Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

εχω κάνει εδώ και αρκετές μέρες προπαραγγελια το Apple Watch από τα public. 

Ο ένας στο τηλέφωνο μου λέει πως παραλαμβάνουν σήμερα και πως μέχρι την Τρίτη θα έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι προπαραγγελίες , ενώ ο άλλος στο τηλέφωνο μου λέει ότι δεν έχει καμία ενημέρωση και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 

Το έχει παραγγείλει κανεις από public μήπως και βγάλουμε καμία άκρη; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papadakn είπε

Εγω εχω παραλαβει εδω και 5 μέρες απο amazon.co.uk - αρκετά μεγάλη η διαφορά σε σχέση με το Series 3 που είχα.

Καλορίζικο!!!! Να το χαρείς! Εμείς ακόμα περιμένουμε. Πόσες μέρες έκανες να παραλάβεις από εκει;

Δημοσ.

Απο εξωτερικο μονο(amazon πιθανως?). Στην Ελλαδα για ποιο λογο να πουλησουν cellular,αφου δεν υποστηριζεται η esim?

Δημοσ.
Στις 2/10/2020 στις 4:13 ΜΜ, ManosAgg είπε

Καλορίζικο!!!! Να το χαρείς! Εμείς ακόμα περιμένουμε. Πόσες μέρες έκανες να παραλάβεις από εκει;

Σε 2 ημέρες απο την παραγγελία μου. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; στη συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο ο φορτιστής και όχι ο αντάπτορας τοίχου σωστά?? Για αντάπτορα τοίχου ποιος είναι προτιμότερος; γιατί βλέπω υπάρχουν διάφοροι σε διάφορα W. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexkrz είπε

Να ρωτήσω κάτι; στη συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο ο φορτιστής και όχι ο αντάπτορας τοίχου σωστά?? Για αντάπτορα τοίχου ποιος είναι προτιμότερος; γιατί βλέπω υπάρχουν διάφοροι σε διάφορα W. 

Σωστά. Προσωπικά , χρησιμοποιώ τον φορτιστή του iPhone. Καλό θα ήταν λοιπόν εφόσον έχεις να χρησιμοποιείς αυτόν. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexkrz είπε

O 5αρης κάνει .είναι και αυτό που έδινε με το ρολόι. Και 12αρη να πάρεις κάνει και 18αρη και 20αρη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...