Ukforthemoment Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ελπίζω μόνο να μην σου βάλουν καμιά κολώνα μέσα στην μέση της αυλής σου και έχεις άλλα μετά.
ma3stros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, corsair04 είπε όχι μόνο εμένα όλα τα σπίτια στην σειρά ....αλλά δεν με νοιάζει δεν είναι δικό μου πρόβλημα.... πλεον δεν έχω σταθερό και ιντερνέτ... Το να τα κόψω όχι υπάρχουν σπίτια που έχουν υπερήλικες.....δεν έχω κάτι με τους συγχωριανούς μου αλλά με τον ΟΤΕ Ναι συμφωνω απολυτα!! Δεν το ανεφερα οτι ηρθα σε επικοινωνια πρωτα με τους γειτονες.. οπως επισης εμειναν χωρις τηλ- ιντερνετ για λιγο μεχρι να δηλωθουν οι βλαβες... μετα τα ενωσαμε προχειρα κ ειχαμε κανονικα παροχη.. αλλα ηταν ο μονος τροπος ωστε να κινηθει ο οτε κ να το φτιαξει αμεσα
corsair04 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ελπίζω μόνο να μην σου βάλουν καμιά κολώνα μέσα στην μέση της αυλής σου και έχεις άλλα μετά. με ενάμιση μέτρο πεζοδρόμιο ε δεν νομίζω ......
corsair04 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Ήρθε τελικά σήμερα ο τεχνικός έβγαλε φωτογραφίες και μου είπε πως θα τα μετακινήσουν...Απλά το μόνο που με ρώτησε εάν με ενοχλούν όλα τα καλώδια που περνούν από το σπίτι ....ούτε τον λόγο ή να βρούμε με κάποια λύση .....
fredd0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, corsair04 είπε Ήρθε τελικά σήμερα ο τεχνικός έβγαλε φωτογραφίες και μου είπε πως θα τα μετακινήσουν...Απλά το μόνο που με ρώτησε εάν με ενοχλούν όλα τα καλώδια που περνούν από το σπίτι ....ούτε τον λόγο ή να βρούμε με κάποια λύση ..... δε χρειαζεται λογος, ειναι καραπανομο καλωδια που δεν εξυπηρετουν αποκλειστικα την οικια σου να οδευονται μεσω αυτης ... πες εσυ οτι σου τη βαραει να κανεις θερμοπροσοψη αυριο, τι θα πρεπει να παρεις αδεια απο τον καθε ΟΤΕ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα