greekparot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα, στο γραφειο της κοπελας μου δεχονται συνεχως τηλεφωνα απο πελατες οτι ελαβαν email πχ απο την εταιρεια τους ΧΧΧΧ ΕΠΕ αλλα το περιεχομενο μεσα αναφερει διαφορα πχ corona virus και διαφορα αλλα τετοια. Αν πας στο outlook στην κατηγορια απεσταλμενα φαινεται οτι δεν εφυγε τετοιο email αλλα παρόλα αυτα πελατες δεχονται τετοιου ειδους μηνυματα. Υπαρχει περιπτωση να ανοιξαν παλαιοτερα καποιο email / ιο στο γραφειο και αυτο με την σειρα του να εχει παρει αντιγραφο ολο τον καταλογο με τα email των πελατων και να στελνει; Εαν ναι με τι προγραμματα μου προτεινετε να το καθαρισω; Προτεινετε μου 2-3 προγραμματα που κανουν δουλεια καθως και ενα καλο antivirus που να εχει προστασια για email τυπου pop3 (outlook). Ευχαριστω πολυ.
greekparot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΌ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ! Αλλαχτηκε αυτος πριν 5 ημερες αλλα σημερα ελαβαν αρκετοι email.
htaccess Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Να ψαχτούν αυτοί που δέχονται αυτά τα emails, όχι εσείς. 1
zx1234r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Τι υποδομή έχετε? Αυτά λέγονται impersonation emails και σε pop δεν νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Αν είχατε o365 θα μπορούσα να σας καθοδηγήσω βήμα βήμα.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μα φανταστώ οτι ολοι οι χρήστες εκει στην εταιρεία ειναι admin στους υπολογιστές τους και εγκαθιστούν και οτι θέλουν
kinhthra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 τα ερωτήματα πιστεύω ότι είναι πολλά. πόσοι άτομα έχουν πρόσβαση στο εμαιλ, σε πόσα μηχανήματα έχεις εγκαταστημένο το εμαιλ κλπ. τώρα αν έχεις μόνο ένα υπολογιστή βάλε ένα καλό αντιβιρους και δεν νομίζω να έχετε θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι: 1) αλλαγη κωδικου , 2) απο τις ρυθμισεις ελεγχου του email να δειτε ποιες εφαρμογες εχουν προσβαση στο mail και ποιες ip συνδεθηκαν τελευταια φορα Ωστοσο το πιο πιθανο ειναι να μην ειναι το ιδιο το email της εταιρειας που τα στελνει, αλλα απομίμηση πχ [email protected] και οχι Epegiatonpe@ gmail ξερωγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα