blackm76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, kostis76 είπε https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-720g-vs-hisilicon-kirin-810 Για την "ιπποδυναμη" στα γραφικα τους, συγκριτικα μιλωντας το PS3 ειχε 230 GFLOPS... ευχαριστω φιλε μου. σε γενικες γραμμες βλεπω πως κανενα απο τα 2 δεν ειναι τελειο.το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο καπου και το αλλο καλυτερο απο το αλλο καπου αλλου.
kostis76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, blackm76 είπε ευχαριστω φιλε μου. σε γενικες γραμμες βλεπω πως κανενα απο τα 2 δεν ειναι τελειο.το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο καπου και το αλλο καλυτερο απο το αλλο καπου αλλου. Οποτε επιλεγεις αναλογως σε ποιο τομεα ριχνεις περισσοτερο βαρος εσυ, και τα 2 ειναι VFM και δυνατα, δεν υπαρχει το τελειο κινητο για ολους, ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και προτεραιοτητες... 😉
blackm76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, kostis76 είπε Οποτε επιλεγεις αναλογως σε ποιο τομεα ριχνεις περισσοτερο βαρος εσυ, και τα 2 ειναι VFM και δυνατα, δεν υπαρχει το τελειο κινητο για ολους, ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και προτεραιοτητες... 😉 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, blackm76 είπε Δεν το γνωρίζω αυτό με την ομαλότητα. Μονοπώλιο και ελευθερία μιλάω όσον αφορά τα λειτουργικά. Αν υπάρχει μόνο ένας κάνει ότι θέλει. Αν υπάρχει και δεύτερος ανταγωνιστής που λέει μπορώ και μόνος και δεν σε έχω ανάγκη θα υπάρξει ανταγωνισμός. και αν υπάρχει ανταγωνισμός θα εκλάβει περισσότερο σοβαρά και τις ανάγκες του κόσμου η εκάστοτε εταιρία στην συγκεκριμένη περίπτωση η Google.γιατί θα φοβάται μήπως χάσει θαυμαστές. Είναι ανάλογα, αν πάρουμε ας πούμε το ίδιο παράδειγμα για υπολογιστές μόνο τα windows υπάρχουν και τα linux τα οποία δεν σε καλύπτουν σε όλα τα απαιτητικά προγράμματα (αλλά για καθημερινή χρήση είναι πολύ προτιμέστερα για πολλούς). Προφανώς βγάζω απ έξω την apple καθώς μιλάμε για κανονικές τιμές και όχι για "διαστημικές". Φαντάζομαι υπάρχουν roms χωρίς τα google services αλλά δεν ξέρω αν θα υστερούν σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Όπως και να χει καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά λίγο γενικεύω την εικόνα καθώς το θέμα αυτό δεν παρατηρείται μόνο στα android. Καλές αγορές και χάρηκα για την συζήτηση που έγινε με ωραίο τρόπο🙂 1
blackm76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Είναι ανάλογα, αν πάρουμε ας πούμε το ίδιο παράδειγμα για υπολογιστές μόνο τα windows υπάρχουν και τα linux τα οποία δεν σε καλύπτουν σε όλα τα απαιτητικά προγράμματα (αλλά για καθημερινή χρήση είναι πολύ προτιμέστερα για πολλούς). Προφανώς βγάζω απ έξω την apple καθώς μιλάμε για κανονικές τιμές και όχι για "διαστημικές". Φαντάζομαι υπάρχουν roms χωρίς τα google services αλλά δεν ξέρω αν θα υστερούν σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Όπως και να χει καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά λίγο γενικεύω την εικόνα καθώς το θέμα αυτό δεν παρατηρείται μόνο στα android. Καλές αγορές και χάρηκα για την συζήτηση που έγινε με ωραίο τρόπο🙂 Αυτό ακριβώς εννοώ φίλε μου. Για υπολογιστές όπως λες το Λίνουξ ειναι ότι καλύτερο απλά κάποια προγράμματα δεν τα έχουν βγάλει ακόμα για εκεί. Για αυτό και μόλις είδα ότι το p40 lite δεν έχει Google services κολλήσα. Όχι ότι αν έχει θα παθω τίποτα η θα στεναχωρεθω.αλλα το προτιμώ να μην έχει. Από ότι βλέπεις πάντα τα outsider υποστηρίζω.. 😁 Για να μην παρεξηγηθώ. Αυτές οι 2, xiaomi και huawei ειναι οι αγαπημένες μου εταιρίες. Έχω από το 2013 ένα mi3 που το έχω βγάλει τα μάτια και αν εξαιρέσεις την μπαταρία δουλεύει άψογα παρόλα αυτά που έχει τραβήξει στα χέρια μου όπως προείπα. Απλά πρέπει να αλλάξω συσκευή κάποια στιγμή. Φτάνει, με την ίδια. Απλά δεν αξίζει πλέον για τα δικά μου δεδομένα να αγοράσει κάποιος συσκευή πάνω από 200 ευρώ. Το μεγαλύτερο μείον για μένα στο huawei ειναι η σταθεροποιητη εικόνας στο βίντεο αλλά είπαμε κανένα δεν είναι τέλειο. Και εγώ χάρηκα για την συζήτηση που έγινε και πάντα πρέπει να γίνετε με ωραίο τρόπο🙂 καλο απόγευμα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα