WOodyx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπερα φιλοι υπαρχει καποιο προγραμα στο pc για windows που να παταει στην ουσια τα f1-f12 ωστε να μην τα παταω εγω οταν πχ δεν ειμαι στο pc η να επιλεγει σε ποιο παραθυρο θες να πατιουνται αυτοματα και εγω να ειμαι σε αλλο παραθυρο να κανω αλλη δουλεια σας ευχαριστω πολυ καλημερα
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, WOodyx είπε καλησπερα φιλοι υπαρχει καποιο προγραμα στο pc για windows που να παταει στην ουσια τα f1-f12 ωστε να μην τα παταω εγω οταν πχ δεν ειμαι στο pc η να επιλεγει σε ποιο παραθυρο θες να πατιουνται αυτοματα και εγω να ειμαι σε αλλο παραθυρο να κανω αλλη δουλεια σας ευχαριστω πολυ καλημερα Από αυτό που διάβασα κάτι τέτοιο κατάλαβα: supercalifragilisticexpialidocious Πείτε το λίγο καλύτερα. Θέλετε κάτι σαν το Alt+Tab;
Necrogenisis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, WOodyx είπε καλησπερα φιλοι υπαρχει καποιο προγραμα στο pc για windows που να παταει στην ουσια τα f1-f12 ωστε να μην τα παταω εγω οταν πχ δεν ειμαι στο pc η να επιλεγει σε ποιο παραθυρο θες να πατιουνται αυτοματα και εγω να ειμαι σε αλλο παραθυρο να κανω αλλη δουλεια σας ευχαριστω πολυ καλημερα Εγκεφαλικο; Για διατυπωσε το λιγο καλυτερα που λεει και ο φιλος απο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα