The_Judas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Χρησιμοποιώ σύνδεση VPN στα windows. Ενώ δούλευε κανονικά, μου έβγαλε ξαφνικά πρόβλημα. Συνδέεται κανονικά στην διεύθυνση ip αλλά στην πράξη δεν λειτουργεί, δηλαδή δεν παίρνω την εξωτερική ip του server αλλά διατηρείται η δική μου ip...
axlgk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 εχεις vodafone γιατι υπαρχει γενικο προβλημα. 1
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτό πήγα να πω κι εγώ. Αν συνέβη ξαφνικά πριν καμια ώρα περίπου, χωρίς προφανή λόγο και ειδικότερα αν κάπου εμπλέκεται η Vodafone στο δίκτυό σου, τότε πιθανώς να είναι εκεί το θέμα. Ούτε το ρημάδι το site τους δεν μπαίνει, είτε πετάει timeout είτε βγάζει maintenance μήνυμα ότι θα δούμε κάτι ξεχωριστό σε λίγο. Έλα μου όμως που το είδαμε ήδη... Με το μισό κόσμο να δουλεύει από το σπίτι δεν είναι και πολύ σωστό να γίνονται τέτοια πράγματα.
The_Judas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Το σκέφτηκα αυτό. Αλλά το είχα και χθες πρόβλημα. Επίσης το έχω και τώρα που επανήλθε η vodafone.
madrivermadonus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 εκαναν τα windows καποιο update? δοκιμασε επισης να το ξαναστησεις... 1
The_Judas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα να ξαναστήσω μια νέα σύνδεση VPN , ολόιδια με την παλιά. Τώρα δουλεύει κανονικά, θενκς. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα