trib Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Το Galaxy Tab Active 3 θα λαμβάνει ενημερώσεις για τις επόμενες τρεις εκδόσεις Android. Το Samsung Galaxy Tab Active 3 είναι ένα στιβαρό tablet σχεδιασμένο για τα δύσκολα, αφού με πιστοποίηση IP68 αντέχει στη σκόνη, το νερό αλλά και σε πτώσεις από ύψος έως και 1.5 μέτρα. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι το γεγονός πως η Samsung υπόσχεται να το υποστηρίζει για τις επόμενες τρεις γενιές Android. Όπως και το Galaxy Tab Active Pro του περασμένου έτους, έτσι και το Tab Active 3 έχει κάποιες βελτιστοποιήσεις που διευκολύνουν τη χρήση με γάντια. Έτσι έχουμε φυσικά πλήκτρα και όχι αφής, με τη Samsung να αναφέρει πως υπάρχει και μια λειτουργία στις ρυθμίσεις που θα κάνει το tablet εύκολo στη χρήση καθώς κάποιος φοράει «λεπτά γάντια εργασίας». Το S-Pen που συμπεριλαμβάνει έχει επίσης πιστοποίηση IP68 για χρήση σε κάθε περιβάλλον. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το Tab Active 3 είναι ένα κλασσικό Android tablet. Θα διατεθεί αρχικά με Android 11 και θα εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή Exynos 9810, 4GB μνήμη RAM και είτε 64 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Χώρος ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί έως και 1TB μέσω κάρτας microSD. Το tablet θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία 5050mAh ενώ θα μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς μπαταρία όταν θα είναι συνδεδεμένο σε μία εξωτερική πηγή ενέργειας μέσω USB. Στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 13MP ενώ μπροστά βρίσκουμε selfie κάμερα 5MP με τη Samsung να σημειώνει πως οι κάμερες είναι βελτιστοποιημένες για σάρωση barcode. Το tablet θα διατίθεται τόσο σε έκδοση LTE όσο και Wi-Fi. Η ανακοίνωση της Samsung δεν συνοδεύονταν από πληροφορίες αναφορικά με την τιμή του tablet, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Ασία. Για να έχουμε όμως μία αίσθηση των τιμών, το Tab Active 2 είχε κυκλοφορήσει το 2018 στα $420 και $520 για Wi-Fi και LTE αντίστοιχα. Το Tab Active Pro ήταν ακριβότερο στα $599.99. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
steliosgripoulas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Να παρω ενα δλδ να το κρατησω καμια 20ετια;;;
Ghost.Dog Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι πως. Θα τρέξουμε. Το ανθυποIpad είναι εδώ.
pacahontas III milagros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 στο αρθρο ιντσες δε λετε κ οθονη αν ειναι lcd! το σκότωσε η shamesung βαζοντας exynos και μπαταρία κινητού τηλεφώνου
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μας πει η οποιαδηποτε samsung, xioami (whatever) οταν το android ..15 θα εχει βγει και θα θελει 4 GB ram να πει καλημερα τοτε τι θα το κανουμε (και αυτο το ηλεκτρονικο σκουπιδι) . Γιατι σε εκεινο το σημειο σκουπιδι θα ειναι εκτος και εαν το χρησιμοποιησουμε για αλλο σκοπο (πχ μικρο δισκακι σερβιρισματος ). Η αλλλιως ναι πιθανα να συνεχισει να το υποστηριζει κοβοντας δυνατοτητες οι οποιες θα ειναι ειτε ram ειτε cpu ειτε storage hungry (και μιλωντας παντα για τις εγγενεις δυνατοτητες του λειτουργικου που σε εκεινο το σημειο θα μας επιτρεπει να χρησιμοποιουμε μιας και θα ειναι proprietary) Ολοι τα ιδια τερτιπια κανουν ... μετα απο καποια χρονια οι μηχανες τους αππλα δεν καλυπτουν ουτε τα βασικα . Το εχουμε δει το εργο πολλακις τοσο με την apple (και κυρως με αυτη) αλλα και με κατασκευαστες android. Απλα τωρα και η samsung μας κοροιδευει ευθεως (πιστευω). Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
pj2501 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 4 γιγα ραμ μου φαίνονται λίγα για αντοχή στο χρόνο... ειδικά στο Android... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, nextp είπε Ολοι τα ιδια τερτιπια κανουν ... μετα απο καποια χρονια οι μηχανες τους αππλα δεν καλυπτουν ουτε τα βασικα . Το εχουμε δει το εργο πολλακις τοσο με την apple (και κυρως με αυτη) αλλα και με κατασκευαστες android. μεγαλη κουβεντα εγραψες τωρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Το δεύτερο και τελευταίο Samsung tablet που πηρα ειναι ενα Galaxy Tab A πριν 2,5 χρόνια. Με δυσκολια μπορεις να σερφαρεις, απαράδεκτη εμπειρία (οταν δεν πατας αθελα σου τα capacitive κουμπιά). Το εχει η γυναικα να παιζει ενα συγκεκριμένο παιχνιδι. Το επόμενο tablet θα είναι iPad.
cmvrgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στην Samsung είναι για πολλές μπάτσες. Ας έβαζε ότι βάζει και στο note 20 και ας το ζητούσε ακριβότερα. Από την άλλη χωρίς έκδοση 5G έκαναν τεράστιο φάουλ.
asmilon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Αναφορά σε κείμενο Το Samsung Galaxy Tab Active 3 είναι ένα στιβαρό tablet σχεδιασμένο για τα δύσκολα, αφού με πιστοποίηση IP68 αντέχει στη σκόνη, το νερό αλλά και σε πτώσεις από ύψος έως και 1.5 μέτρα. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι το γεγονός πως η Samsung υπόσχεται να το υποστηρίζει για τις επόμενες τρεις γενιές Android. Αν ψαχνεις ενα στιβαρο tablet και βαζεις ως πιο σημαντικο τις αναβαθμισεις του Android, μαλλον δε χρειαζεσαι στιβαρο tablet... 2
ares225 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, nextp είπε Ολοι τα ιδια τερτιπια κανουν ... μετα απο καποια χρονια οι μηχανες τους αππλα δεν καλυπτουν ουτε τα βασικα . Το εχουμε δει το εργο πολλακις τοσο με την apple (και κυρως με αυτη) αλλα και με κατασκευαστες android. Απλα τωρα και η samsung μας κοροιδευει ευθεως (πιστευω). Τι να σου πω....Έχω ακόμη το iPad Pro από το 2016 και εκτός του ότι δεν έχω χάσει και τίποτα από θέμα updates καθώς υποστηρίζεται ακόμη έχει αντικαταστήσει και το μακ μου. Πλεον ανοίγω το μακ μια φορά το τρίμηνο κατά μέσο όρο,καθώς κάνω τα πάντα με το iPad και παρόλο μοντέλο του 16 δεν έχω δει να γίνεται πιο δύσχρηστο. Θα το αλλάξω μόνο άμα σταματήσει της ενημερώσει και κάτι μου λέει ότι βγάζει κάνα δυο χρονάκια ακόμη. (όποτε το σχόλιο ότι μετά από λίγο καιρό δεν καλύπτουν ούτε τα βασικά καταλαβαίνεις ότι είναι άκυρο) 1 2
mants118 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, steliosgripoulas είπε Να παρω ενα δλδ να το κρατησω καμια 20ετια;;; τουλάχιστον 20 χρόνια, αλλά μπορεί και όταν θα είμαστε εκεί ψηλά να βλέπουμε τα τρισέγγονα μας να μπαίνουν στις αγαπημένες τους εφαρμογες με αυτό το futureproof εξελιγμένο tablet. 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, ares225 είπε Τι να σου πω....Έχω ακόμη το iPad Pro από το 2016 και εκτός του ότι δεν έχω χάσει και τίποτα από θέμα updates καθώς υποστηρίζεται ακόμη έχει αντικαταστήσει και το μακ μου. Πλεον ανοίγω το μακ μια φορά το τρίμηνο κατά μέσο όρο,καθώς κάνω τα πάντα με το iPad και παρόλο μοντέλο του 16 δεν έχω δει να γίνεται πιο δύσχρηστο. Θα το αλλάξω μόνο άμα σταματήσει της ενημερώσει και κάτι μου λέει ότι βγάζει κάνα δυο χρονάκια ακόμη. (όποτε το σχόλιο ότι μετά από λίγο καιρό δεν καλύπτουν ούτε τα βασικά καταλαβαίνεις ότι είναι άκυρο) Και εγω σαν χρηστης προιοντων της Apple εδω και πολα χρονια εχω και ενα ipad mini 4 το οποιο ψιλοσερνεται . Αντιλαμβανεσαι λοιπον οτι μιλω απο προσωπικη πειρα και οπως και εσυ και πολλοι αλλοι τα ακουμπησαν στην Apple το ιδιο εκανα και εγω. Το οτι εσυ εισαι τυχερος εχοντας ενα μοντελο του 2016 που ακομη υποστηριζεται και σε ικανιποιει η αποδοση του ειναι θετικο . Αυτο που εγω αντιλαμβανομαι ειναι οτι οι μηχανες που κατεχουμε δεν αλλαζουν(αναβαθμιζονται) στο βαθος του χρονου αλλα απο την αλλη πλευρα το λογισμικο γινεται ολο και πιο απαιτητικο σε πορους. Και εκει εστιαζεται η σκεψη μου. Επισης μην ξεχναμε οτι δεν ειναι μονο το λειτουργικο αυτο καθεαυτο που απο μονο του κανει μια συσκευη αξιολογη . Ειναι και η απροσκοπτη και απροβληματιστη συνεργασια αυτου με τις τριτες εφαρμογες . Και ο παραπανω συνδυασμος ειναι ενας ακομη λογος που γραφω οτι γραφω. Δεν εχω σκοπο να κατηγορησω καμμια Apple και καμμια samsung για κατι λιγοτερο απο την αληθεια που διεπει ολες τις μηχανες που πουλανε πονταρωντας στγν ματαιδοξια μας.
gokuthelegend Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, steliosgripoulas είπε Να παρω ενα δλδ να το κρατησω καμια 20ετια;;; Ακόμη και να μπορέσεις να το κρατήσεις τόσα χρόνια, χλωμό το βλέπω να λαμβάνει ενημερώσεις λογισμικού μετά από τόσο καιρό, οπότε ξεχνάς play store και εφαρμογές μετά από μερικά χρόνια. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα