sarantatessera Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για backup κάποιων χιλιάδων φωτογραφιών και λίγων κειμένων, τα οποία τα έχω μόνο σε ένα λάπτοπ, το οποίο αρχίζει να τα παίζει για τα καλά. Ποιον μου προτείνετε; Δεν θέλω να δώσω πάνω από 40-45€ και όσο φτηνότερος τόσο το καλύτερο, φυσικά. Είτε να τον αγοράσω εντός Ελλάδας είτε και εκτός και ας περιμένω λίγο παραπάνω. Αυτό που θα ήθελα να εξασφαλίσω (όσο γίνεται, δηλαδή) είναι να μη χάσω αυτές τις φωτογραφίες, να βρω δηλαδή έναν σκληρό ο οποίος να κρατήσει κάποια χρόνια χωρίς προβλήματα (κάποια στιγμή στο μέλλον θα αγοράσω και έναν δεύτερο για να έχω διπλό backup, καλού-κακού). Απλά θα τον έχω μέσα σε ένα συρτάρι και θα τον βγάζω σπάνια μόνο και μόνο για να αποθηκεύω επιπλέον φωτογραφίες.
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για backup κάποιων χιλιάδων φωτογραφιών και λίγων κειμένων, τα οποία τα έχω μόνο σε ένα λάπτοπ, το οποίο αρχίζει να τα παίζει για τα καλά. Ποιον μου προτείνετε; Δεν θέλω να δώσω πάνω από 40-45€ και όσο φτηνότερος τόσο το καλύτερο, φυσικά. Είτε να τον αγοράσω εντός Ελλάδας είτε και εκτός και ας περιμένω λίγο παραπάνω. Αυτό που θα ήθελα να εξασφαλίσω (όσο γίνεται, δηλαδή) είναι να μη χάσω αυτές τις φωτογραφίες, να βρω δηλαδή έναν σκληρό ο οποίος να κρατήσει κάποια χρόνια χωρίς προβλήματα (κάποια στιγμή στο μέλλον θα αγοράσω και έναν δεύτερο για να έχω διπλό backup, καλού-κακού). Απλά θα τον έχω μέσα σε ένα συρτάρι και θα τον βγάζω σπάνια μόνο και μόνο για να αποθηκεύω επιπλέον φωτογραφίες. Πάμε ξανά: Αν είναι προσωπικά σας αρχεία τουλαχιστον 2 δίσκοι και ένα cloud. Κανείς δεν είναι αξιόπιστος. Όχι τίποτα άλλο, αλλά βαριέμαι να ψάχνω να βρω (και οι υπόλοιποι) μετά από χ διάστημα, τρόπους για να ανακτήσετε τα μοναδικά σας αρχεία χωρίς να πάτε σε εταιρεία ανάκτησης. Ενδεικτικά: https://www.youtube.com/watch?v=X0H8MTmbcLU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα