Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρο δεν πιανει, ολες οι ειδησεις χωρανε. Ομως η αληθεια ειναι οτι διαβαζοντας τον τιτλο νομιζα πως καπως με ενδιαφερει. Δεν με ενδιαφερει τελικα γιατι ειναι ειδηση για αλλες χωρες. Ειναι λιγο ακυρη για κεντρικη σελιδα ελληνικού σαιτ. 

• Like 2
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, chrisxpap said:

Με την διαφορά οτι η συγκεκριμένη είναι άχρηστη για όλη την Ελλάδα.

Όχι μόνο αυτή, ουκ ολιγες άλλες που για κάποιο λόγο δεν ασχοληθηκε κάποιος με το γεγονός ότι είναι "άχρηστες" για όλη την Ελλάδα. Απλά τις βρήκαν πιο ενδιαφέρουσες ενώ αυτή όχι.

Δημοσ.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και γιατί μια είδηση σχετική με προσφορές αλλά παντελώς αδιάφορη για τον Έλληνα που διαμένει Ελλάδα είναι στη μόστρα ελληνικού τεχνολογικού site.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mants118 είπε

Σπάνια γκρινιάζω για ειδήσεις αλλά βρε παιδιά δεν αφορά Ελλάδα καθόλου,γιατί το βάζετε και μάλιστα πρώτο πρώτο;;;;;

Γιατι δεν αφορα Ελλαδα, παρα πολυ ειμαστε αυτοι που ψωνιζουμε απο amazon. Το prime day στις τιμες ειναι ισαξιο του black friday 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Roku123 είπε

Γιατι δεν αφορα Ελλαδα, παρα πολυ ειμαστε αυτοι που ψωνιζουμε απο amazon. Το prime day στις τιμες ειναι ισαξιο του black friday 

Και γι αυτό εννοείται 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Roku123 είπε

5 λεπτά πριν, sheldon_cooper είπε

Και γι αυτό εννοείται 

Πολλοί είστε. Ολόκληρη την είδηση δεν διαβάζετε όμως. 

Οι προσφορές της Prime Day αφορούν μόνο τα μέλη του Amazon Prime σε συγκεκριμένες χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κίνα, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Ολλανδία, Σιγκαπούρη και φέτος για πρώτη φορά Βραζιλία και Τουρκία

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Roku123 είπε

9 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Εγώ θα περιμένω την Black Friday που φέτος θα είναι συγκλονιστική 

😛 :p

17 λεπτά πριν, sheldon_cooper είπε

Και γι αυτό εννοείται 

Παιδιά,είναι ξεκάθαρο για εμένα που διάβασα την είδηση ολόκληρη,μένω Ελλάδα και πριν μερικές ώρες αγόρασα κάτι από το Βρετανικό Amazon (μπιμπερο), ΔΕΝ αφορά καθόλου μα καθόλου την αγορά της Ελλάδας αφού δεν ισχύει το 2μερο προσφορών σε εμάς.

Δεν λέω όχι σε τέτοιες ειδήσεις αλλά όχι πρώτη μούρη! 😉

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς το eshopwedrop ?

2 φορες εγω...ψησταρια απο γερμανια εφερα...ολα καλα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sheldon_cooper είπε

Μπαίνω κάθε μέρα στην insomnia. Πειράζει που θέλω να μαθαίνω τα νέα από ένα σάιτ που μιλάει την μητρική μου γλώσσα;

Καθόλου, και καλά κάνεις. Αλλά φαντάζομαι ότι ούτε εσύ περίμενες να βρεις τόσο στοχευμένη πληροφορία. Δλδ αν υπήρχε και ενημέρωση για το πότε περνάνε τα λεωφορεία από τις κεντρικές πλατείες στο Λονδίνο πάλι θα σε εξυπηρετούσε.

Απλά εμείς μείναμε με τη "χαρά" στο χέρι γιατί νομίζαμε ότι θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε.

Αν ήταν ξεκάθαρο από τον τίτλο ότι δεν αφορά αποστολές στην Ελλάδα, δεν θα γκρίνιαζε κανείς

Δημοσ.
13 ώρες πριν, mariosCS είπε

Έλα ρε Thresh. Ούτε τεχνολογικό νέο είναι, ούτε αφορά την αγορά της Ελλάδας.

... ούτε την Apple αφορά βεβαίως βεβαίως...😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...