Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Στο σπίτι στο χωριο ο ΟΤΕ αντί για κολώνα έχει στηρίξει τα καλώδια επάνω στο σπίτι ....θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να τα μετακινήσω και να απαιτήσω από τον Οτε να βάλει κολώνα στο πεζοδρόμιο...έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία ....

Δημοσ.

Οχι δεν μπορείς, οι προσόψεις των σπιτιων ανηκουν στην ουσια στο δημόσιο, καθε αδειοδοτημένος οργανισμός μπορει να τοποθέτηση εγκαταστήσει διαφορα εξαρτήματα στον τοιχο σου

• Sad 1
Δημοσ.

μπορεις φιλε μου ακριβως το ιδιο εγινε εδω σε εμενα εφυγαν πανω απο το σπιτι και μπηκαν πανω σε ξυλινη κολονα απλα θελει λιγο ψαξιμο μεχρι να τους βρεις και να ερθουν.

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς. Το έκανα μάλιστα πρόσφατα. Μια αίτηση χρειάζεται στη δική μου περίπτωση ήρθε τεχνικός και το είδε άμεσα αλλά πήρε περίπου ενα χρόνο μέχρι μπει η κολώνα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TuXaKoS είπε

Φυσικά και μπορείς. Το έκανα μάλιστα πρόσφατα. Μια αίτηση χρειάζεται στη δική μου περίπτωση ήρθε τεχνικός και το είδε άμεσα αλλά πήρε περίπου ενα χρόνο μέχρι μπει η κολώνα. 

Καλημέρα 

Για δώσε πληροφορίες που ακριβώς γίνετε η αίτηση.... Στην δική μου περίπτωση εικάζω θα χρειαστούν δυο κολώνες γιατί τα καλώδια περνούν πάνω από ρέμα 

10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Οχι δεν μπορείς, οι προσόψεις των σπιτιων ανηκουν στην ουσια στο δημόσιο, καθε αδειοδοτημένος οργανισμός μπορει να τοποθέτηση εγκαταστήσει διαφορα εξαρτήματα στον τοιχο σου

Στον ΟΤΕ δουλεύεις ......

Δημοσ.
2 ώρες πριν, corsair04 είπε

Καλημέρα 

Για δώσε πληροφορίες που ακριβώς γίνετε η αίτηση.... Στην δική μου περίπτωση εικάζω θα χρειαστούν δυο κολώνες γιατί τα καλώδια περνούν πάνω από ρέμα 

Απλά πήγα στον τοπικό ΟΤΕ. Εκεί με έστειλαν στους τεχνικούς όπου κατέγραψαν το αίτημα μου (Διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ). Την επόμενη μέρα, έστειλαν τεχνικό να το κοιτάξει και όπως είπα το ολοκλήρωσαν περίπου μετά από έναν χρόνο (χωρίς να πιέσω ή να ενοχλήσω ξανά). Δεν έχει σημασία πόσες κολώνες θα χρειαστούν. Δικό τους θέμα που θα το βάλουν αρκεί να φύγει από το σπίτι σου. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, corsair04 είπε

Καλημέρα 

Οχι στο φ/α

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, NikosKallithea said:

μπορει και πλεον θα δεις οταν μπαινει box να τερματιζει στον τοιχο αλλα χωρις να προχωραει στον τοιχο ουτε σε επομενο σπιτι. το επομενο σπιτι  πρεπει να παρει παλι απο κολωνα. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, poulinos είπε

μπορει και πλεον θα δεις οταν μπαινει box να τερματιζει στον τοιχο αλλα χωρις να προχωραει στον τοιχο ουτε σε επομενο σπιτι. το επομενο σπιτι  πρεπει να παρει παλι απο κολωνα. 

Σε αστικές περιοχές αυτό αποκλείεται.

• Confused 1
Δημοσ.

Και εμενα με ειχαν βρει βολικο γωνιακο και είχαν βαλει κανάλια για άλλες 2 πολυκατοικίες . Πλέων τα μαζεύουν και ουστ σε κολώνα όπως σωστά προβλεπεται . Να μαθουν να σεβονται τις προσοψεις δεν ειναι δικες τους να τρυπανε 

Δημοσ.
6 hours ago, NikosKallithea said:

Σε αστικές περιοχές αυτό αποκλείεται.

αν πχ. τον γερακα δεν τον θεωρεις αστικη περιοχη... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Και εμενα με ειχαν βρει βολικο γωνιακο και είχαν βαλει κανάλια για άλλες 2 πολυκατοικίες . Πλέων τα μαζεύουν και ουστ σε κολώνα όπως σωστά προβλεπεται . Να μαθουν να σεβονται τις προσοψεις δεν ειναι δικες τους να τρυπανε 

Το ιδιο και σε μενα! και τα καλωδια διεσχιζαν ολη την προσοψη του σπιτιου...

Στην περιπτωση μου ειχα κανει αιτηση μηνες γιατι ηθελα να βαλω θερμοπροσοψη στο σπιτι... να ξερεις δεν ηρθαν ποτε... μεχρι π αναγκάστηκα να τα κοψω και να τα βγαλω απο το σπιτι γιατι αρχισαν οι εργασιες.. οποτε μεσα σε 1 βδομαδα ειχαν βαλει 2 κολωνες νεες γραμμεσ κλπ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, corsair04 είπε

Και μερικές φωτογραφίες .....

DSC01621.JPG

DSC01622.JPG

DSC01623.JPG

Αυτα τα καλωδια που εχουν οι φωτο εξυπηρετούν εσενα, να βγουν και που να πάνε;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυτα τα καλωδια που εχουν οι φωτο εξυπηρετούν εσενα, να βγουν και που να πάνε;

όχι μόνο εμένα  όλα τα σπίτια στην σειρά ....αλλά δεν με νοιάζει δεν είναι δικό μου πρόβλημα.... πλεον δεν έχω σταθερό και ιντερνέτ...

48 λεπτά πριν, ma3stros είπε

Το ιδιο και σε μενα! και τα καλωδια διεσχιζαν ολη την προσοψη του σπιτιου...

Στην περιπτωση μου ειχα κανει αιτηση μηνες γιατι ηθελα να βαλω θερμοπροσοψη στο σπιτι... να ξερεις δεν ηρθαν ποτε... μεχρι π αναγκάστηκα να τα κοψω και να τα βγαλω απο το σπιτι γιατι αρχισαν οι εργασιες.. οποτε μεσα σε 1 βδομαδα ειχαν βαλει 2 κολωνες νεες γραμμεσ κλπ..

Το να τα κόψω όχι υπάρχουν σπίτια που έχουν υπερήλικες.....δεν έχω κάτι με τους συγχωριανούς μου αλλά με τον ΟΤΕ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...