therock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω Samsung Note 8 που δε παιρνει αναβαθμιση πανω απο PIE και ψαχνω εφαρμογες και tweaks να προσθεσω χρησιμες εξτρα λειτουργιες. Απο 11 δεν ξερω ακομα τι θελω δεν εχω μελετησει ενδελεχως. Απο IOS14 μαρεσουν τα Big folders και η επιλογη να κρυβεις καποιες homescreen η και να κρυβεις τα εικονιδια για να καθαρισεις μια homescreen. Εχει παρει το ματι σας κατι απο play store που να κανει αυτα σε πρωτη φαση
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις γιατι δεν εχω ios, αλλα ισως θελεις απλως εναν αλλον launcher. Για δες τον Νοva Pro. Εκτος αν καταλαβα λαθος.
therock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Σκεφτηκα καποιο launcher ως μια πιθανη ληση αλλα ο nova τουλαχιστον που τον εχω αυτα ακριβως δε τα κανει. Ισως υπαρχει καποιος αλλος 1
koutsis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, therock είπε Εχω Samsung Note 8 που δε παιρνει αναβαθμιση πανω απο PIE και ψαχνω εφαρμογες και tweaks να προσθεσω χρησιμες εξτρα λειτουργιες. Απο 11 δεν ξερω ακομα τι θελω δεν εχω μελετησει ενδελεχως. Απο IOS14 μαρεσουν τα Big folders και η επιλογη να κρυβεις καποιες homescreen η και να κρυβεις τα εικονιδια για να καθαρισεις μια homescreen. Εχει παρει το ματι σας κατι απο play store που να κανει αυτα σε πρωτη φαση Το big folders τι ειναι στο ios?
therock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, koutsis είπε Το big folders τι ειναι στο ios? App Library λεγεται σορρυ. Big Folders μαλλον απο το μυαλο μου θα το κατεβασα εκτος αν του ακουσα ετσι σε αλλο βιντεακι Εδω ενας λεει πως να το κανεις με Lawnchair αλλα ουτε καν μοιαζει το αποτελεσμα Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από therock
CheOnWeb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 On 30/09/2020 at 23:17, therock said: App Library λεγεται σορρυ. Big Folders μαλλον απο το μυαλο μου θα το κατεβασα εκτος αν του ακουσα ετσι σε αλλο βιντεακι Εδω ενας λεει πως να το κανεις με Lawnchair αλλα ουτε καν μοιαζει το αποτελεσμα Και σε τι βολεύουν αυτά; Δεν είναι σαν τα folders που τα ανοίγεις και βλέπεις εφαρμογές ούτε μπορείς να τα διαμορφώσεις. Γίνονται αυτόματα απ' το iOS και απλώς πατάς (σημαδεύεις ) το app που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα