corsair04 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα Στο σπίτι στο χωριο ο ΟΤΕ αντί για κολώνα έχει στηρίξει τα καλώδια επάνω στο σπίτι ....θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να τα μετακινήσω και να απαιτήσω από τον Οτε να βάλει κολώνα στο πεζοδρόμιο...έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία ....
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Οχι δεν μπορείς, οι προσόψεις των σπιτιων ανηκουν στην ουσια στο δημόσιο, καθε αδειοδοτημένος οργανισμός μπορει να τοποθέτηση εγκαταστήσει διαφορα εξαρτήματα στον τοιχο σου 1
antonis_1995 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 μπορεις φιλε μου ακριβως το ιδιο εγινε εδω σε εμενα εφυγαν πανω απο το σπιτι και μπηκαν πανω σε ξυλινη κολονα απλα θελει λιγο ψαξιμο μεχρι να τους βρεις και να ερθουν.
TuXaKoS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Φυσικά και μπορείς. Το έκανα μάλιστα πρόσφατα. Μια αίτηση χρειάζεται στη δική μου περίπτωση ήρθε τεχνικός και το είδε άμεσα αλλά πήρε περίπου ενα χρόνο μέχρι μπει η κολώνα.
corsair04 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Φυσικά και μπορείς. Το έκανα μάλιστα πρόσφατα. Μια αίτηση χρειάζεται στη δική μου περίπτωση ήρθε τεχνικός και το είδε άμεσα αλλά πήρε περίπου ενα χρόνο μέχρι μπει η κολώνα. Καλημέρα Για δώσε πληροφορίες που ακριβώς γίνετε η αίτηση.... Στην δική μου περίπτωση εικάζω θα χρειαστούν δυο κολώνες γιατί τα καλώδια περνούν πάνω από ρέμα 10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οχι δεν μπορείς, οι προσόψεις των σπιτιων ανηκουν στην ουσια στο δημόσιο, καθε αδειοδοτημένος οργανισμός μπορει να τοποθέτηση εγκαταστήσει διαφορα εξαρτήματα στον τοιχο σου Στον ΟΤΕ δουλεύεις ......
TuXaKoS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, corsair04 είπε Καλημέρα Για δώσε πληροφορίες που ακριβώς γίνετε η αίτηση.... Στην δική μου περίπτωση εικάζω θα χρειαστούν δυο κολώνες γιατί τα καλώδια περνούν πάνω από ρέμα Στον ΟΤΕ δουλεύεις ...... Απλά πήγα στον τοπικό ΟΤΕ. Εκεί με έστειλαν στους τεχνικούς όπου κατέγραψαν το αίτημα μου (Διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ). Την επόμενη μέρα, έστειλαν τεχνικό να το κοιτάξει και όπως είπα το ολοκλήρωσαν περίπου μετά από έναν χρόνο (χωρίς να πιέσω ή να ενοχλήσω ξανά). Δεν έχει σημασία πόσες κολώνες θα χρειαστούν. Δικό τους θέμα που θα το βάλουν αρκεί να φύγει από το σπίτι σου. 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, corsair04 είπε Καλημέρα Για δώσε πληροφορίες που ακριβώς γίνετε η αίτηση.... Στην δική μου περίπτωση εικάζω θα χρειαστούν δυο κολώνες γιατί τα καλώδια περνούν πάνω από ρέμα Στον ΟΤΕ δουλεύεις ...... Οχι στο φ/α 1
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 15 hours ago, NikosKallithea said: Οχι δεν μπορείς, οι προσόψεις των σπιτιων ανηκουν στην ουσια στο δημόσιο, καθε αδειοδοτημένος οργανισμός μπορει να τοποθέτηση εγκαταστήσει διαφορα εξαρτήματα στον τοιχο σου μπορει και πλεον θα δεις οταν μπαινει box να τερματιζει στον τοιχο αλλα χωρις να προχωραει στον τοιχο ουτε σε επομενο σπιτι. το επομενο σπιτι πρεπει να παρει παλι απο κολωνα.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, poulinos είπε μπορει και πλεον θα δεις οταν μπαινει box να τερματιζει στον τοιχο αλλα χωρις να προχωραει στον τοιχο ουτε σε επομενο σπιτι. το επομενο σπιτι πρεπει να παρει παλι απο κολωνα. Σε αστικές περιοχές αυτό αποκλείεται. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Και εμενα με ειχαν βρει βολικο γωνιακο και είχαν βαλει κανάλια για άλλες 2 πολυκατοικίες . Πλέων τα μαζεύουν και ουστ σε κολώνα όπως σωστά προβλεπεται . Να μαθουν να σεβονται τις προσοψεις δεν ειναι δικες τους να τρυπανε
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 6 hours ago, NikosKallithea said: Σε αστικές περιοχές αυτό αποκλείεται. αν πχ. τον γερακα δεν τον θεωρεις αστικη περιοχη...
ma3stros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Και εμενα με ειχαν βρει βολικο γωνιακο και είχαν βαλει κανάλια για άλλες 2 πολυκατοικίες . Πλέων τα μαζεύουν και ουστ σε κολώνα όπως σωστά προβλεπεται . Να μαθουν να σεβονται τις προσοψεις δεν ειναι δικες τους να τρυπανε Το ιδιο και σε μενα! και τα καλωδια διεσχιζαν ολη την προσοψη του σπιτιου... Στην περιπτωση μου ειχα κανει αιτηση μηνες γιατι ηθελα να βαλω θερμοπροσοψη στο σπιτι... να ξερεις δεν ηρθαν ποτε... μεχρι π αναγκάστηκα να τα κοψω και να τα βγαλω απο το σπιτι γιατι αρχισαν οι εργασιες.. οποτε μεσα σε 1 βδομαδα ειχαν βαλει 2 κολωνες νεες γραμμεσ κλπ..
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, corsair04 είπε Και μερικές φωτογραφίες ..... Αυτα τα καλωδια που εχουν οι φωτο εξυπηρετούν εσενα, να βγουν και που να πάνε;
corsair04 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτα τα καλωδια που εχουν οι φωτο εξυπηρετούν εσενα, να βγουν και που να πάνε; όχι μόνο εμένα όλα τα σπίτια στην σειρά ....αλλά δεν με νοιάζει δεν είναι δικό μου πρόβλημα.... πλεον δεν έχω σταθερό και ιντερνέτ... 48 λεπτά πριν, ma3stros είπε Το ιδιο και σε μενα! και τα καλωδια διεσχιζαν ολη την προσοψη του σπιτιου... Στην περιπτωση μου ειχα κανει αιτηση μηνες γιατι ηθελα να βαλω θερμοπροσοψη στο σπιτι... να ξερεις δεν ηρθαν ποτε... μεχρι π αναγκάστηκα να τα κοψω και να τα βγαλω απο το σπιτι γιατι αρχισαν οι εργασιες.. οποτε μεσα σε 1 βδομαδα ειχαν βαλει 2 κολωνες νεες γραμμεσ κλπ.. Το να τα κόψω όχι υπάρχουν σπίτια που έχουν υπερήλικες.....δεν έχω κάτι με τους συγχωριανούς μου αλλά με τον ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα