ilos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Vodafone insomnia master race (caching server edition) και εγώ παλικάρια. 100/10 fiber από τα LIDL.😁 3 λεπτά πριν, devilfish είπε Μας τρολαρουν μεχρι και στην σελιδα τους 'Άνετα το πιο τρολοπόστ του 2020.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Και εγώ τα ίδια Κρήτη,όλα νεκρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Το insomnia μόνο να μην πέσει, τα άλλα δεν χρειάζονται 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Ούτε στο κινητό, να μια φάση που θα χρειαζόμουν άλλον ISP για redundancy. 😛 και γω τα ίδια, vodafone κινητή και ιντερνετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamour Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Και Γιαννενα τα ιδια χαλια.... Γενικο το προβλημα . Το θεμα ειναι ποτε θα ερθει??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Κάποιο θέμα με dns. Και δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε στο ρημαδο ρούτερ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 νταξ παιδιά δε πειράζει θα μας δώσουν κουπόνι παγωτό 1+1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν είναι DNS το θέμα. Δεν υπάρχει καμία επαφή με το εξωτερικό, παίζει μόνο μέσω GR-IX αυτή τη στιγμή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, zx1234r είπε Κάποιο θέμα με dns. Και δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε στο ρημαδο ρούτερ τους. Όχι δεν είναι θέμα με τον DNS, άλλαξα 3. Και ο DNS αλλάζει ακόμα και στα κλειδωμένα τους, απλά θέλει λίγο ψάξιμο. Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Δεν είναι DNS το θέμα. Δεν υπάρχει καμία επαφή με το εξωτερικό, παίζει μόνο μέσω GR-IX αυτή τη στιγμή. Το αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 2 minutes ago, zx1234r said: Κάποιο θέμα με dns. Και δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε στο ρημαδο ρούτερ τους. Δεν νομίζω ότι είναι DNS, έχω Cloudflare και Google. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Η πλάκα είναι ότι πολλά ελληνικά sites ή και ντόπιοι hosters από έξω νοικιάζουν servers (Ολλανδία,Γερμανία κυρίως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Της Cloudflare κάνει resolve ακόμα κανονικά λόγω GR-IX, αλλά αν το site είναι στο εξωτερικό δεν... Μπείτε skroutz.gr να χαζέψετε μέχρι να φτιάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ ούτε σε ελληνικά site μπαίνω.. Ούτε σκρουτζ ούτε πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lekkasko Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Και από Καλαμάτα το ίδιο !!! Συγχρονίζει το modem κανονικά αλλά δεν ανοίγει τπτ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Rizas είπε Εγώ ούτε σε ελληνικά site μπαίνω.. Ούτε σκρουτζ ούτε πουθενά. Skroutz μπαίνει φέτες με google/cloudflare dns. Με τους δικούς τους θα σε γελάσω. Χαχα σε γέλασα.😁 Αυτά είναι. Crowdfunded tech support ανά site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevrodion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.news247.gr/technologia/provlimata-sto-internet-epese-i-vodafone.9003561.html "Το πρόβλημα επιβεβαιώνεται πάντως και από τη Vodafone Γερμανίας, Ιταλίας, Ιρλανδίας και άλλων κρατών." Τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα