Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως να αλλαξω το xmp profile αν δεν εχω την επιλογη?... (μητρικη dell 0pc5f7) Δεν εχω uefi...

Επεξ/σία από papercuts
λαθος υπολογισμος mhz
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papercuts είπε

Πως να αλλαξω το xmp profile αν δεν εχω την επιλογη?... (μητρικη dell 0pc5f7) Δεν εχω uefi...

αν δεν έχει επιλογή δυστηχώς δεν γίνεται. Το μεγαλύτερο κακό των OEM

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

αν δεν έχει επιλογή δυστηχώς δεν γίνεται. Το μεγαλύτερο κακό των OEM

θα επαιρνα αλλο mobo αλλα δεν αξιζει...

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και για ΟΕΜ μητρική τα 700 Mhz default, παραείναι λίγα... Μιλάμε για μητρική 1150. Ακόμα και μια απλή 775/ddr3 μητρική δεκαετίας παίζει default στα 1066/1333 Mhz...

Που είδες τα 700 Mhz? Μήπως στο cpu-z ή κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή?

Ρωτάω γιατί στις εφαρμογές αυτές ότι αριθμό βλέπεις στις μνήμες, τον διπλασιάζεις (ddr=double data rate) για να βρεις τη συχνότητα που λειτουργούν οι μνήμες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, blitzNikos είπε

Ακόμα και για ΟΕΜ μητρική τα 700 Mhz default, παραείναι λίγα... Μιλάμε για μητρική 1150. Ακόμα και μια απλή 775/ddr3 μητρική δεκαετίας παίζει default στα 1066/1333 Mhz...

Που είδες τα 700 Mhz? Μήπως στο cpu-z ή κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή?

Ρωτάω γιατί στις εφαρμογές αυτές ότι αριθμό βλέπεις στις μνήμες, τον διπλασιάζεις (ddr=double data rate) για να βρεις τη συχνότητα που λειτουργούν οι μνήμες.

ναι δεν το ειχα προσεξει, σημερα το ξαναειδα και καταλαβα πώς λειτουργει το cpuz but thanks. Ομως παλι λειτουργουν πιο αργα απο αυτο που θα επρεπε... ~1300 αλλα για ~300mhz ποιος νοιαστηκε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...