Προς το περιεχόμενο

Kymco agility 300 ή Beverly 300?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας κύριοι!! Είμαι ανάμεσα σ ένα τεράστιο και άλυτο δίλημμα!! Θέλω να αγοράσω ένα σκούτερ 300cc και είμαι ανάμεσα στο kymco agility 300 2020 noodoe και το Beverly 300. Και τα δύο καινούρια το Κυμκο 200€ πάνω λόγω του ότι έχει το noodoe με το gps. Όσους μηχανικούς ρώτησα μου είπαν Beverly λόγω ποιότητας πλαστικών και αξία μεταπώλησης. Όσους φίλους και γνωστούς ρώτησα που είχαν Beverly είναι με ανάμεικτα συναισθήματα! Άλλοι μου λένε μακριά γτ βγάζουν προβληματα και μετά την τετραετία που θα έχει τελειώσει η εγγύηση και άλλο ότι έμειναν ικανοποιημένοι. Επίσης στο Facebook σε συνομιλία με κάποιους γνωστούς που έχουν το συγκεκριμένο Κυμκο μου είπαν τα καλύτερα λόγια για αυτό το μηχανάκι. Μάλλον κλείνω κατά κει, αλλά θέλω να ακούσω και μια τελευταία γνώμη!! 

επίσης ξέρω πως όσο πιο πολύ το ψάχνω τόσο πιο πολύ το κουράζω και δν θα βγάλω άκρη ποτέ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από εμένα κυμκο χωρίς πολλές αναλύσεις το πως και γιατί.  Προχωρά το.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@elmago239 Είχα ακριβώς το ίδιο δίλημα.

Τελικά πήρα το Kymco γιατι οσα review είδα και ρώτησα απο κοντα όλοι μου λέγανε το ιδιο.

Καλο το beverly αλλα τα προβληματα δε τα γλυτώνεις και το kymco με το noode απλά τα σπάει.

Έχω ξετρελαθεί, πάρτο με τα μάτια κλειστά.

• Like 1
Δημοσ.

Μακρυά (πολύ 'όμως) από Ιταλικό δίκυκλο (και τετάτροχο). Στην αρχή όλα (σχετικά) καλά, μετά θα γίνετε κολλητοί με το συνεργείο (από μικρομαλακίες μέχρι χοντρά πράγματα). Από φινέτσα πολύ καλά στα υπόλοιπα υπερτερούν μέχρι και οι Ταϊβανέζοι  της Kymco

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ιδιο διλλημα κ εγω αλλα με το beverly 350 σε μτχσμενο.. δηλαδη kymco agility 300 noodoe καινουριο ή beverky 350 μτχ .σχεδον στα ιδια λεφτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...