NiceGuyGeorge Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έκανα το βήμα και μετακόμισα στην Ουαλία, μπορεί να μου εξηγησει κανείς τι διαδικασία ακολούθησε για να αποκτήσει proof of address; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από NiceGuyGeorge
Maiya Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 https://blog.revolut.com/proof-of-address-what-counts/ https://www.gov.uk/guidance/eu-settlement-scheme-evidence-of-uk-residence
bilya Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, NiceGuyGeorge είπε Καλησπέρα, έκανα το βήμα και μετακόμισα στην Ουαλία, μπορεί να μου εξηγησει κανείς τι διαδικασία ακολούθησε για να αποκτήσει proof of address; Ευχαριστώ. χαρτί απο εφορία, τράπεζα, ΔΕΚΟ όπου γράφεται το όνομα κ η διεύθυνση. Αν θέλουν κάτι πιο εξεζητημένο θα σου πουν.
NiceGuyGeorge Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, bilya είπε χαρτί απο εφορία, τράπεζα, ΔΕΚΟ όπου γράφεται το όνομα κ η διεύθυνση. Αν θέλουν κάτι πιο εξεζητημένο θα σου πουν. Μπορείς να εξηγήσεις περαιτέρω; Γιατί ειμαι μαύρα μεσάνυχτα, μπορώ να ενημερώσω την διεύθυνση μου σε κάποια δημόσια υπηρεσία;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Για που το θες;Ενοικιαστήριο έχεις στο ονομα σου;
NiceGuyGeorge Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Θέλω να ανοίξω λογαριασμό τραπέζης. Αλλά δεν εχω κάποιο χαρτί σαν proof of address
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, NiceGuyGeorge είπε Θέλω να ανοίξω λογαριασμό τραπέζης. Αλλά δεν εχω κάποιο χαρτί σαν proof of address Αν βιάζεσαι ανοιξε monese revolut monzo. Οταν τακτοποιηθείς ανοιγεις και σε κανονικιή τραπεζα.Και ναι μπορείς να πληρώνεσαι και όλα σε αυτές.Εχεις διαβατηριο φαντάζομαι.
NiceGuyGeorge Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν βιάζεσαι ανοιξε monese revolut monzo. Οταν τακτοποιηθείς ανοιγεις και σε κανονικιή τραπεζα.Και ναι μπορείς να πληρώνεσαι και όλα σε αυτές.Εχεις διαβατηριο φαντάζομαι. Έχω ναι. Να φανταστώ δεν γίνεται να αλλάξω στοιχεία μέσω taxis πχ; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από NiceGuyGeorge
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, NiceGuyGeorge είπε Έχω ναι. Να φανταστώ δεν γίνεται να αλλάξω στοιχεία μέσω taxis πχ; Taxis όταν λες; Εννοείς HMRC? Μπορείς να αλλάξεις και να εκτυπώσεις το χαρτί με το ΝΙΝ που θα γράφει διευθυνση.
NiceGuyGeorge Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Taxis όταν λες; Εννοείς HMRC? Μπορείς να αλλάξεις και να εκτυπώσεις το χαρτί με το ΝΙΝ που θα γράφει διευθυνση. Όχι δικό μου λάθος, εννοώ μέσω ελληνικών υπηρεσιών μάλλον δεν εχω ελπίδα σωστα;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, NiceGuyGeorge είπε Όχι δικό μου λάθος, εννοώ μέσω ελληνικών υπηρεσιών μάλλον δεν εχω ελπίδα σωστα; Mε ελληνική υπηρεσία να αλλάξεις σε αγγλική διευθυνση;Οχι ρε συ!Μην μπερδευεις τα πράγματα.Και να το κάνεις,που δεν ξέρω αν μπορείς,ποια αγγλική τράπεζα να το δεχτεί; Κάνε μια ρεβο μονεσε μονζο που απλά θέλουν μια διευθυνση να σου στείλουν την καρτα και καθάρισες.Μην σκας.
NiceGuyGeorge Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Mε ελληνική υπηρεσία να αλλάξεις σε αγγλική διευθυνση;Οχι ρε συ!Μην μπερδευεις τα πράγματα.Και να το κάνεις,που δεν ξέρω αν μπορείς,ποια αγγλική τράπεζα να το δεχτεί; Κάνε μια ρεβο μονεσε μονζο που απλά θέλουν μια διευθυνση να σου στείλουν την καρτα και καθάρισες.Μην σκας. Να σαι καλά, μπορώ να σε ενοχλήσω ξανά αν χρειαστεί με πμ; μην ανησυχείς δεν θα σε τρελανω 😋
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, NiceGuyGeorge είπε Να σαι καλά, μπορώ να σε ενοχλήσω ξανά αν χρειαστεί με πμ; μην ανησυχείς δεν θα σε τρελανω 😋 Σε ότι μπορώ να βοηθήσω,αν και εδώ να ρωτήσεις να υπάρχει και για άλλους που ενδιαφέρονται δεν θα ήταν άσχημα. Καλή αρχή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα