darkman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Εμένα 10 χρόνια με έχει τρελάνει. Τωρα έχει μεγαλώσει και πιστευω θα είναι υπεύθυνη για τον σκύλο. Να παρεις ειναι οτι καλύτερο για το παιδί και θα δεις οτι και εσυ σιγα σιγα θα το θες και να ξερεις σε αυτους που δεν τα πολυ θελουν πανε και τρίβονται 1
mp123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Δεν υπάρχει καμία σωτηρία και ο κόσμος δεν θέλει να καταλάβει. Λυπάμαι τα κουτάβια που καταλήγουν στο δρόμο από τέτοιες νοοτροπίες. Το να το σκέφτετε κάποιος για χρόνια μόνο στην ιδεα και τωρα να προχωράει πάει να πει πως δεν το θέλω και μετά να το πετάξω το ζωντανό.Δεν θέλω λούτρινο. Ξέρω ακριβως τι πρέπει να κάνω και τι υποχρεώσεις θα έχω. 1
vforvaggelis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Το να το σκέφτετε κάποιος για χρόνια μόνο στην ιδεα και τωρα να προχωράει πάει να πει πως δεν το θέλω και μετά να το πετάξω το ζωντανό.Δεν θέλω λούτρινο. Ξέρω ακριβως τι πρέπει να κάνω και τι υποχρεώσεις θα έχω. Δεν φαινεται... 3
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, mp123 είπε Το παιδί είναι 15 ετών. Από πολυ μικρή μου ζητάει σκύλο. Η γυναίκα δεν έχει θέμα αρκεί να βρούμε μικρόσωμο και βασικό να μην μαδάει. Για αυτό θέλω να ψάξω να δω τι μπορώ να βρω. Τωρα δεν είναι θέμα αν Εγω η όχι είμαι έτοιμος για σκύλο. Βασικη προϋπόθεση να είναι ράτσα ποιστοποιημενη και με ολα τα χαρτιά για υγειονομικούς λόγους. Τι είναι οι υγειονομικοί λόγοι; 1 ώρα πριν, mp123 είπε Αρσενικό η θηλυκό ; Αλλη μια απορία. Ποιο πιστεύετε είναι το καλύτερο ; ( στειρώσεις κλπ τα ξεχνάμε ) Φίλε,αστο,δεν κάνεις για σκυλί. 3
dkstopo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, mp123 είπε Το παιδί είναι 15 ετών. Από πολυ μικρή μου ζητάει σκύλο. Η γυναίκα δεν έχει θέμα αρκεί να βρούμε μικρόσωμο και βασικό να μην μαδάει. Για αυτό θέλω να ψάξω να δω τι μπορώ να βρω. Τωρα δεν είναι θέμα αν Εγω η όχι είμαι έτοιμος για σκύλο. Βασικη προϋπόθεση να είναι ράτσα ποιστοποιημενη και με ολα τα χαρτιά για υγειονομικούς λόγους. κάντε ένα 2 δεύτερο παιδί, σας καλύπτει όλους. 5
xxatziva Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, mp123 είπε Θέλω να μου πείτε ποια είναι τα πιο μικρόσωμα σκυλιά τύπου μπουλντόγκ - πάγκ - ( δλδ όμορφα ασχημομούρικα ). Βασική προϋπόθεση να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρόσωμα , μα μην μαδανε ,και να κάνουν για διαμέρισμα. Επισεις ποια καταστήματα είναι καλά η Επισεις να πάω σε εκτροφείο. να μην μαδανε? πες μου και μενα αν βρεις. α εχω να προτείνω. παρε λουτρινο. δεν θελει ουτε βολτα ουτε τιποτα. αν ως τωρα δεν ειχε κατι το παιδι να ασχολειται ούτε τωρα θα το κανει. οποτε αστο καλυτερα. σε μερικα χρονια θα φυγει για σπουδες οποτε μαντεψε ποιος θα ασχολείται.
mp123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Οι πιο πολλοί με τον καλό λόγο . Οι πιο πολλοί μου λέγανε πως κάνω ετσι και δεν παίρνω σκύλο και τωρα που το σκεφτομε πάλι μου λένε γιατί θες τον σκύλο. Anyway. Η μικρή θέλει παγκ.. Θα δω όσα μου προτείνετε αλλά θα πάω να δω και παγκ από σωστο εκτροφέα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις