Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να λέμε συνέχεια υιοθετήστε - μην αγοράζετε δεν το καταλαβαίνετε. Όταν όμως οι δήμοι σας, σας χρεώνουν φόρους για τη στείρωση, φύλαξη και περίθαλψη των αδέσποτων, έρχεστε και φωνάζετε. Αλλά εγώ μην μιλάω , είμαι κομμουνιστής και οικολόγος.

• Like 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αρσενικό η θηλυκό ; 
Αλλη μια απορία. Ποιο πιστεύετε είναι το καλύτερο ; ( στειρώσεις κλπ τα ξεχνάμε )

• Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

στειρώσεις κλπ τα ξεχνάμε

Έτσι. Μην κάνεις και στείρωση. Εγώ λέω να μην βάλεις και τσιπακι και να μην κάνεις εμβόλια. Τσάμπα λεφτά 

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 5
Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα δειχνεις οτι το κανεις να ξεμπερδευεις! Δεν σε ενδιαφερει η υιοθεσια και κραζεις, δεν σε ενδιαφερει να στειρωσεις.

Λοιπον κατι τετοιοι τυποι σαν εσενα εχουν γεμισει τον τοπο με αδεσποτα!!

ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!!!!! Παρτης ενα απο τα τζαμπο!!!!

• Like 8
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να υπενθυμίσω πως βάσει νόμου πλέον, είναι υποχρεωτική η στείρωση ενός ζώου καθώς και το τσιπακι του. Επίσης θα πρέπει να έχεις μαζί και το διαβατήριο του αν χρειαστεί να επιδειχθεί σε έλεγχο.

Αλλιώς, όπως είπε και ο από πάνω, υπάρχει το jumbo, ο Μουστάκας και βλέπω και στο ikea κάτι πανέμορφα λούτρινα.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αρσενικό η θηλυκό ; 
Αλλη μια απορία. Ποιο πιστεύετε είναι το καλύτερο ; ( στειρώσεις κλπ τα ξεχνάμε )

Καλα αρχισες για να μεγαλωσεις τον αριθμο των αδεσποτων!!!!! ο σκύλος ειναι σημαντικο έξοδο!!!! εαν δεν μπορεις μην το κανεις!!!!!!

Επεξ/σία από Dinos1973
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αρσενικό η θηλυκό ; 

Γουέστ Χάιλαντ Τεριέ δεν μαδαει ειναι πολυ καλο με τα παιδια και γενικα ειναι εξυπνο σκυλι για το θεμα του αρσενικου η του θηλυκού υπαρχουν τα υπερ και τα κατα το αρσενικο ειναι ποιο δυσκολο αν θες να το εκπαιδευσεις  και γενικα ειναι ποιο επιθετικό απο το θηλυκό αλλα ειναι ποιο παιχνιδιαρικα  απο την αλλη  σηκώνουν το ποδι για κατούρημα και οποιον παρει ο χάρος , το θηλυκό μπορει να κρατηθει ποιο πολες ωρες στο κατούρημα αλλα εχεις λιγο θεμα με την περιοδο , χαπακια τα σκυλια τα αλλα που σε περνουν στο κατόπι κτλ κτλ 

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αρσενικό η θηλυκό ; 

Αν θα πάρεις ράτσα, η στείρωση θα είναι μέσα στο συμβόλαιο πώλησης. Δύναται μετά από ένα χρονικό διάστημα ο πωλητής να ζητήσει να του προσκομίσεις αποδεικτικό στείρωσης.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, spectaculator είπε

Αν θα πάρεις ράτσα, η στείρωση θα είναι μέσα στο συμβόλαιο πώλησης. Δύναται μετά από ένα χρονικό διάστημα ο πωλητής να ζητήσει να του προσκομίσεις αποδεικτικό στείρωσης.

Ευχαριστω για την πληροφορία. 
Δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει αλλα αν είναι απαραίτητο θα γίνει ( αν και είμαι κατά ).

Απο ότι κατάλαβα θα πρέπει να βλέπω σοβαρούς εκτροφείς και όχι από pet shop. 

2 ώρες πριν, darkman είπε

Γουέστ Χάιλαντ Τεριέ δεν μαδαει ειναι πολυ καλο με τα παιδια και γενικα ειναι εξυπνο σκυλι για το θεμα του αρσενικου η του θηλυκού υπαρχουν τα υπερ και τα κατα το αρσενικο ειναι ποιο δυσκολο αν θες να το εκπαιδευσεις  και γενικα ειναι ποιο επιθετικό απο το θηλυκό αλλα ειναι ποιο παιχνιδιαρικα  απο την αλλη  σηκώνουν το ποδι για κατούρημα και οποιον παρει ο χάρος , το θηλυκό μπορει να κρατηθει ποιο πολες ωρες στο κατούρημα αλλα εχεις λιγο θεμα με την περιοδο , χαπακια τα σκυλια τα αλλα που σε περνουν στο κατόπι κτλ κτλ 

Μάλλον για θηλυκό είναι καλύτερα από ότι καταλαβενω. Αυτο το τεριέ θα το δω.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μάλλον για θηλυκό είναι καλύτερα από ότι καταλαβενω. Αυτο το τεριέ θα το δω.

Και εγω θηλικο εχω το πηρα και εγω για τον μικρο μου γιατι με ειχε τρελανει για  σκυλο :) οπως σου ειπα θεμα εχω μια φορα το 6μηνο λογο οτι εχει περιοδο και θελει λιγο παραπανω προσοχη κατα τα αλλα το θηλικο ηταν πολυ καλη επιλογη . 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, darkman είπε

Και εγω θηλικο εχω το πηρα και εγω για τον μικρο μου γιατι με ειχε τρελανει για  σκυλο :) οπως σου ειπα θεμα εχω μια φορα το 6μηνο λογο οτι εχει περιοδο και θελει λιγο παραπανω προσοχη κατα τα αλλα το θηλικο ηταν πολυ καλη επιλογη . 

Εμένα 10 χρόνια με έχει τρελάνει. Τωρα έχει μεγαλώσει και πιστευω θα είναι υπεύθυνη για τον σκύλο. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία σωτηρία και ο κόσμος δεν θέλει να καταλάβει. Λυπάμαι τα κουτάβια που καταλήγουν στο δρόμο από τέτοιες νοοτροπίες.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...