Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω αυτή την κεντρική μονάδα με τα εξής χαρακτηριστικά. Windows 10 Pro 64bit. CPU Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz. RAM 8,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz. MOTHERBOARD ASUSTeK Computer INC. P5QL-E (LGA775). GRAPHICS 896MB NVIDIA GeForce GTX 260 (EVGA). STORAGE 447GB Corsair Force LE SSD ATA Device (SATA (SSD). Θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών και την RAM ώστε να μπορώ να παίζω παιχνίδια όπως το Pro Evolution Soccer 2021. Αν αγοράσω την " Gigabyte VGA GeForce GTX 1650 Super Windforce 4GB " θα είναι συμβατή με τον υπολογιστή που έχω?. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια συμβατή μνήμη RAM για να πάω στα 16GB. Ευχαριστώ. Με εκτίμηση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TH14 είπε

Αν αγοράσω την " Gigabyte VGA GeForce GTX 1650 Super Windforce 4GB " θα είναι συμβατή με τον υπολογιστή που έχω?

Το πιθανότερο είναι ότι δε θα είναι συμβατή, αλλά κι αν είναι θα τρώει γερό bottleneck από τον επεξεργαστή, ακόμα και από τον X5470. Μέγιστη προτεινόμενη GTX 760.

8 λεπτά πριν, TH14 είπε

θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια συμβατή μνήμη RAM για να πάω στα 16GB.

Σε DDR2 μέχρι 8GB, γιατί γράφει 16 δε ξέρω.

Δύο λύσεις υπάρχουν: Αναβάθμιση ή νέο σύστημα.

Για αναβάθμιση RAM 8GB, GTX 760 4GB, CPU X5460 και πληρείτε σχεδόν τις min απαιτήσεις.

• Like 3
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

@Τέρης Α. Καλή χρόνια και χρόνια πολλά. Η κάρτα γραφικών έκατσε κουτί και τώρα παίζει κανονικά το παιχνίδι pes 21. Για να κάνω μια αναβάθμιση και στο τροφοδοτικό που κάνει πολύ θόρυβο, μπορείτε να μου προτείνετε το πιο αθόρυβο τροφοδοτικό που μπορώ να αγοράσω σε vfm ώστε να μην ακούω τον ήχο της κεντρικής μονάδας?

Δημοσ.

Και εγω εχω ενα συστηματάκι με Χ5460, 8Gb DDR2 και GTX660 και παίζει μια χαρά αρκετά πράγματα. Το μόνο που δεν έπαιξε καθόλου ήταν το APEX LEGENDS λόγω λέει ενός instruction της CPU που είναι μεταγενέστερο και υπάρχει σε επόμενες γενιές επεξεργαστή.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία,

https://www.asus.com/gr/Motherboards/P5QLE/specifications/

Μνήμη σε υψηλή τιμή οπότε δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο μιας

και θα χρειαστεί τέσσερα τεμάχια για να ανέβεις στα 16 RAM:

https://www.aliexpress.com/item/32690228989.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2bba2ceeKnlgNw&algo_pvid=48a87adb-54da-4a5a-b6b8-eda4d8cc9339&algo_expid=48a87adb-54da-4a5a-b6b8-eda4d8cc9339-17&btsid=0bb0624216097694379053248e396d&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Επεξ/σία από aris73
Δημοσ.
Στις 4/1/2021 στις 8:11 ΠΜ, TH14 είπε

μπορείτε να μου προτείνετε το πιο αθόρυβο τροφοδοτικό που μπορώ να αγοράσω σε vfm ώστε να μην ακούω τον ήχο της κεντρικής μονάδας?

Κάποιο από αυτά (είμαι κάτοχος του 1ου, με αμφιβολία το 3ο).

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/1/2021 στις 2:35 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Κάποιο από αυτά (είμαι κάτοχος του 1ου, με αμφιβολία το 3ο).

Ευχαριστώ κύριε Τέρη για την απάντηση. Άνοιξα την κεντρική μονάδα και είδα  το τροφοδοτικό που έχει μέσα είναι στα 550W. Οπότε λέτε το "Be Quiet System Power 9 500W Full Wired 80 Plus Bronze" να είναι μια καλή επιλογή για να αγοράσω για την κεντρική μονάδα για να γίνει πιο αθόρυβη;

Ή να πάω στα 450W;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ανεμιστήρας του Be Quiet κατά τη λειτουργία του δεν ακούγεται καθόλου, όμως σε εμένα και κάποια μέλη εδώ μέσα ανέφεραν ότι κάτα την εκκίνηση κάνει ένα θόρυβο για 2 δεύτερα και μετά δεν ακούγεται καθόλου. Από το δικό μου.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ και εγώ με το BeQuiet! 500w , το έχω σε ένα σύστημα μου και είναι αθόρυβο , γενικά θεωρείται vfm επιλογή.

Επεξ/σία από catmaster
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...