Αντώνης Τ. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, TechnoState είπε .... μπες χάμστερ μύστη μου...στέντυασφακ! Ασσφακ σίγουρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, Hal9000 είπε Ενημέρωση 18:33 - Όπως ενημερωθήκαμε από τη Vodafone, το διεθνές καλώδιο οπτικών ινών έχει κοπεί σε τρία διαφορετικά σημεία μεταξύ της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Βουλγαρίας, με την Ελλάδα να είναι απομονωμένη. πως κόπηκε ταυτόχρονα σε τρία διαφορετικά σημεία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, suffocater είπε Πώς κόβεται ταυτόχρονα σε 3 σημεία το ίδιο καλώδιο ? Κι εγώ αυτή την απορία έχω! Επίσης μόνο η Vodafone παίρνει από αυτό το καλώδιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barlegend Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 τζαμπα εβριζα τοση ωρα το κινητο μου λεω και εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Και προσπαθώ τόση ώρα,έκανα 4 restart στο κινητό,λέω τι έγινε ρε. Τεχνικο θέμα.....μάλιστα Ελπίζω να λυθεί σύντομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 επανήλθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Διεθνές καλώδιο και σε τρία σημεία. Μόνο εμένα μου βρωμάει δολιοφθορά?? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Εντάξει δίνω πιστοποίηση στις 20:30 και άρχισα τα τηλέφωνα από δω και από εκεί να δω ποιος δεν έχει Voda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, suffocater είπε Πώς κόβεται ταυτόχρονα σε 3 σημεία το ίδιο καλώδιο ? Το τρώνε τα τρωκτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, vasilisbasil είπε θα ηθελα να κοπει το ίντερνετ , κινητη-σταθερη τηλεφωνια για καμια εβδομαδα να εβλεπα τι θα καναμε; Διακοπές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ ενώ δεν έμπαινε έβαλα dns 1.1.1.1 (αφού τον τελευταίο χρόνο μας έχει μάθει η Vodafone σε τέτοια) και έμπαινε. Τα ίδια και σε κινητό και σε WiFi. Μέσα στο μισάωρο το 4g είχε αποκατασταθεί αλλά η σταθερή πήρε τουλάχιστον 1 ώρα. Τα τηλέφωνα τους χτύπαγαν την μια χωρίς κάποιο μήνυμα, και από την άλλη έβγαζε αποτυχία κλήσης. meanwhile, γείτονας με cosmote αλλά και ένα καρτοκινητο cosmote ήταν τζιτζι. well done Vodafone, άλλο ένα από τα πολλά black out που έχουν γίνει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Monk23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Lord knows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billi the Kid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Τέτοια ζημιά σε τόσα σημεία ταυτόχρονα είναι περίεργη, αλλά και τυχαία να ήταν σε 2 ώρες δεν γίνετε να επισκευαστεί καθότι από την Ιταλία στην Ελλάδα και από την Βουλγαρία στην Τουρκία περνάνε οι οπτικές υποθαλάσσια. Συνεπώς η δεν μας λένε την αλήθεια η μέχρι να επισκευάσουν την ζημιά "κουμπώθηκαν" πάνω στον Asia-Africa-Europe-1 (AAE-1) μέσω Κρήτης. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πειραιά πάντως με ftth οπτικές vodafone και πάροχος cosmote δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Billi the Kid είπε Τέτοια ζημιά σε τόσα σημεία ταυτόχρονα είναι περίεργη, αλλά και τυχαία να ήταν σε 2 ώρες δεν γίνετε να επισκευαστεί καθότι από την Ιταλία στην Ελλάδα και από την Βουλγαρία στην Τουρκία περνάνε οι οπτικές υποθαλάσσια. Συνεπώς η δεν μας λένε την αλήθεια η μέχρι να επισκευάσουν την ζημιά "κουμπώθηκαν" πάνω στον Asia-Africa-Europe-1 (AAE-1) μέσω Κρήτης. δε νομιζω οι γυφτοι να χρησιμοποιουν υποβρυχια να κοβουν οτι καλωδιο τους γιαλυσει για πουλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα