Προς το περιεχόμενο

p40 lite ή redmi note 9 pro;;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.

ποιο απο τα 2 κινητα ειναι καλυτερο;;;;

συμφωνα με τα χαρακτηριστικα και τα νουμερα βλεπω οτι το p40 lite υστερεί σε σχεση με το redmi note 9 pro.

υστερει σε καμερα γιατι εχει λιγοτερα μεγαπιχελ αν και βλεποντας διαφορα βιντεο στο διαδίκτυο δεν ειναι τοσο χαλια και μεγαλη η διαφορα.
υστερει σε βιντεο γιατι τραβαει μεχρι 1080p βιντεο ενω το redmi μεχρι 4κ και επισεις δεν εχει σταθεροποιητή εικονας στο βιντεο.
εχει μικροτερη μπαταρια απο το redmi note 9 pro.δεν ξερω ομως αν ειναι το ιδιο πανω κατω γιατι εχει λιγο μικροτερη οθονη.
επισεις εχει υποδοχη για 2 sim kai αν θελεις βαζεις μια sim και μια καρτα επεκτασης μνημης ενω το redmi note 9 pro εχει 2 sim ξεχωριστα και υποδοχη για καρτα παλι ξεχωριστα.
δεν εχει gorilla glass ουτε καν στην οθονη ενω το redmi εχει και στην οθονη και στην πλατη και στην καμερα.

απο την αλλη τωρα το p40 lite εχει καλυτερο επεξεργαστη και γρηγοροτερη ραμ.
εχει 40 w ταχεια φορτιση.σε 30 λετα φτανει στο 70% η μπαταρια.

εγω προσωπικα θα ηθελα και μου αρεσει περισσοτερο το p40 lite και ο λογος ειναι οτι δεν εχει google services.δεν τα θελω.και η τιμη επισεις ειναι καλυτερη.

ποια η γνωμη σας;;;ποιο ειναι καλυτερο κινητο γυρο στα 200 ευρω;;;;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, blackm76 είπε

γεια σας.

ποιο απο τα 2 κινητα ειναι καλυτερο;;;;

συμφωνα με τα χαρακτηριστικα και τα νουμερα βλεπω οτι το p40 lite υστερεί σε σχεση με το redmi note 9 pro.

υστερει σε καμερα γιατι εχει λιγοτερα μεγαπιχελ αν και βλεποντας διαφορα βιντεο στο διαδίκτυο δεν ειναι τοσο χαλια και μεγαλη η διαφορα.
υστερει σε βιντεο γιατι τραβαει μεχρι 1080p βιντεο ενω το redmi μεχρι 4κ και επισεις δεν εχει σταθεροποιητή εικονας στο βιντεο.
εχει μικροτερη μπαταρια απο το redmi note 9 pro.δεν ξερω ομως αν ειναι το ιδιο πανω κατω γιατι εχει λιγο μικροτερη οθονη.
επισεις εχει υποδοχη για 2 sim kai αν θελεις βαζεις μια sim και μια καρτα επεκτασης μνημης ενω το redmi note 9 pro εχει 2 sim ξεχωριστα και υποδοχη για καρτα παλι ξεχωριστα.
δεν εχει gorilla glass ουτε καν στην οθονη ενω το redmi εχει και στην οθονη και στην πλατη και στην καμερα.

απο την αλλη τωρα το p40 lite εχει καλυτερο επεξεργαστη και γρηγοροτερη ραμ.
εχει 40 w ταχεια φορτιση.σε 30 λετα φτανει στο 70% η μπαταρια.

εγω προσωπικα θα ηθελα και μου αρεσει περισσοτερο το p40 lite και ο λογος ειναι οτι δεν εχει google services.δεν τα θελω.και η τιμη επισεις ειναι καλυτερη.

ποια η γνωμη σας;;;ποιο ειναι καλυτερο κινητο γυρο στα 200 ευρω;;;;

Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα Google services και δεν τα θέλεις εγώ θα πήγαινα σε Huawei.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα Google services και δεν τα θέλεις εγώ θα πήγαινα σε Huawei.

ναι συμφωνω.αυτο με τραβαει περισοοτερο προς το p40 lite.

αλλα να μιλησουμε αντικειμενικα.
αν εξαιρεσουμε τα google services σε ολα τα υπολοιπα ποια συσκευη ειναι καλυτερη;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, blackm76 είπε

υστερει σε καμερα γιατι εχει λιγοτερα μεγαπιχελ

Αυτό είναι συχνό λάθος, τα megapixels δεν έχουν καμία σχέση με το πόσο καλή είναι μια κάμερα, σχέση έχουν μόνο ο αισθητήρας, το F/ Aperture, μέγεθος αισθητήρα και κάποια άλλα. Tο p40 lite είναι καλύτερο όσον αφορά την κάμερα, ιδικά κιόλας επειδή έχει αισθητήρα sony που είναι καλύτερος από τους samsung αισθητήρες γενικώς.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Αυτό είναι συχνό λάθος, τα megapixels δεν έχουν καμία σχέση με το πόσο καλή είναι μια κάμερα, σχέση έχουν μόνο ο αισθητήρας, το F/ Aperture, μέγεθος αισθητήρα και κάποια άλλα. Tο p40 lite είναι καλύτερο όσον αφορά την κάμερα, ιδικά κιόλας επειδή έχει αισθητήρα sony που είναι καλύτερος από τους samsung αισθητήρες γενικώς.

καταλαβαινω απολυτα τι λες φιλε μου απλα ειδα το τεστ του βιντεο και ειδα..

1)οτι το p40 lite τραβαει μεχρι 1080p βιντεο και οχι παραπανω εχω το redmi μεχρι 4 k.
2)το βιντεο του p40 lite βγαινει πολυ κουνημένο γιατι δεν εχει σταθεροποιητη εικονας σε σχεση παντα με το redmi,ισχυει η απλα ηταν στημενο το βιντεο;;; 

και μετα στα υπολοιπα....
3)μπαταρια που θεωρητικα εχει μικροτερη;;;θα τελειωνει ποιο γρηγορα;;;
4)οθονη που δεν ειναι gorilla glass;;;;(ενταξει αυτο δεν ειναι τοσο σοβαρο νομιζω  γιατι εχει tempered glass προστατευτικα οθονης)

5)επισεις συμφωνα με το οτι δεν εχει ξεχωριστη υποδοχη για καρτα επεκτασης χωρητικοτητας και πρεπει να δεσμεύω μια slot tis sim αυτο λιγο με χαλαει,οχι οτι δεν μου φτανουν τα 128 gb

εκτος λοιπον τις φωτογραφιας σε γενικες γραμμες στα υπολοιπα ποιο ειναι συνολικα καλυτερο κινητο τηλεφωνο;;;;

εγω γενικα θα ηθελα οπως ξανα ειπα το P40 lite γιατι δεν εχει google services.....μπορει για καποιους να ακουγεται παραξενω αλλα ειναι το μεγαλυτερο ατου της συσκευης για μενα.ΔΕΝ ΘΕΛΩ GOOGLE SERVICES....XAXAXAX και απλα προσπαθω να μαθω για τα υπολοιπα χαρακτηριστηκα του σε σχεση με το redmi. για αυτο σας ρωταω...ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Είναι σημαντικό για σένα το 4Κ? (Καθώς και το 1080 μια χαρά είναι)

2) Για βίντεο δεν ξέρω αλλά κατά την γνώμη μου μια χαρά μπορείς να τραβήξεις βίντεο χωρίς να περπατάς, ανάλογα το τι θες να κανεις φυσικά... (άποψή μου φυσικά αλλά επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με άρθρα και άλλα για βιντεολήψεις απλά το αναφέρω). Από την άλλη βέβαια μπορείς να κανεις απαλά και μικρά βήματα (και καλό θα ήταν να μην σηκώνεις τα πόδια σου πολύ πάνω από το έδαφος, σχεδόν να τα σέρνεις ας πούμε) ούτως ώστε να μην επηρεάζεται σχεδόν καθόλου η κάμερα. Εδώ πάντως δεν μου φαίνεται και τόσο χάλια η σταθεροποίηση αν το κάνεις με τον βηματισμό που σου είπα. (Αλλά και από την άλλη δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πως θα έχεις την σταθεροποίηση που θέλεις)

3) Σε κάθε κινητό η μπαταρία πάει ανάλογα και με το τι οθόνη έχει το κάθε κινητό αλλά και το τι λογισμικό. Υπάρχουν κινητά που με 4000 ξεπερνάνε τα 5000, καλό θα ήταν να δεις review που σου λένε πόσες ώρες βγάζει το κινητο σε full χρήση.

4) Δεν έχω να πω κάτι ως προς αυτό το κομμάτι.

5) Δεν το θεωρώ σημαντικό, στην χειρότερη μισό λεπτό είναι να το περάσεις στον υπολογιστή

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Εχω το p40 lite....επειδη καποιοι εδω μεσα δεν τους αρεσει η γνωμη μου....... θα αρκεστω μονο να τονισω οτι το κινητο ερχεται με προεγκατρστημενο tempered glass απο το εργοστασιο ενω παιρνει nano memory card και οχι  microSD.....

Συγκριση με το note 9 pro δεν μπορω να κανω γιατι δεν το εχω δει πουθενα....Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι πιο φθηνο και αρα συμφερει καλυτερα....

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Εχω το p40 lite....επειδη καποιοι εδω μεσα δεν τους αρεσει η γνωμη μου....... θα αρκεστω μονο να τονισω οτι το κινητο ερχεται με προεγκατρστημενο tempered glass απο το εργοστασιο ενω παιρνει nano memory card και οχι  microSD.....

Συγκριση με το note 9 pro δεν μπορω να κανω γιατι δεν το εχω δει πουθενα....Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι πιο φθηνο και αρα συμφερει καλυτερα....

αφου λοιπον φιλε μου εχεις την συσκευη.σιγουρα ξερεις να μου απαντησεις στις ερωτησεις μου.

καμερα,βιντεο αναλυση και σταθεροποιητη εικονας,μπαταρια,γενικα πες μου για το κινητο.εισαι ευχαριστημενος;;αξιζει;;;
εμενα μου κεντρισε το ενδιαφερον ποιο πολυ επειδη οπως ειπα παραπανω δεν εχει google services.μπορει μερικοι να με πουν αναποδο αλλα νομιζω πως ειναι το μεγαλυτερο πλεονεκτημα οπως ειπα και παραπανω.ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, blackm76 είπε

αφου λοιπον φιλε μου εχεις την συσκευη.σιγουρα ξερεις να μου απαντησεις στις ερωτησεις μου.

καμερα,βιντεο αναλυση και σταθεροποιητη εικονας,μπαταρια,γενικα πες μου για το κινητο.εισαι ευχαριστημενος;;αξιζει;;;
εμενα μου κεντρισε το ενδιαφερον ποιο πολυ επειδη οπως ειπα παραπανω δεν εχει google services.μπορει μερικοι να με πουν αναποδο αλλα νομιζω πως ειναι το μεγαλυτερο πλεονεκτημα οπως ειπα και παραπανω.ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. 

Δηλαδή δεν χρησιμοποιείς τίποτα από Google? Gmail, maps, photos, calendar κτλ?

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, blackm76 είπε

Το εχω τρεις μηνες κανενα προβλημα.Ειναι γρηγορο οσο πρεπει...6ραμ ειναι αυτα και απολυτως αξιοπιστο....

Για τις καμερες δεν μπορω να σου πω πολλα πραγματα γιατι καθε ανθρωπος εχει τα δικα του γουστα.Στα δικα μου οι καμερες ειναι πολυ καλες εχουν καλη αναλυση και ειναι καθαρες.Για τη νυχτα εχει night mode το οποιο βοηθαει στο τελικο αποτελεσμα.....Τα βιντεο θελουν λιγο σταθερο χερι και φτανει εως τα 1080p....

Αναποδος δεν εισαι,και αν εισαι τοτε ειμαι και εγω :)

Μεσω της εφαρμογης apkpure εχω κατεβασει οτι εφαρμογη λειπει απο το app gallery πολυ ευκολα....

Στα 160 ευρω που κοστιζει τωρα ειναι η καλυτερη vfm προταση αυτη τη δτιγμη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Για ποιον λόγο το θεωρείς πλεονέκτημα? 🤨

γιατι απο της πολλες εφαρμογες της google ζητημα αν χρησιμοποιω κανα 2-3.για ποιο λογο να υπαρχουν.θελω ελευθερια.και οχι μονοπωλειο.

1 ώρα πριν, koutsis είπε

Δηλαδή δεν χρησιμοποιείς τίποτα από Google? Gmail, maps, photos, calendar κτλ?

οπως ειπα πολυ λιγα πραγματα.ακομα και το gmail μου το περναω στην εκαστωτε εφαρμογη τις μαρκας του κινητου μου.
τωρα στο mi3 μου την εχω στην εφαρμογη mail της xiaomi kai oxi sto gmail.

1 ώρα πριν, osfp1978 είπε

Το εχω τρεις μηνες κανενα προβλημα.Ειναι γρηγορο οσο πρεπει...6ραμ ειναι αυτα και απολυτως αξιοπιστο....

Για τις καμερες δεν μπορω να σου πω πολλα πραγματα γιατι καθε ανθρωπος εχει τα δικα του γουστα.Στα δικα μου οι καμερες ειναι πολυ καλες εχουν καλη αναλυση και ειναι καθαρες.Για τη νυχτα εχει night mode το οποιο βοηθαει στο τελικο αποτελεσμα.....Τα βιντεο θελουν λιγο σταθερο χερι και φτανει εως τα 1080p....

Αναποδος δεν εισαι,και αν εισαι τοτε ειμαι και εγω :)

Μεσω της εφαρμογης apkpure εχω κατεβασει οτι εφαρμογη λειπει απο το app gallery πολυ ευκολα....

Στα 160 ευρω που κοστιζει τωρα ειναι η καλυτερη vfm προταση αυτη τη δτιγμη...

ευχαριστω φιλε μου.
ολους σας ευχαριστω παιδια για της πληροφοριες.

Επεξ/σία από blackm76
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, blackm76 είπε

γιατι απο της πολλες εφαρμογες της google ζητημα αν χρησιμοποιω κανα 2-3.για ποιο λογο να υπαρχουν.θελω ελευθερια.και οχι μονοπωλειο.

Καταρχάς δεν έχω ψαχτεί πολύ επί του παρόντος, αλλα γενικά ξέρω πως βοηθάνε στην καλύτερη λειτουργία του κάθε app που τρέχει στο παρασκήνιο και γενικά στην ομαλότερη απόδοση όλου του συστήματος. Το μονοπώλιο δεν το έπιασα, για ποια ελευθερία μιλάς?

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Καταρχάς δεν έχω ψαχτεί πολύ επί του παρόντος, αλλα γενικά ξέρω πως βοηθάνε στην καλύτερη λειτουργία του κάθε app που τρέχει στο παρασκήνιο και γενικά στην ομαλότερη απόδοση όλου του συστήματος. Το μονοπώλιο δεν το έπιασα, για ποια ελευθερία μιλάς?

Δεν το γνωρίζω αυτό με την ομαλότητα.

Μονοπώλιο και ελευθερία μιλάω όσον αφορά τα λειτουργικά.

Αν υπάρχει μόνο ένας κάνει ότι θέλει.

Αν υπάρχει και δεύτερος ανταγωνιστής  που λέει μπορώ και μόνος και δεν σε έχω ανάγκη θα υπάρξει ανταγωνισμός. και αν υπάρχει ανταγωνισμός θα εκλάβει περισσότερο σοβαρά και τις ανάγκες του κόσμου η εκάστοτε εταιρία στην συγκεκριμένη περίπτωση η Google.γιατί θα φοβάται μήπως χάσει θαυμαστές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, blackm76 είπε

αλλα να μιλησουμε αντικειμενικα.
αν εξαιρεσουμε τα google services σε ολα τα υπολοιπα ποια συσκευη ειναι καλυτερη;;;

https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-720g-vs-hisilicon-kirin-810

Για την "ιπποδυναμη" στα γραφικα τους, συγκριτικα μιλωντας το PS3 ειχε 230 GFLOPS...

Επεξ/σία από kostis76

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...