memos66 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω ένα Opel Corsa του 2014 Diesel. Όσες συσκευές smartphone είχα μέχρι τώρα συνδέονταν κανονικά με το multi media του αυτοκινήτου (εργοστασιακό). Τώρα πήρα το Xiaomi redmi 9C NFC και ενώ συνδέεται κανονικά όταν πραγματοποιώ συνομιλία , διακόπτεται περιοδικά και επανέρχεται η σύνδεση αλλά κατά το διάστημα της διακοπής ο συνομιλητής μου ακούει στο κινητό του ότι άκουγα την ώρα της κλίσης πχ ραδιόφωνο. Έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και στις δύο συσκευές και ξανά κωδικούς αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πάλι τα ίδια κάνει. Όποια βοήθεια από κάποιον που ξέρει θα μου δώσει χαρά . Ευχαριστώ
apostolos22 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δοκίμασε να αλλάξεις το blue-tooth audio codec μήπως δεις καμιά διαφορά.
memos66 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ ...θα δοκιμάσω να αλλάξω τον κωδικό
memos66 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Στις 1/10/2020 στις 12:02 ΜΜ, apostolos22 είπε Δοκίμασε να αλλάξεις το blue-tooth audio codec μήπως δεις καμιά διαφορά. Τίποτα δυστυχώς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα