Προς το περιεχόμενο

Ipad 7th gen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.. Σήμερα ξεκίνησα και εγώ την εμπειρία της apple ενω ήμουν κάτοχος μόνο android συσκευών.. Η εταιρεία μου έκανε δώρο ένα ipad 7th gen. Μετά απο πολλές ώρες κατεβάσματος καντηλιών μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως περνάω απλά και ωραία φωτογραφίες (με φακέλους ) απο το pc (windows) στο ipadακι ? Κτέβασα το itunes αλλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.. Προσπάθησα με icloud και δεν δέχεται τον φάκελο ολόκληρο.. Πραγματικά ΗΜΑΡΤΟΝ. Το βλέπω να πουλιέται.. Έχει κανείς καμια ιδέα  (κανα βίντεο , οδηγίες κάτι) . Βλέποντας αυτό το βίντεο και πήγαίνοτας στον φάκελο φωτογραφίες δεν έχω αυτες τις επιλογές .

Δημοσ.
21 minutes ago, tziminhio said:

πήγαίνοτας στον φάκελο φωτογραφίες δεν έχω αυτες τις επιλογές .

Ποιον εννοείς φάκελο με φωτογραφίες; Ποιες επιλογές δεν έχεις;

Αν θες να τις περάσεις μέσω iTunes, πήγαινε πρώτα απ’ όλα στο iPad>Settings>Photos και κλείσε το “iCloud Photos”. Μετά ακολούθησε τις οδηγίες απ’ το Video. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tziminhio είπε

Παιδιά καλησπέρα.. Σήμερα ξεκίνησα και εγώ την εμπειρία της apple ενω ήμουν κάτοχος μόνο android συσκευών.. Η εταιρεία μου έκανε δώρο ένα ipad 7th gen. Μετά απο πολλές ώρες κατεβάσματος καντηλιών μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως περνάω απλά και ωραία φωτογραφίες (με φακέλους ) απο το pc (windows) στο ipadακι ? Κτέβασα το itunes αλλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.. Προσπάθησα με icloud και δεν δέχεται τον φάκελο ολόκληρο.. Πραγματικά ΗΜΑΡΤΟΝ. Το βλέπω να πουλιέται.. Έχει κανείς καμια ιδέα  (κανα βίντεο , οδηγίες κάτι) . Βλέποντας αυτό το βίντεο και πήγαίνοτας στον φάκελο φωτογραφίες δεν έχω αυτες τις επιλογές .

Ο μονος τρόπος νομίζω για να βάλεις φωτογραφίες είναι μέσω iTunes εκεί που λέει συγχρονισμός. Τι εννοείς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα; 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ποιον εννοείς φάκελο με φωτογραφίες; Ποιες επιλογές δεν έχεις;

Αν θες να τις περάσεις μέσω iTunes, πήγαινε πρώτα απ’ όλα στο iPad>Settings>Photos και κλείσε το “iCloud Photos”. Μετά ακολούθησε τις οδηγίες απ’ το Video. 

Αυτό ηταν. Που να το ξέρω οτι θέλει ρυθμιση απο μέσα..Ευχαριστώ πολύ

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, koutsis είπε

Ο μονος τρόπος νομίζω για να βάλεις φωτογραφίες είναι μέσω iTunes εκεί που λέει συγχρονισμός. Τι εννοείς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα;

Κατι τελευταίο. Έχει να προτείνει κάποιος θήκη του ipad για στήριξη και σε τραπέζι? Φυσικά να μην είναι της Apple και χρησοπληρωσουμε. Επίσης αν υπάρχει κάποιο pencil αξιόπιστο (επίσης όχι Apple). Αγορά κάνω και από alliexpress. αν δεν υπάρχει κάτι στην ελληνική αγορά 
Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...