Προς το περιεχόμενο

Proof of address

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έκανα το βήμα και μετακόμισα στην Ουαλία, μπορεί να μου εξηγησει κανείς τι διαδικασία ακολούθησε για να αποκτήσει proof of address;

Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από NiceGuyGeorge
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiceGuyGeorge είπε

Καλησπέρα, έκανα το βήμα και μετακόμισα στην Ουαλία, μπορεί να μου εξηγησει κανείς τι διαδικασία ακολούθησε για να αποκτήσει proof of address;

Ευχαριστώ. 

χαρτί απο εφορία, τράπεζα, ΔΕΚΟ όπου γράφεται το όνομα κ η διεύθυνση. 

Αν θέλουν κάτι πιο εξεζητημένο θα σου πουν.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, bilya είπε

χαρτί απο εφορία, τράπεζα, ΔΕΚΟ όπου γράφεται το όνομα κ η διεύθυνση. 

Αν θέλουν κάτι πιο εξεζητημένο θα σου πουν.

Μπορείς να εξηγήσεις περαιτέρω; Γιατί ειμαι μαύρα μεσάνυχτα, μπορώ να ενημερώσω την διεύθυνση μου σε κάποια δημόσια υπηρεσία; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NiceGuyGeorge είπε

Θέλω να ανοίξω λογαριασμό τραπέζης. Αλλά δεν εχω κάποιο χαρτί σαν proof of address 

Αν βιάζεσαι ανοιξε monese revolut monzo. Οταν τακτοποιηθείς ανοιγεις και σε κανονικιή τραπεζα.Και ναι μπορείς να πληρώνεσαι και όλα σε αυτές.Εχεις διαβατηριο φαντάζομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν βιάζεσαι ανοιξε monese revolut monzo. Οταν τακτοποιηθείς ανοιγεις και σε κανονικιή τραπεζα.Και ναι μπορείς να πληρώνεσαι και όλα σε αυτές.Εχεις διαβατηριο φαντάζομαι.

Έχω ναι. Να φανταστώ δεν γίνεται να αλλάξω στοιχεία μέσω taxis πχ;

Επεξ/σία από NiceGuyGeorge
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NiceGuyGeorge είπε

Έχω ναι. Να φανταστώ δεν γίνεται να αλλάξω στοιχεία μέσω taxis πχ;

Taxis όταν λες; Εννοείς HMRC? Μπορείς να αλλάξεις και να εκτυπώσεις το χαρτί με το ΝΙΝ που θα γράφει διευθυνση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Taxis όταν λες; Εννοείς HMRC? Μπορείς να αλλάξεις και να εκτυπώσεις το χαρτί με το ΝΙΝ που θα γράφει διευθυνση.

Όχι δικό μου λάθος, εννοώ μέσω ελληνικών υπηρεσιών μάλλον δεν εχω ελπίδα σωστα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NiceGuyGeorge είπε

Όχι δικό μου λάθος, εννοώ μέσω ελληνικών υπηρεσιών μάλλον δεν εχω ελπίδα σωστα;

Mε ελληνική υπηρεσία να αλλάξεις σε αγγλική διευθυνση;Οχι ρε συ!Μην μπερδευεις τα πράγματα.Και να το κάνεις,που δεν ξέρω αν μπορείς,ποια αγγλική τράπεζα να το δεχτεί;

Κάνε μια ρεβο μονεσε μονζο που απλά θέλουν μια διευθυνση να σου στείλουν την καρτα και καθάρισες.Μην σκας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Mε ελληνική υπηρεσία να αλλάξεις σε αγγλική διευθυνση;Οχι ρε συ!Μην μπερδευεις τα πράγματα.Και να το κάνεις,που δεν ξέρω αν μπορείς,ποια αγγλική τράπεζα να το δεχτεί;

Κάνε μια ρεβο μονεσε μονζο που απλά θέλουν μια διευθυνση να σου στείλουν την καρτα και καθάρισες.Μην σκας.

Να σαι καλά, μπορώ να σε ενοχλήσω ξανά αν χρειαστεί με πμ; μην ανησυχείς δεν θα σε τρελανω 😋

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NiceGuyGeorge είπε

Να σαι καλά, μπορώ να σε ενοχλήσω ξανά αν χρειαστεί με πμ; μην ανησυχείς δεν θα σε τρελανω 😋

Σε ότι μπορώ να βοηθήσω,αν και εδώ να ρωτήσεις να υπάρχει και για άλλους που ενδιαφέρονται δεν θα ήταν άσχημα.

Καλή αρχή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...