tasos_orf Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πάλι καλά γιατί είχαν βρωμίσει τα ζαρζαβατικά μου. Μια ντροπή με κράταγε να μη ξαναμπώ...
mants118 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Homecinemakias είπε Κάποτε είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτο. Πηγαίναμε βόλτα με την κοπέλα μου με τάμπλετ και λαπτοπ και ασχολούμασταν παρέα με δαύτο! Καθημερινά όμως! 😜 Εσείς οι νέοι αγρότες με την τεχνολογία. 😛 Εγώ ένα έχω να πω "μας κόβουνε οι κeρατάδες τις επιδοτήσεις,όλοι στους δρομους". 😛
valkon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Ωραίες εποχές, το πρώτο μου καθάρισμα στο facebook. Έσβησα τόσους πολλούς που στέλνανε ειδοποιήσεις. 1
jimmisk1974 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 σας το ειπα εγω !! μη βαζετε πολλες αγελαδες και κοτες , γινεται συνοστισμος . . . θα μας κλεισουν ! !
Apostol. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πηρε να χαλασει το φασολι Πηρε να μαραζωσει το λεμονι Η πιπερια γ@μηθηκε Ολικη καταστροφη 😅
andreas1gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πόσοι νεαροί και πόσες νεαρές έμαθαν τις πίκρες της αγροτιάς μέσα από το FarmVille... Ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλο μου.... Λιγμ... 29 λεπτά πριν, Apostol. είπε Πηρε να χαλασει το φασολι Πηρε να μαραζωσει το λεμονι Η πιπερια γ@μηθηκε Ολικη καταστροφη 😅 Και εγώ που νόμιζα ότι η μπάμια μαραζώνει.... Χμμμμ
AtiX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Και εγώ που νόμιζα ότι η μπάμια μαραζώνει.... Χμμμμ Μετά τα 65...
tilaverboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, mclein² είπε και τι θα κανουν τωρα οι δημοσιοι υπαλληλοι εν ωρα εργασιας ;;; Θα αφήσουν νυχάκι να μεγαλώσει να γυρίσουν στις παλιές τους τέχνες. Απλούστατο
skiabox Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, mclein² είπε και τι θα κανουν τωρα οι δημοσιοι υπαλληλοι εν ωρα εργασιας ;;; Τώρα που θα τους παρακάμψουμε με τις ψηφιακές μεταρρυθμίσεις και δεν θα εμποδίζουν πλέον με την γραφειοκρατία τους όλους τους υπόλοιπους να δουλέψουν, ας κάνουν ότι θέλουν! 1
lnwolfgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Και πως θα ταΐζω την κατσίκα ταραμά τωρα?
eyw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 On 29/09/2020 at 12:32, dimakisk said: Έντεκα χρόνια έπειτα από την πρώτη του εμφάνιση, το FarmVille ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το κοινό του στο Facebook. ... ψάχνω να βρω γκρεμό να πέσω. Αγγελία: ζητείται γκρεμός (ή ρέμα) για πήδημα, άμεση αγορά. (και πήδημα)
mclein² Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, skiabox είπε Τώρα που θα τους παρακάμψουμε με τις ψηφιακές μεταρρυθμίσεις και δεν θα εμποδίζουν πλέον με την γραφειοκρατία τους όλους τους υπόλοιπους να δουλέψουν, ας κάνουν ότι θέλουν! τουλαχιστον τους πληρωνουμε κ παιζανε...αν τωρα πληρωνονται κ δεν κανουν τιποτα θα νιωθουν αχρηστοι..
george1807 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, tarantules είπε Να τους βάλετε όλους αυτούς τους αγρότες μαζί με εκείνους τους καμμένους που κυνηγούσαν πόκεμον στους δρόμους να φτοιάξουν ένα σύλλογο. - Σύλλογος ανορθόγραφων Ελλάδος
johnnie44 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Παραθεστε παιχνιδαρες του fb απο τα παλια. Ξεκιναω εγω: Farmville, Cityville, Crazy Taxi, Car Town και ενα με snowboard που μου διαφευγει το ονομα
astrofos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, johnnie44 είπε Παραθεστε παιχνιδαρες του fb απο τα παλια. Ξεκιναω εγω: Farmville, Cityville, Crazy Taxi, Car Town και ενα με snowboard που μου διαφευγει το ονομα Farmville και Mafia Wars. Συγκίνηση, οταν ήμουν ακόμα νέος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα