Logically829 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα παιδια, θελω να με βοηθησετε σε κατι.. εχω τελειωσει το λυκειο περσι κι θελω να δωσω πανελ τωρα, 2021. Εγω ηθελα απο παντα να γινω αστυνομικος. Μαρεσει να βοηθαω τον πολίτη και και. Εχω τελιωσει επαλ ομως. Αποτι ξερω κι μου λενε απο επαλ ειναι ολα πιο ευκολα, πιο λιγα μόρια και και. Αλλα αποτι βλεπω οι βασεις 2020, για αστυνομικες σχολες αστυφυλακων, απο ΓΕΛ τα μορια ηταν στα 13.000, κι απο ΕΠΑΛ στα 17.000. Γιατι αυτο; Δεν θα επρεπε το αντιθετο; Κι αν αυτο δεν αλλαξει που θα ηταν πιο ευκολα να δωσω; Επαλ η γελ; (Μιλαμε για 4ο επιστημονικό πεδίο (Πληροφορική και Οικονομίας)
simplemaths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Logically829 είπε Καλημέρα παιδια, θελω να με βοηθησετε σε κατι.. εχω τελειωσει το λυκειο περσι κι θελω να δωσω πανελ τωρα, 2021. Εγω ηθελα απο παντα να γινω αστυνομικος. Μαρεσει να βοηθαω τον πολίτη και και. Εχω τελιωσει επαλ ομως. Αποτι ξερω κι μου λενε απο επαλ ειναι ολα πιο ευκολα, πιο λιγα μόρια και και. Αλλα αποτι βλεπω οι βασεις 2020, για αστυνομικες σχολες αστυφυλακων, απο ΓΕΛ τα μορια ηταν στα 13.000, κι απο ΕΠΑΛ στα 17.000. Γιατι αυτο; Δεν θα επρεπε το αντιθετο; Κι αν αυτο δεν αλλαξει που θα ηταν πιο ευκολα να δωσω; Επαλ η γελ; (Μιλαμε για 4ο επιστημονικό πεδίο (Πληροφορική και Οικονομίας) Καλημέρα, αυτό συμβαίνει διότι απο ΕΠΑΛ είναι απίστευτα πιο εύκολο να γράψεις 17 συγκριτικά με το 13 του ΓΕΛ
Logically829 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, simplemaths είπε Καλημέρα, αυτό συμβαίνει διότι απο ΕΠΑΛ είναι απίστευτα πιο εύκολο να γράψεις 17 συγκριτικά με το 13 του ΓΕΛ Καλημερα, ευχαριστώ για την απάντηση, εισαι σιγουρος οτι ειναι ετσι; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από Logically829
LongTom Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Νήμα: Θέλω να γίνω αστυνομικός και έχω μια ορισμένη ερώτηση. Απαντήσεις: Μην γίνεις μπάτσος, γίνε το Χ που θα είσαι περισσότερο ανθρωπιστής. Πιάσε το αυγό και κούρευτο... 2
G.TH. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Τα ΕΠΑΛ πρέπει να έχουν πολύ λιγότερες θέσεις εισακτέων σε σχέση με τα Λύκεια, άρα και μεγαλύτερο ανταγωνισμό για μια θέση στο Δημόσιο. 1
velociraptoras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 οι βάσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τη ζήτηση. τα σώματα ασφαλείας έχουν μεγάλη ζήτηση γι αυτο και είναι ψηλά στις βάσεις. τα 13000 μόρια για αστυφυλάκων απο ΓΕΛ δεν είναι γενική σειρά αλλά κάποιες ειδικές κατηγορίες. επίσης στα επάλ το ποσοστό που παινει σε σχολές είναι μικρότερο, 5 ή 10%, δε θυμαμαι ακριβως, ανάλογα τις σχολές. πχ μια σχολή που έχει 100 θέσεις θα δώσει τις 10 σε επαλ και από τις υπόλοιπες οι περισσότερες σε ΓΕΛ, και λίγες σε νυχτερινά, αθλητές κλπ.
bilya Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, Logically829 είπε ΔΙΑΣ θα δηλωσω η περιπολικο ποιος σου είπε οτι δηλώνεις που θα πας??? Επίσης η ΔΙΑΣ είναι στελεχωμένη με ειδικούς φρουρούς όχι αστυφύλακες. Αν είσαι μεγαλόσωμος δύσκολα γλιτώνεις τα ΜΑΤ/ΥΜΕΤ. Βέβαια το βύσμα πάει σύννεφο στην ελ. αστυνομία οποτε ολα είναι σχετικά. Βρες γνωστο σου αστυνομικό γύρω στα 30 να σου πει περισσότερες λεπτομέρειες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, LongTom είπε Νήμα: Θέλω να γίνω αστυνομικός και έχω μια ορισμένη ερώτηση. Απαντήσεις: Μην γίνεις μπάτσος, γίνε το Χ που θα είσαι περισσότερο ανθρωπιστής. Πιάσε το αυγό και κούρευτο... Λάθος, το νήμα ήταν "θέλω να γίνω αστυνομικός για να βοηθάω το πολίτη" Άμα έλεγε, θέλω να γίνω για την εμπειρία ή για βιοποριστικούς λόγους ή γιατί μου αρέσει η εξουσία ή γιατί μισώ όσους παρανομούν ή γιατί μαρέσει εγώ ο ίδιος να παρανομώ χωρίς να με πιάνουν τότε θα έλεγα οκ. Άμα ο μπάτσος όντως βοηθάει το πολίτη τότε γιατί η πλειοψηφία των ανθρώπων δε τους χωνεύει? Ο άνθρωπος ποτέ δε μίσει κάτι από το οποίο όντως κερδίζει ακόμη και αν το ζηλεύει. Το κρατικό σύστημα και τους προστάτες του κανείς δε το χωνεύει γενικά γιατί το κάτα πόσο βοηθάει και προσφέρει στο πολίτη δε το ξέρουμε. Άμα θες να βοηθάς το πολιτή τότε κάνε κάτι που σου εξασφαλίζει ότι θα πάρεις αγάπη από αυτόν. Γίνε επιστήμονας, γίνε πυροσβέστης, γίνε καλλιτέχνης, γίνε γιατρός(έντιμος), γίνε μηχανικός. Κανείς δε τους μισεί αυτούς. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από aizensama24
Logically829 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, bilya είπε ποιος σου είπε οτι δηλώνεις που θα πας??? Επίσης η ΔΙΑΣ είναι στελεχωμένη με ειδικούς φρουρούς όχι αστυφύλακες. Αν είσαι μεγαλόσωμος δύσκολα γλιτώνεις τα ΜΑΤ/ΥΜΕΤ. Βέβαια το βύσμα πάει σύννεφο στην ελ. αστυνομία οποτε ολα είναι σχετικά. Βρες γνωστο σου αστυνομικό γύρω στα 30 να σου πει περισσότερες λεπτομέρειες. Ρωτησα εναν γνωστο και μου ειπε οτι δηλωνω που θελω. Πχ διας. Κι ειναι και αστυφυλακων η σχολη για τους διας. 25 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Λάθος, το νήμα ήταν "θέλω να γίνω αστυνομικός για να βοηθάω το πολίτη" Άμα έλεγε, θέλω να γίνω για την εμπειρία ή για βιοποριστικούς λόγους ή γιατί μου αρέσει η εξουσία ή γιατί μισώ όσους παρανομούν ή γιατί μαρέσει εγώ ο ίδιος να παρανομώ χωρίς να με πιάνουν τότε θα έλεγα οκ. Άμα ο μπάτσος όντως βοηθάει το πολίτη τότε γιατί η πλειοψηφία των ανθρώπων δε τους χωνεύει? Ο άνθρωπος ποτέ δε μίσει κάτι από το οποίο όντως κερδίζει ακόμη και αν το ζηλεύει. Το κρατικό σύστημα και τους προστάτες του κανείς δε το χωνεύει γενικά γιατί το κάτα πόσο βοηθάει και προσφέρει στο πολίτη δε το ξέρουμε. Άμα θες να βοηθάς το πολιτή τότε κάνε κάτι που σου εξασφαλίζει ότι θα πάρεις αγάπη από αυτόν. Γίνε επιστήμονας, γίνε πυροσβέστης, γίνε καλλιτέχνης, γίνε γιατρός(έντιμος), γίνε μηχανικός. Κανείς δε τους μισεί αυτούς. σαφως και σε ποιον δεν αρεσει λιγη εξουσια; Κι επειδη ειναι κι δημοσιο και μαρεσει κι η δραση οταν υπάρχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Logically829 είπε σαφως και σε ποιον δεν αρεσει λιγη εξουσια; Κι επειδη ειναι κι δημοσιο και μαρεσει κι η δραση οταν υπάρχει. Κανένα πρόβλημα, άρα ένας συνδιασμός εξουσίας /΄εμπειρίας (δράση) / βιοπορισμού (εξασφαλισμένη θέση δημόσιο) Τώρα το νήμα δείχνει λογικό. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει η εξουσία και ποτέ δεν την αναζήτησα, βέβαια ποτέ δεν την ανέχτηκα κιόλας. Αυτό που αγαπάω είναι το χρήμα και το να είμαι ελεύθερος/ανεξάρτητος κάτι που θεωρώ μόνο το χρήμα και η δύναμη σε οδηγούν. . Ωστόσο μου αρέσει να κερδίζω από τη χαρά των άλλων, μου αρέσει όταν κάποιος χέρεται με κάτι που του πούλησα γιατί αυτό έκανε τη ζωή του καλύτερη. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που παράτησα το πόκερ παρόλο που είχα καλό winrate. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από aizensama24
cons1985 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, bilya είπε ποιος σου είπε οτι δηλώνεις που θα πας??? Επίσης η ΔΙΑΣ είναι στελεχωμένη με ειδικούς φρουρούς όχι αστυφύλακες. Αν είσαι μεγαλόσωμος δύσκολα γλιτώνεις τα ΜΑΤ/ΥΜΕΤ. Βέβαια το βύσμα πάει σύννεφο στην ελ. αστυνομία οποτε ολα είναι σχετικά. Βρες γνωστο σου αστυνομικό γύρω στα 30 να σου πει περισσότερες λεπτομέρειες. H ΔΙΑΣ είναι στελεχωμένη και απο Αστυφύλακες και απο Αρχιφύλακες ακόμα και κάποιους Αξκους. Υπάρχουν Αστυφύλακες από παραγωγικές σχολές αλλά και εξ ειδικών φρουρών. 17 ώρες πριν, Logically829 είπε ΔΙΑΣ θα δηλωσω η περιπολικο Δεν σημαίνει ότι θα πας κιόλας. Το πιθανότερο είναι σε κάποιο ΑΤ της Αττικής. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από cons1985
Logically829 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Στις 30/9/2020 στις 8:53 ΠΜ, simplemaths είπε Καλημέρα, αυτό συμβαίνει διότι απο ΕΠΑΛ είναι απίστευτα πιο εύκολο να γράψεις 17 συγκριτικά με το 13 του ΓΕΛ Παιδια αυτο ισχύει;
kr0m Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Logically829 είπε Παιδια αυτο ισχύει; κοιτα, επειδη πραγματικα φαινεται να μην κατανοεις καποια πραγματα που λεγονται και να μην εισαι σε θεση να αναλογιστεις καποια αλλα, η καλυτερη συμβουλη που εχω να σου δωσω θα ειναι να διαβαζεις συνεχως, ωστε να γραψεις οσο καλυτεραμπορεις, και οταν ερθει η ωρα του μηχανογραφικου, απλα να κοιταξεις να βαλεις τις σχολες που επιθυμεις με την αναλογη σειρα. τα αλλα να μη σε απασχολουν. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από kr0m 1
Logically829 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενταξει Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από Logically829
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα