Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το asus dsl-ac56u στο οποίο έχω βάλει έναν εξωτερικό WD 4TB με σκοπό να πετάω εκεί ότι αρχεία κατεβάζω κυρίως από τον σταθερό ούτως ώστε να έχω πρόσβαση σε αυτά από το macbook και αν γίνεται και από 2 tv lg που έχω στο ίδιο δίκτυο ασύρματα. Σύνδεσα το σκληρό, το mac τον βρήκε κατευθείαν και έχω κανονικά πρόσβαση και online streaming στα βίντεο χωρίς κολλήματα. Από τον σταθερό όμως (windows 10) αφού τρόμαξα να τον συνδέσω, ενεργοποίησα smb1 κλπ έχω ναι μεν κανονικά πρόσβαση αλλά δεν μου κάνει streaming, δηλαδή βλέπει τα αρχεία κανονικά τα αναγνωρίζει πχ mkv avi jpeg κλπ αλλά όταν πατήσω σε ένα αρχείο για να το ανοίξω μου ζητάει με ποιόν explorer να το ανοίξει πχ chrome και μετά το κατεβάζει στο pc. Το θέμα με τις tv το έχω αφήσει στην άκρη προς το παρόν..... υπάρχει λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Antonisk2003 είπε

Οκ αυτό το βρήκα! Το έχει λίγο διαφορετικό αλλά οκ.... το άλλο θέμα με τα windows? Ξέρει κανείς κάτι?

Προϋποθέτει ότι ο media player που έχεις, έχει την δυνατότητα να κάνει αναζήτηση συσκευών dlna (κάποιοι media players δεν έχουν),  οπότε μέσα από τον media player που χρησιμοποιείς και στην θέση network, θα πρέπει να βρεις τον media server του asus.

Δημοσ.

Ναι έτσι πιστεύω το θέμα με τα windows είναι περίεργο όμως.... γιατί έτσι όπως δουλεύει τώρα δεν με εξυπηρετεί καθόλου....

Ναι έτσι πιστεύω το θέμα με τα windows είναι περίεργο όμως.... γιατί έτσι όπως δουλεύει τώρα δεν με εξυπηρετεί καθόλου....

Δημοσ.

Α δηλαδή είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει στα windows όπως στο mac? Δεν είναι θέμα λειτουργικού όμως? Αν ήταν θέμα ρουτερ λογικά δεν θα λειτουργούσε κανονικά στο μακ! Έτσι δεν είναι? 

Δημοσ.

Μέσω smb share, θα ταλαιπωρηθείς πολύ και δεν θα έχεις πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλεις μέσα στα windows, μέσω του media player που χρησιμοποιείς, με dlna δεν κατάφερες να κάνεις αναπαραγωγή βίντεο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...