο παραγωγής ίδιας-παρόμοιας καρέκλας από Alibaba https://www.alibaba.com/product-detail/Upnew-Best-Ergonomic-Office-Computer-High_62305757327.html https://www.alibaba.com/product-detail/High-Back-Ergonomic-Swivel-PC-Computer_62394408300.html Γενικά όλες σε εργοστάσια της Κίνας κατασκευάζονται και οι εταιρείες πληρώνουν το Custom Logo. Πωλητες από Τσεχία με δικό τους brand τις πουλάνε 150€. Τιμές χονδρικής όμως αυτές συν έξοδα εκτελωνισμού συν μεταφορικά. Μια η άλλη έρχεται νομίζω. 1
Tantalord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Livagoth είπε Τιμές χονδρικής όμως αυτές συν έξοδα εκτελωνισμού συν μεταφορικά. Μια η άλλη έρχεται νομίζω. Για συγκριση ποιότητας το έστειλα καθώς γίνεται συζήτηση κατά πόσο αξίζει. Πρέπει να δούμε σε συγκρισή με ισάξιας τιμής καρέκλες από Ελληνικά μαγαζιά....Γιατί κατ'εμε προσφορά δεν είναι, διότι έχω ανάλογη των 100€ και είμαι απογοητευμένος από την 1η μέρα και κοιτάω να αγοράσω αλλή μετά από 6 μήνες λόγω προβλημάτων και από επισκευή μία φορά. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από Tantalord 1
theo93 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Προχώρησε και είναι στο βήμα: Oct 04, 2020 12:35 Our warehouse has started packing your items. 1
Livagoth Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίζει από τις 50 στην καλή τιμή οι μισές να είναι παραγγελίες από insomnia Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από Livagoth
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Livagoth είπε Παίζει από τις 50 στην καλή τιμή οι μισές να είναι παραγγελίες από insomnia αμα ειναι ετσι θελω ποσοστα απο την Blitzwolf μιας και ανοιξα το θεμα 😛
madboy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Η δική μου εστάλη σήμερα στις 11.15. Μου έδωσαν και tracking number.
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) και εμένα μια από τα ιδια 11:15 εγινε sterilized and shipped out τωρα να δουμε οταν ερθει αν θα με σηκωνει και αν χωραει η πατουρα μου 😛 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από Zengar Zombolt
hondakkias31 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Στις 1/10/2020 στις 9:11 ΜΜ, hondakkias31 είπε 3 μερες την εχω θα σου ξαναστειλω σε 3 μηνες Λοιπον γενικα για budget Προιοντα παιζει ρολο και η χρηση τους εδω και 5 μερες την χρησιμοποιω προσεκτικα και ουτε τριξιμο τιποτα εκατσε ο γιος μια ωρα και αρχισε τα τριξιματα αν κατσει καμια βδομαδα πιστευω θα την ξεσκισει(την δικια του παρομοια την εχει γ.....ει την μανα απο ελλαδα προιον ) οποτε παιζει ρολο πως χρησιμοποιεις να προιον αν αρχισεις και χοροπηδας πανω και την ξεσκισεις τι να σου κανει δεν ειναι και anda των 300 σιων ευρω 1
theo93 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, hondakkias31 είπε Λοιπον γενικα για budget Προιοντα παιζει ρολο και η χρηση τους εδω και 5 μερες την χρησιμοποιω προσεκτικα και ουτε τριξιμο τιποτα εκατσε ο γιος μια ωρα και αρχισε τα τριξιματα αν κατσει καμια βδομαδα πιστευω θα την ξεσκισει(την δικια του παρομοια την εχει γ.....ει την μανα απο ελλαδα προιον ) οποτε παιζει ρολο πως χρησιμοποιεις να προιον αν αρχισεις και χοροπηδας πανω και την ξεσκισεις τι να σου κανει δεν ειναι και anda των 300 σιων ευρω Την BW-GC3 ή BW-GC6;
SabotazNic Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2020 στις 7:18 ΜΜ, valkon είπε Σας ανησυχεί που φαίνεται να έχει μεταλική πλάτη; Τι εννοεις "φαινεται να εχει"? Το λεει ξεκαθαρα και στο op οτι ειναι μεταλλικος ο σκελετος Μεγαλο - που το πανω μαξιλαρακι δεν βγαινει. Τελικα στην δικια μου genesis 950 το αφαιρεσα εδω και 3-4 μερες και ειναι πολυ καλυτερα. Αν δεν εισαι στο καταλληλο υψος για να ακουμπαει ο αυχενας, γινεται αβολο. Και επισης τα μπρατσα που πανε μονο πανω κατω, αλλα οκ 100 ευρω Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από SabotazNic
valkon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Τι εννοεις "φαινεται να εχει"? Το λεει ξεκαθαρα και στο op οτι ειναι μεταλλικος ο σκελετος Μάλλον δεν έγινα κατανοητός και χρησιμοποίησα λάθος wording. Προσπάθεια νο2. Σας ανησυχεί που παίζει να ακουμπάτε την πλάτη σας σε τοίχο; Βολεύει αυτό το πράγμα; Και το "φαίνεται" πάει γιατί εγώ δεν έχω ξαναδεί καρέκλα να φαίνεται τόσο άβολη στη πλάτη και αρνούμαι να πιστέψω ότι απλά ακουμπάς στο μέταλο με απλά ένα δίχτυ, που όλοι ξέρουμε τι κάνει αυτό το δίχτυ.
SabotazNic Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, valkon είπε Προσπάθεια νο2. Σας ανησυχεί που παίζει να ακουμπάτε την πλάτη σας σε τοίχο; Βολεύει αυτό το πράγμα; Ο σκελετος ειναι μεταλλικος, οχι ολοκληρη η πλατη η οποια ειναι mesh. Οπως βλεπεις και οι υπολοιπες απλα εχουν πλαστικο σκελετο. Δεν διαφερουν ως προς την κατασκευη Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από SabotazNic
valkon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ο σκελετος ειναι μεταλλικος, οχι ολοκληρη η πλατη η οποια ειναι mesh. Οπως βλεπεις και οι υπολοιπες απλα εχουν πλαστικο σκελετο. Δεν διαφερουν ως προς την κατασκευη Κατάλαβα ότι είναι mesh, αλλά δεν καταλαβαίνω με τίποτα στο κομμάτι που δεν είναι κομμένη η πλάτη, τι υλικό είναι. Αν είναι όντως μέταλο πίσω από το mesh, τότε θα ακουμπάει πάνω του η πλάτη με ελάχιστη πίεση. Δεν υπάρχει και κανένα βίντεο ακόμη να καταλάβω ακριβώς πως είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις