VaJohn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Σιγα σιγα φαινεται να γινετε αποκατασταση. Μαλιστα για καποιο λογο καλυτερεψε και το ping μου 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisma23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Αγορι μου, δεν σε τρολλαρει κανεις, ειναι by default οταν οι υπηρεσιες πεφτουν να βγαζει το μηνυμα. Δεν εχεις καταλαβει οτι υπαρχει ολοκληρο blackout? Αγόρι μου, εσύ θεωρείς λογικό όταν υπάρχει πρόβλημα στις συνδέσεις να σου βγάζει αυτόματα μήνυμα (όπως λες) ότι ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό αντί ας πούμε "Συγνώμη. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό πρόβλημα και ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας"; Εγώ λοιπόν αυτό το μήνυμα που έβγαλαν, το θεωρώ γελοίο τρολάρισμα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από harisma23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnoldori Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Και ανανέωσα στους μπαγασες για άλλους 18 μήνες πριν λίγες μέρες. Μάλλον αυτό ήταν το ευχαριστήριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι atm τα πάντα είναι jet. Αφού θα streamάρω σε λίγο κιόλας.😁 Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από ilos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα