ManosAgg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα. εχω κάνει εδώ και αρκετές μέρες προπαραγγελια το Apple Watch από τα public. Ο ένας στο τηλέφωνο μου λέει πως παραλαμβάνουν σήμερα και πως μέχρι την Τρίτη θα έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι προπαραγγελίες , ενώ ο άλλος στο τηλέφωνο μου λέει ότι δεν έχει καμία ενημέρωση και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το έχει παραγγείλει κανεις από public μήπως και βγάλουμε καμία άκρη;
papadakn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Εγω εχω παραλαβει εδω και 5 μέρες απο amazon.co.uk - αρκετά μεγάλη η διαφορά σε σχέση με το Series 3 που είχα. 1
ManosAgg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, papadakn είπε Εγω εχω παραλαβει εδω και 5 μέρες απο amazon.co.uk - αρκετά μεγάλη η διαφορά σε σχέση με το Series 3 που είχα. Καλορίζικο!!!! Να το χαρείς! Εμείς ακόμα περιμένουμε. Πόσες μέρες έκανες να παραλάβεις από εκει;
Vorrios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Το Apple Watch 6 gps+cellular 44 mm που μπορώ να το βρω ;
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Απο εξωτερικο μονο(amazon πιθανως?). Στην Ελλαδα για ποιο λογο να πουλησουν cellular,αφου δεν υποστηριζεται η esim?
alexakos89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Αναμονή από pub και απο istorm για το nike edition. Δεν έχει έρθει ούτε ένα.
papadakn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Στις 2/10/2020 στις 4:13 ΜΜ, ManosAgg είπε Καλορίζικο!!!! Να το χαρείς! Εμείς ακόμα περιμένουμε. Πόσες μέρες έκανες να παραλάβεις από εκει; Σε 2 ημέρες απο την παραγγελία μου.
alexakos89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Ήρθε σε εμένα μήνυμα να παω να παραλάβω το nike. I storm 1
onelonelystar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 άντε βάλτε και καμια φωτό να τα ζαχαρώσουμε
beniko1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 ηρθε και σε εμενα sms. σημερα παραλαμβάνω το 44mm 1
alexkrz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Να ρωτήσω κάτι; στη συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο ο φορτιστής και όχι ο αντάπτορας τοίχου σωστά?? Για αντάπτορα τοίχου ποιος είναι προτιμότερος; γιατί βλέπω υπάρχουν διάφοροι σε διάφορα W.
ManosAgg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, alexkrz είπε Να ρωτήσω κάτι; στη συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο ο φορτιστής και όχι ο αντάπτορας τοίχου σωστά?? Για αντάπτορα τοίχου ποιος είναι προτιμότερος; γιατί βλέπω υπάρχουν διάφοροι σε διάφορα W. Σωστά. Προσωπικά , χρησιμοποιώ τον φορτιστή του iPhone. Καλό θα ήταν λοιπόν εφόσον έχεις να χρησιμοποιείς αυτόν. 1
alexakos89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, alexkrz είπε Να ρωτήσω κάτι; στη συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο ο φορτιστής και όχι ο αντάπτορας τοίχου σωστά?? Για αντάπτορα τοίχου ποιος είναι προτιμότερος; γιατί βλέπω υπάρχουν διάφοροι σε διάφορα W. O 5αρης κάνει .είναι και αυτό που έδινε με το ρολόι. Και 12αρη να πάρεις κάνει και 18αρη και 20αρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα