polemikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Το watchOS 7 κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα για όλα τα συμβατά Apple Watch, φέρνοντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Όμως αρκετοί κάτοχοι του Apple Watch Series 3 αναφέρουν πολλά προβλήματα στη χρήση του αγαπημένου τους smartwatch μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση, μεταξύ των οποίων τυχαίες επανεκκινήσεις, χαμηλή απόδοση κ.α. Σε ξεχωριστό θέμα στο forum της Apple, χρήστες του συγκεκριμένου μοντέλου αναφέρουν ότι μετά την αναβάθμιση, σε τυχαία διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Apple Watch προχωρά σε επανεκκίνηση ενώ και η οθόνη με τα στατιστικά εμφανίζεται κενή. Εξίσου σοβαρό εμφανίζεται και το πρόβλημα με την απόδοση, με τους χρήστες να αναφέρουν σημαντική καθυστέρηση στην απόκριση κατά τη διάρκεια χρήσης του μενού. Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα την έκδοση 7.01 η οποία θεωρητικά λύνει αρκετά bugs όμως φαίνεται όχι τα συγκεκριμένα από τη στιγμή που οι ίδιοι χρήστες αναφέρουν ότι τα προβλήματα συνεχίζονται να υφίστανται. Παράλληλα δεν υπάρχει δυνατότητα downgrade στο watchOS 6. Για την ώρα δεν είναι σίγουρο πόσο έντονο είναι το πρόβλημα ανάμεσα στους κατόχους του Apple Watch Series 3, το οποίο για την ώρα αποτελεί το «εισαγωγικό» μοντέλο στη σειρά των έξυπνων ρολογιών της Apple. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Thanoslam Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Εμένα πάντως το Apple Watch 3 μετά την αναβάθμιση έκανε πέντε επανεκκινήσεις την ημέρα περίπου. Πλέον κάνει κάθε δυο λεπτά και ουσιαστικά μου το νέκρωσε. Μίλησα με Apple και μου είπαν να πάει για service και βλέπουμε. Εννοείται ότι δεν έχω εγγύηση και περιμένω να δω τι θα γίνει. 1 4
papadakn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 κανένα πρόβλημα με το δικό μου series 3 πάντως 2
pj2501 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, Thanoslam είπε Εμένα πάντως το Apple Watch 3 μετά την αναβάθμιση έκανε πέντε επανεκκινήσεις την ημέρα περίπου. Πλέον κάνει κάθε δυο λεπτά και ουσιαστικά μου το νέκρωσε. Μίλησα με Apple και μου είπαν να πάει για service και βλέπουμε. Εννοείται ότι δεν έχω εγγύηση και περιμένω να δω τι θα γίνει. παιζει να σου δωσουν κανενα S4 κανουργιο η SE
bower Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, Thanoslam είπε Εμένα πάντως το Apple Watch 3 μετά την αναβάθμιση έκανε πέντε επανεκκινήσεις την ημέρα περίπου. Πλέον κάνει κάθε δυο λεπτά και ουσιαστικά μου το νέκρωσε. Μίλησα με Apple και μου είπαν να πάει για service και βλέπουμε. Εννοείται ότι δεν έχω εγγύηση και περιμένω να δω τι θα γίνει. keep us posted
Predatorkill Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Και μεσα σε ολα βγηκε η 14.0.1 που εχει περισσοτερα bugs παρα οσα φτιαχνει. Wtf
Olympus1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Σε 3 φίλου όντως κάνει επανεκκινήσεις. Πιστεύω μια επαναφορά θα λύνει το πρόβλημα πάντως.
ares225 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν μπορώ να σχολιάσω για το ρολόι καθώς έχω το s5. Αλλά και το ios 14 ήταν χαλί μαύρο σε iPhone X είχα πολλά θέματα σταθερότητας και μπαταρίας. Τώρα που βγήκε το update βέβαια άλλο τηλέφωνο. ποτε ξανά πρώτη version update από μενα
HateMe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Και μεσα σε ολα βγηκε η 14.0.1 που εχει περισσοτερα bugs παρα οσα φτιαχνει. Wtf Λογικά είμαι απ τους κωλόφαρδους που έκατσε καλά το update. 2
aris1986 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Olympus1 είπε Σε 3 φίλου όντως κάνει επανεκκινήσεις. Πιστεύω μια επαναφορά θα λύνει το πρόβλημα πάντως. Σαν να λέμε οι παλιοί BSOD τρώει; Μήπως είναι λίγο παλιό ρολόι και σου λέει με τρόπο αναβάθμιση σε κάτι πιο νέο;
Tasos19s Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Έκανα αναβάθμιση προχθές Όσα λέει το άρθρο είναι αληθη Έανεκκινησεις 2 μου έκανε Μπαταρια 40% κάτω από ότι με watch os 6 Κολλήματα στα μενου Δεν λειτουργούν σωστά καμία φορά οι ειδοποιήσεις.
gianniskks Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Κάτοχος S3 με την 7.01 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ουσιαστικά δεν είδα καμία διαφορά με το WatchOS 7.
jimakris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στο δικό μου , αυτό που έχω παρατηρήσει από την ημέρα που πέρασα το Watch OS 7 , είναι ότι θα κάνει 2-3 επανεκκινήσεις , σχεδόν κάθε μέρα . Πέραν τούτου δεν έχω διαπιστώσει άλλο πρόβλημα
fangel1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Εγω μετά την αναβάθμιση εχω παρατηρήσει φοβερό battery drain και κάποια "άκυρα", χρονικά, notification. Βασικά από ένα app έρχονται άκυρα notification και αυτό είναι της Εθνικής (nbg app) το οποίο μπορεί να μου δείξει notification χρέωσης που έγινε πριν 2-3 μέρες (αν και στο τηλέφωνο χτύπησε σε σωστό χρόνο). Το βασικό μου πρόβλημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας το οποίο υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με την νεα λειτουργία sleep. Καμια επανεκίνηση σε εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα