Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, newnick είπε

Ευχαριστώ αλλά δεν ρωτάω για την πληρωμή ρώταω για την έκδοση και αν γίνεται ηλεκτρονικά(γιατί ούτε σε εκείνο το θέμα απαντήθηκε). Θα πάω σήμερα να μεταβιβάσω το αυτοκίνητο μου. Έχω άδεια αυτοκινήτου,κτεο,χαρτι απο την ΔΟΥ οτι δεν χρωστάω τέλη,ταυτότητα και διαβάζω ότι χρειάζεται και ενα παράβολο.Αυτό το πέρνω απο κάπου?θα το βγάλουν στο ΚΕΠ εκείνη την ώρα?

Δημοσ.

Όπως λέει και στο παραπάνω θέμα

Πρόσφατα ανακάλυψα πως το τέλος αδείας και το τέλος μεταβίβασης ΔΕΝ πληρώνονται μέσω της εφαρμογής e-paravolo, πληρώνονται με απλή τραπεζική μεταφορά στον λογαριασμό που διατηρεί η διεύθυνση μεταφορών στην οποία θα γίνει η μεταβίβαση. 

Επομένως παίρνεις τηλέφωνο το ΚΕΠ και ρωτάς τον λογαριασμό της διευθυνσης μεταφορών που ανήκεις. Κάνεις κατάθεση σε αυτό τον λογαριασμό με δικαιολογία τον αριθμό πινακίδας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, newnick είπε

Όπως λέει και στο παραπάνω θέμα

Πρόσφατα ανακάλυψα πως το τέλος αδείας και το τέλος μεταβίβασης ΔΕΝ πληρώνονται μέσω της εφαρμογής e-paravolo, πληρώνονται με απλή τραπεζική μεταφορά στον λογαριασμό που διατηρεί η διεύθυνση μεταφορών στην οποία θα γίνει η μεταβίβαση. 

Επομένως παίρνεις τηλέφωνο το ΚΕΠ και ρωτάς τον λογαριασμό της διευθυνσης μεταφορών που ανήκεις. Κάνεις κατάθεση σε αυτό τον λογαριασμό με δικαιολογία τον αριθμό πινακίδας.

Σόρρυ αλλά ή εγώ ή εσύ δεν έχουμε καταλαβεί σωστά.Σωστά αυτά που γράφτηκαν.Δεν πρέπει όμως να έχω βγάλει το παράβολο?Που να έχει πάνω τον κωδικό πληρωμής ή τον λογαριασμό και να κάνω την μεταφορά?Εγώ θέλω να μάθω που εκδίδεται το παράβολο και αν βγαίνει ηλεκτρονικά όχι πως/που πληρώνεται!

Δημοσ.

Μπορεί να λέγεται παράβολο αλλά ΔΕΝ είναι παράβολο. Είναι μια απλή κατάθεση σε έναν λογαριασμό. Ο αριθμός λογαριασμού διαφέρει σε κάθε περιφέρεια. Για να βρεις τον δικό σου πάρε τηλ ΚΕΠ ή γραφειο συγκοινωνιών. Σαν δικαιολογία θα πρέπει να έχει το αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου.

Άντε καλοπούλητο!

τι αυτοκίνητο δίνεις? 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, newnick είπε

Μπορεί να λέγεται παράβολο αλλά ΔΕΝ είναι παράβολο. Είναι μια απλή κατάθεση σε έναν λογαριασμό. Ο αριθμός λογαριασμού διαφέρει σε κάθε περιφέρεια. Για να βρεις τον δικό σου πάρε τηλ ΚΕΠ ή γραφειο συγκοινωνιών. Σαν δικαιολογία θα πρέπει να έχει το αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου.

Άντε καλοπούλητο!

τι αυτοκίνητο δίνεις? 

A δηλαδή δεν πέρνεις χαρτί στα χέρια σου επί της ουσίας? Άρα δικό μου λάθος εξαρχής.

Ευχαριστώ πολύ.  Ένα σέατ ίμπιζα του 96 δίνω πιο πολύ να φύγει απο πάνω μου για να είμαι ειλικρινής επειδή αγοράστηκε καινούργιο πρόσφατα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε συγκοινωνιών να σου πουν τον αριθμό λογαριασμού. Μετά μπορείς να κάνεις την  κατάθεση και από μηχάνημα στην Πειραιώς (εγώ έτσι έκανα με το δικό μου που έδωσα πριν 2 χρόνια).

Φρόντισε να συμπληρώσεις 2 υπεύθυνες δηλώσεις με τον αγοραστή. Την μία κρατάς εσύ την άλλη ο αγοραστής. Την δική σου την καταθέτεις στον λογιστή σου. Σε γενικές γραμμές σαν πωλητή σε συμφέρει να το δηλώσεις ότι το πούλησες πιο ακριβά για να "χτίσεις" αποθεματικό.

Επεξ/σία από newnick
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, newnick είπε

Μπορεί να λέγεται παράβολο αλλά ΔΕΝ είναι παράβολο.

Όχι μόνο δεν είναι παράβολο αλλά ούτε λέγεται έτσι, τέλος μεταβίβασης και τέλος αδείας λέγεται.

@ts

Όπως είπαν και παραπάνω μια απλή κατάθεση είναι στον αριθμό λογαριασμού που διατηρεί η τοπική διεύθυνση μεταφορών. Εγώ προσωπικά το έχω κάνει μια φορά μέσω e-banking, αλλά μου είχαν ζητήσει να το κάνω από την προηγούμενη ημέρα έτσι ώστε ο υπάλληλος στις μεταβιβάσεις να είναι ενήμερος για την συγκεκριμένη κίνηση στο λογαριασμό, ενώ αν πλήρωνα απευθείας στο γκισέ της τράπεζας τότε μπορούσα και την ίδια ημέρα.

Και υπόψιν, στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να γράψεις απαραίτητα αριθμό κυκλοφορίας και όνομα αγοραστή.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...