Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μου πείτε ποια είναι τα πιο μικρόσωμα σκυλιά τύπου μπουλντόγκ - πάγκ - ( δλδ όμορφα ασχημομούρικα ). Βασική προϋπόθεση να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρόσωμα , μα μην μαδανε ,και να κάνουν για διαμέρισμα. 
Επισεις ποια καταστήματα είναι καλά η Επισεις να πάω σε εκτροφείο. 

• Sad 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

έχει γεμίσει ο κόσμος αδεσποτάκια και κάποιοι επιμένετε να τροφοδοτείτε την αλυσίδα της εμπορικής εκμετάλλευσης για να πουλάτε μούρη με το ρατσάτο.

πήγαινε σε ένα σύλλογο με αδεσποτάκια και διάλεξε κάποιο που να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που ψάχνεις.

το σκυλί ή το γατί δεν είναι ζώο συντροφιάς να γεμίσει τα κενά μας. είναι ζωντανός οργανισμός που πρέπει να το μεταχειρίζεσαι ως μέλος οικογένειας.

αν δεν συμφωνείς με τα παραπάνω βρες να γεμίσεις τις κοινωνικές ή άλλες ανάγκες σου με κάποιον άλλον άνθρωπο.

• Like 24
  • Thanks 4
  • Confused 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες αδεσποτάκια που περιμένουν υιοθεσία. Αγορά ζώου είναι ανήθικη και σε κάποιες περιπτώσεις και παράνομη. Τα εκτροφεία ρατσών δεν εποπτεύονται απο κανέναν θεσμό και οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες λειτουργούν είναι επιεικώς απαράδεκτες.

Αν αγαπάς τα ζώα, κοίτα να υιοθετήσεις. Αν δεν σου αρέσει η ιδέα αυτή, πάρε ένα  λούτρινο.

• Like 10
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα καλά. Άνοιξα ένα θέμα ( ποιος Εγω που δεν έχω την καλύτερη σχέση με  τα σκυλιά και γενικα με τα ζώα ) αλλά για χάρη του παιδιού θα αναλάβω αυτήν την ευθύνη και ο κάθε άσχετος πετάει την μαλακια του.
Ρε σείς σοβαρευτείτε. 
Τωρα τα περί να κοιτάξω για αδέσποτα ( οικολόγος η κομμουνιστής δεν είμαι ) , και τα περί κοινωνικότητας , η το να πουλάω μούρη τι να πω. 
Οποιος ξέρει ας απαντήσει στο θέμα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 4
  • Confused 8
  • Sad 1
Δημοσ.

@mp123 υπάρχει μια και μονο λύση για να αποκτήσεις καθαρόαιμο κουτάβι. Ο εκτροφέας. Και λέγοντας εκτροφεα αναφέρομαι σε κάποιον άνθρωπο πιστοποιημένο απο τον Κυνολογικο Όμιλο Ελλάδας με σοβαρή παρουσία σε εκθέσεις μορφολογίας. Ένας ανθρώπου που θα γνωρίσεις και θα δεις οτι πραγματικά ενδιαφέρεται γι αυτο που κάνει.

Γαλλικα μπουλντόγκ έχει η δίκη μας εκτροφέας, palmhill celebrity. ΟΜΩΣ ειναι φυλή που παρουσιάζει πολλα θέματα υγείας κυρίως με σπονδυλική στήλη. Επισης δεν αντέχουν στη ζέστη, ροχαλίζουν και διαφορα ακόμη. 

Ρατσες που δεν μαδάνε ειναι πχ τα καννις (poodle) , τα γιορκσάιρ. 

Επισης όπως σου ανέφεραν μπορείς να σκεφτείς και τη λύση της υιοθεσίας ημίαιμου.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

αλλά για χάρη του παιδιού θα αναλάβω αυτήν την ευθύνη

Κάπως έτσι ξεκινάνε όλοι, το παιδί το βλέπει σαν παιχνίδι και μετά το βαριέται, το φορτώνει σε σένα και εσύ κουράζεσαι, και μία ωραία μέρα προστίθεται άλλο ένα αδέσποτο στη λίστα.

• Like 6
  • Thanks 6
Δημοσ.

οκ σωστό για τα αδέσποτα κτλπ αλλά κάποιοι θέλουν ράτσα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σωματικά και σε χαρακτήρα.

σε αυτό που ρώτησες πολύ βασικό! Ξέχνα τα petshop μόνο από εγκεκριμένα εκτροφεία εφόσον θες ράτσα 

πάντωςς δεν σε βλέπω να είσαι έτοιμος για την δέσμευση 10-15 χρόνων του ζώου, καλύτερα βρες κάτι άλλο για το παιδί  

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιδί είναι 15 ετών. Από πολυ  μικρή μου ζητάει σκύλο. Η γυναίκα δεν έχει θέμα αρκεί να βρούμε μικρόσωμο και βασικό να μην μαδάει. Για αυτό θέλω να ψάξω να δω τι μπορώ να βρω. Τωρα δεν είναι θέμα αν Εγω η όχι είμαι έτοιμος για σκύλο. 
Βασικη προϋπόθεση να είναι ράτσα ποιστοποιημενη και με ολα τα χαρτιά για υγειονομικούς λόγους.

Επεξ/σία από mp123
  • Sad 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mp123 είπε

Θέλω να μου πείτε ποια είναι τα πιο μικρόσωμα σκυλιά τύπου μπουλντόγκ - πάγκ - ( δλδ όμορφα ασχημομούρικα ). Βασική προϋπόθεση να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρόσωμα , μα μην μαδανε ,και να κάνουν για διαμέρισμα. 
Επισεις ποια καταστήματα είναι καλά η Επισεις να πάω σε εκτροφείο. 

Βρες πιστοποιημενο εκτροφεα (πχ https://andreaskoutavakia.gr/?fbclid=IwAR3EfN5H8HodbdXGIMXSRaJ3-AL-Var-UaI0LTZTd0toRvhOjCJXWgueGLM,αν θεωρηθει διαφημηση να σβηστει παρακαλω ),οι δυο ρατσες που ανεφερες και μαδανε και θελουν πολυ περιποιηση επιδη βγαζουν αρκετα προβληματα υγειας και δεν τα λες μικρα καπου 8-10 κιλακια ,ετσι οπως το θελεις δες για πιντσερ  ,στα 3 κιλακια,ζωηρα αντεξουν την "κακομεταχειρηση " των παιδιων ,δεν κουραζονται ευκολα και ειναι κοντοτριχα οποτε δεν αφηνουν τριχες .Οσο για σας που πεταγεσται και λετε παρε αδεσποτο ,εγω προσωπικα εχω 4 αδεσποτα +2 πεκινουα που αγορασα γιατι εχω τρελλα με την ρατσα ,αναφορα θα σας δωσουμε τι σκυλι θα παρουμε ,οταν θα παρετε εσεις παρτε μονο αδεσποτα

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Να επιβεβαιώσω για τα  γαλλικα μπουλντόγκ οτι εχουν αρκετα θεματα με την υγεια τους.Φοβερη ρατσα, πολυ φιλικο αλλα αν σου κατσει σοβαρο  προβλημα υγειας θες αρκετα χρηματα για την θεραπεια του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινάω και βλέπω. Πίντσερ , τεριέ γιορκσάιρ , κανείς ( poodle ). Οποία άλλη πρόταση έχετε θα την δω.

Αρα ξεχνάμε τα μικρόσωμα μπουλντόγκ .

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Το παιδί είναι 15 ετών. Από πολυ  μικρή μου ζητάει σκύλο. Η γυναίκα δεν έχει θέμα αρκεί να βρούμε μικρόσωμο και βασικό να μην μαδάει. Για αυτό θέλω να ψάξω να δω τι μπορώ να βρω. Τωρα δεν είναι θέμα αν Εγω η όχι είμαι έτοιμος για σκύλο.

Επειδη ειδα το 15 θα σου πω μονο πως αργησες αρκετα. Ουσιαστικα σε 2 χρονια θα είναι εκτος σπιτιου ολη μερα η και φοιτήτρια αλλου. Οπως και να χει να εισαι ετοιμος για να ζησεις εσυ με τον σκυλο. Συμφωνω με τα αδεσποτα παντως για πολλους λογους. Εννοω αυτα που χαριζουν στο φβ απο γεννες, οχι απαραιτητα απο το δρομο. Μεσαια σκυλακια ημιαιμα που εμπειρικά σου λεω, θα εχουν και καλυτερο χαρακτήρα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Εκτροφεα εννοούμε έναν ανθρωπο έχει τα ζώα σπίτι του, που τα κατεβάζει σε εκθέσεις μορφολογίας, που έχει τα αποδεικτικά όλων των απαραίτητων εξετάσεων απο γιατρούς, που δεν έχει 50 διαφορετικές ράτσες και πας σπίτι του και βλέπεις σκύλους ευτυχισμένους και χαρούμενους. 

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ξεκινάω και βλέπω. Πίντσερ , τεριέ γιορκσάιρ , κανείς ( poodle ). Οποία άλλη πρόταση έχετε θα την δω.

Αρα ξεχνάμε τα μικρόσωμα μπουλντόγκ .

Μπορείς να δεις μαλτεζάκι. Πολύ φιλικά και ζωηρά, λίγο φασαριόζικα, αλλά δεν μαδάνε σχεδόν καθόλου.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...