Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω παρατηρήσει ότι κυκλοφορούνε πολλά εκθεσιακά τηλέφωνα. Για την ακρίβεια υπάρχουν διάφορα e-shops εξειδικευμένα στο να πουλάνε τέτοια λεγόμενα εκθεσιακά μοντέλα και μάλιστα με καλές κριτικές. Τι ακριβώς είναι αυτά τα τηλέφωνα;

εφόσον είναι πράγματι εκθεσιακά θα έπρεπε να είχανε πλήρη εγγύηση και όχι περιορισμένη ή καθόλου.

Καμία σχέση με τα refurbished?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pureanalog είπε

έχω παρατηρήσει ότι κυκλοφορούνε πολλά εκθεσιακά τηλέφωνα. Για την ακρίβεια υπάρχουν διάφορα e-shops εξειδικευμένα στο να πουλάνε τέτοια λεγόμενα εκθεσιακά μοντέλα και μάλιστα με καλές κριτικές. Τι ακριβώς είναι αυτά τα τηλέφωνα;

εφόσον είναι πράγματι εκθεσιακά θα έπρεπε να είχανε πλήρη εγγύηση και όχι περιορισμένη ή καθόλου.

Καμία σχέση με τα refurbished?

Eίναι αυτά που είναι στις βιτρίνες και πάει ο κάθενας και τα βλέπει,παταέι,ζουλάει κλπ.Μεταχειρισμένα είναι .

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Eίναι αυτά που είναι στις βιτρίνες και πάει ο κάθενας και τα βλέπει,παταέι,ζουλάει κλπ.Μεταχειρισμένα είναι .

και υπάρχουν τόσα πολλά που έχουμε τόσα καταστήματα που τα πουλάνε?

θέλω να πω, καταλαβαίνω να υπάρχουν και 1-2 τέτοια διαθέσιμα. Αλλά να υπάρχουν τόσα πολλά διαθέσιμα μου φαίνεται περίεργο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pureanalog είπε

και υπάρχουν τόσα πολλά που έχουμε τόσα καταστήματα που τα πουλάνε?

θέλω να πω, καταλαβαίνω να υπάρχουν και 1-2 τέτοια διαθέσιμα. Αλλά να υπάρχουν τόσα πολλά διαθέσιμα μου φαίνεται περίεργο.

Πόσα καταστήματα έχουν να δεις τα κινητά ;Βάλε και απο ΕΕ .Γιατί σου κάνει τόση εντύπωση;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πόσα καταστήματα έχουν να δεις τα κινητά ;Βάλε και απο ΕΕ .Γιατί σου κάνει τόση εντύπωση;

Και όλα στην Ελλάδα καταλήγουνε?

Δημοσ.

Το κακο με τα εκθεσιακα τηλεφωνα ειναι οτι εχουν πολλες ωρες λειτουργιας. Αυτο σημαινει αντιστοιχη φθορα της μπαταριας και της οθονης. Δεν ειναι κακομεταχειρισμενα αλλα να τα θεωρεις σαν καλομεταχειρισμενα 8-12 μηνων. 

Δεν θα ειχα προβλημα εαν τα πουλουσαν σε τιμη μεταχειρισμενου 1 ετους και εδιναν εγγυηση κανονικη οπως θα επρεπε ή τουλαχιστον ολο το υπολοιπο εγγυησης τους (δηλαδη τουλαχιστον 1 ετος) και οχι 6 μηνες.

Αλλα εαν τα πουλανε σε τιμη λιγο πιο κατω απο καινουργια και με εγγυηση 6 μηνων θα προτιμησω να παρω απο ιδιωτη.

Μπορεις να βρεις βεβαιως refurbish απο Amazon σε καλη τιμη και σε καλη κατασταση και με εγγυηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/9/2020 στις 9:20 ΜΜ, pureanalog είπε

Και όλα στην Ελλάδα καταλήγουνε?

που αλλου να τα σμπρωξουνε...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα ποιό πολλά εκθεσιακά smartwatches που έτυχε να δώ σε μεγάλες αλυσίδες όταν ψαχνώμουν πριν λίγο καιρό ήταν εκτός λειτουργίας πάντως.
Που είναι λογικό, διότι τα περισσότερα έχουν μικρή αυτονομία και δεν γίνεται να τα φορτίζουν κάθε τρείς και λίγο επειδή συνήθως είναι ασφαλισμένα με anti-theft συστήματα και δεν βολεύει.

Στα κινητά τηλέφωνα είναι εύκολο να τα έχεις 24/8 συνδεμένα στο ρεύμα ή να τα συνδέεις κάθε πρωί αλλά με τα smartwatches τα πράματα είναι ποιό μπελαλίδικα.

Δεδομένου του ότι καλύπτονται από πλήρη εγγύηση και ΑΝ και εφόσον η έκπτωση στην τιμή είναι καλή δεν είναι άσχημη επιλογή για κάποιον.

Δεν γνωρίζω για εισαγωγές εκθεσιακών κομματιών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...