Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έρχεται διήμερο προσφορών και ευκαιριών αποκλειστικά για τα μέλη του Amazon Prime.

Το Amazon ανακοίνωσε τη φετινή του Prime Day η οποία θα λάβει χώρα στις 13 και 14 Οκτωβρίου. Μπορεί η διάρκειά της (48 ώρες, από τις 00:01 της 13ης Οκτωβρίου) να έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον τίτλο της, όμως αυτό που έχει σημασία, είναι πως τα μέλη του Prime θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από εντυπωσιακές προσφορές και ευκαιρίες.

Οι προσφορές της Prime Day αφορούν μόνο τα μέλη του Amazon Prime σε συγκεκριμένες χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κίνα, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Ολλανδία, Σιγκαπούρη και φέτος για πρώτη φορά Βραζιλία και Τουρκία. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι της Prime Day μπορεί να επωφεληθούν και χρήστες οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει τη δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών του Amazon Prime χωρίς κάποιο κόστος.

Στη σχετική σελίδα στο βρετανικό Amazon εμφανίζονται ήδη κάποιες πρώτες προσφορές για εκείνους που δεν μπορούν να περιμένουν, με το eero Home WiFi System να κοστίζει 149,40 λίρες (από 249 λίρες αρχική τιμή) και την κάμερα Ring να έχει πέσει στις 139 λίρες (από τις 199 που στοίχιζε αρχικά).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ   ! ! ! ! ! 

zombies - Imgflip

Επεξ/σία από CharalampisCrete
Δημοσ.

Σπάνια γκρινιάζω για ειδήσεις αλλά βρε παιδιά δεν αφορά Ελλάδα καθόλου,γιατί το βάζετε και μάλιστα πρώτο πρώτο;;;;;

• Like 13
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

11 λεπτά πριν, mants118 είπε

Σπάνια γκρινιάζω για ειδήσεις αλλά βρε παιδιά δεν αφορά Ελλάδα καθόλου,γιατί το βάζετε και μάλιστα πρώτο πρώτο;;;;;

Γιατί κάποιοι μένουμε Αγγλία 

Επεξ/σία από sheldon_cooper
  • Like 6
  • Confused 4
Δημοσ.

Αν και μενω και εγω Αγγλια οντος θεωρω οτι αυτη η ειδηση απο την στιγμη που δεν αφορα Ελλαδα ειναι απολυτα αχρηστη σαν νεο.

Στην τελικη οσοι απο εμας μενουμε εξωτερικο και εχουμε την υπηρεσια (μεταξυ αυτων και εγω) θα βομβαρδιστουμε με μειλ προτασεων,προσφορων οσο πλησιαζουν οι μερες.

Αλλα περα απο αυτο οντος εντελως αχρηστη η ειδηση.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Και περίμενες ενημέρωση από Ελλάδα? 

Μπαίνω κάθε μέρα στην insomnia. Πειράζει που θέλω να μαθαίνω τα νέα από ένα σάιτ που μιλάει την μητρική μου γλώσσα;

19 λεπτά πριν, nextp είπε

Αν και μενω και εγω Αγγλια οντος θεωρω οτι αυτη η ειδηση απο την στιγμη που δεν αφορα Ελλαδα ειναι απολυτα αχρηστη σαν νεο.

Στην τελικη οσοι απο εμας μενουμε εξωτερικο και εχουμε την υπηρεσια (μεταξυ αυτων και εγω) θα βομβαρδιστουμε με μειλ προτασεων,προσφορων οσο πλησιαζουν οι μερες.

Αλλα περα απο αυτο οντος εντελως αχρηστη η ειδηση.

Έχεις παραγγείλει από αμερικανικό Amazon με προορισμό Αγγλία; Έχει δασμούς;

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sheldon_cooper είπε

Μπαίνω κάθε μέρα στην insomnia. Πειράζει που θέλω να μαθαίνω τα νέα από ένα σάιτ που μιλάει την μητρική μου γλώσσα;

Δεν πειράζει αλλά με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να έχει ειδήσεις για προσφορές της Three, EE, για απεργίες στο Underground και για έρευνες που ασχολούνται με το πόσα αυτιά περισσότερα βγάζεις ανά δίωρο βύθισης στον Τάμεση. 

---

Από Αμερική έχει δασμούς κανονικά ναι. 

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sheldon_cooper είπε

Οχι δεν εχει τυχει να παρω κατι απο αμαζον αμερικης απο οσο θυμαμαι . Οποτε δυστηχως δεν εχω αποψη.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, mariosCS said:

με αυτό το σκεπτικό

Γενικά με το σκεπτικό ότι μια είδηση είναι άχρηστη για κάποιον, δεν θα βάζαμε τίποτα, μιας και σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα βρίσκει άχρηστη κάποια...

• Like 2
  • Confused 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Thresh είπε

Γενικά με το σκεπτικό ότι μια είδηση είναι άχρηστη για κάποιον, δεν θα βάζαμε τίποτα, μιας και σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα βρίσκει άχρηστη κάποια...

Έλα ρε Thresh. Ούτε τεχνολογικό νέο είναι, ούτε αφορά την αγορά της Ελλάδας. Αν ήταν ένα από τα δύο να πω εντάξει. 

Γιατί δεν βάζουμε και προσφορές του Tesco και του BestBuy δηλαδή; 

Είναι σαν να βάζει αγγλικό Forum είδηση για εκπτωτική βδομάδα στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ. 

27 λεπτά πριν, basilis5 είπε

γιατι δεν στελνει τα προιοντα της ελλαδα η αμαζον; echo dot, kindle κλπ

Γιατί το κέρδος σε αυτές στις συσκευές βγαίνει κυρίως από υπηρεσίες που μπορείς να αγοράσεις μέσα από αυτές, οι οποίες δεν είναι όλες διαθέσιμες στην Ελλάδα. Επίσης παίζει και λόγω των μπαταριών που σταμάτησαν να στέλνουν. 

• Like 7
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Thresh είπε

Με την διαφορά οτι η συγκεκριμένη είναι άχρηστη για όλη την Ελλάδα.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...