Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω σταθερό με τα εξής χαρακτηριστικά:
Intel i7-7700 3.6ghz, geforce rxt 2060 6gb, ssd 1tb, ram 16gb, τροφοδοτικό 650w.
Παίζω call of duty και τα fps την μια είναι 70 την αλλη ειναι 50 αλλα γενικά τρώει drop fps και είναι πολύ κουραστικό.
Τι φταίει και είναι τόσο λίγα? Ωστόσο είχα την κάρτα γραφικών gtx 1050 και έβαλα την 2060 γι αυτό το λόγο αλλά δεν κατάφερα τίποτα.|
Παίζω σε Low γραφικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζεις σε low graphics και εμφανιζει fps drops? Ελεγξες θερμοκρασια? (σε cpu) Αν και μπορει να φταινε πολλα πραγματα..... οπως ο δισκος σου ή οι ραμ.

Επεξ/σία από papercuts
Δημοσ.

Η θερμοκρασία της κάρτας είναι γύρω στους 75 βαρθμους. του cpu δεν ξέρω αλλά έχω δοκιμάσει και χωρίς καπάκι που δεν έχει θερμοκρασίες και τα ίδια... γενικά τα fps ειναι γύρω στα 50 με 60 και δεν είναι λογικό για το σύστημα που έχω νομίζω..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Botxiu είπε

Η θερμοκρασία της κάρτας είναι γύρω στους 75 βαρθμους. του cpu δεν ξέρω αλλά έχω δοκιμάσει και χωρίς καπάκι που δεν έχει θερμοκρασίες και τα ίδια... γενικά τα fps ειναι γύρω στα 50 με 60 και δεν είναι λογικό για το σύστημα που έχω νομίζω..

η θερμοκρασια της gpu ειναι οκ.  Tωρα αν δεν ειναι το προβλημα καποιο απο αυτα που ανεφερα πριν, δες τα settings στο nvidia panel να δεις αν το resolution ειναι περισσοτερο απ'αυτο της οθονης σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Botxiu είπε

Δεν είναι από δίσκο γιατί είχα άλλο πριν που τον αντικατέστησα λόγω χώρου και έκανε τα ίδια. Οι ραμ τώρα δεν έχω ιδέα...
Αυτή έχω . https://www.e-shop.gr/ram-kingston-kvr24n17d8-16-16gb-ddr4-2400mhz-p-PER.552996

Παρε πιο γρηγορες ραμ, τουλαχιστον 3000mhz, μπορει να εχεις καποια fps drops απο κει.Επισης ελεγξε το xmp profile. Οπως ειπα πριν μπορει να ειναι κ αλλοι παραγοντες που το επηρεαζουν.Ξερω γω, drivers..

Επεξ/σία από papercuts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Botxiu είπε

Καλησπέρα. Έχω σταθερό με τα εξής χαρακτηριστικά:
Intel i7-7700 3.6ghz, geforce rxt 2060 6gb, ssd 1tb, ram 16gb, τροφοδοτικό 650w.
Παίζω call of duty και τα fps την μια είναι 70 την αλλη ειναι 50 αλλα γενικά τρώει drop fps και είναι πολύ κουραστικό.
Τι φταίει και είναι τόσο λίγα? Ωστόσο είχα την κάρτα γραφικών gtx 1050 και έβαλα την 2060 γι αυτό το λόγο αλλά δεν κατάφερα τίποτα.|
Παίζω σε Low γραφικά.

Αρχικά κατέβασε το DDU, απεγκατάσταση nvidia drivers, και ξαναπαίρνα τους Drivers της NVIDIA (τους τελευταίους), ΧΩΡΙΣ το geforce experience η οπως σκατά λέγεται

Επίσης κοίτα στο bios της μητρικής σου να έχεις επιλέξη το xmp profile 1 στις μνήμες.  Κάνε αυτά και ξαναπές μας αν είχε αποτέλεσμα

Τρίτον έχεις κανένα πρόγραμμα να τρέχει από πίσω (πχ chrome)? Θέλει πολύ ram το warzone

* τι ανάλυση παίζεις? 

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.

Παίζω σε 1080 και απο πισω τρεχει μονο το discord. Στη διαχείριση εργασιων δεν μου τρωει κατι αλλο κατι σε υψηλα επίπεδα.  Τωρα ολα αυτα με τους drivers θα ενημερωσω τον τεχνικο που έχουμε εδω αλλα δεν νομιζω να ναι κατι απο εκει γιατι εχω ψαχτει λιγο με drivers.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Botxiu είπε

Παίζω σε 1080 και απο πισω τρεχει μονο το discord. Στη διαχείριση εργασιων δεν μου τρωει κατι αλλο κατι σε υψηλα επίπεδα.  Τωρα ολα αυτα με τους drivers θα ενημερωσω τον τεχνικο που έχουμε εδω αλλα δεν νομιζω να ναι κατι απο εκει γιατι εχω ψαχτει λιγο με drivers.

κλείσε το real time scan στο windows defender 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...