peiraiwths68 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω το s7 edge και για πρώτη φορά από τότε που το αγόρασα, πριν 4 χρόνια, αντιμετωπίζω πρόβλημα λειτουργίας. Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από 3 ώρες προσπαθώντας από την λίστα των τελευταίων κλήσεων να καλέσω έναν αριθμό που τον καλώ καθημερινά. Κόλλησε πριν προχωρήσει στην κλήση και μου έβγαλε μήνυμα ότι το σύστημα δεν ανταποκρίνεται με επιλογή κλείσιμο εφαρμογής ή συνέχεια, χωρίς βέβαια να μπορεί να γίνει οποιαδήποτε επιλογή γιατί κόλλησε εντελώς και έκανε επανεκκίνηση. Όσες φορές προσπάθησα μετά από κάθε επανεκκίνηση με αφήνει να κάνω μόνο μία κλήση. μόλις προσπαθήσω να κάνω δεύτερη ξανακάνει τα ίδια. Επίσης παρατήρησα ότι κολλάει και ο chrome, και η συλλογή των φωτογραφιών (δεν ανοίγουν οι φωτογραφίες) είτε προσπαθώ την ανοίξω μέσω την λειτουργίας της κάμερας, είτε απευθείας. Επίσης όταν κόλλησε στο chrome έκανε μεγάλη υπερθέρμανση. Έσβησα όλα τα cookies, καθάρισα το ιστορικό κλήσεων απελευθέρωσα ότι έτρεχε στην μνήμη αλλά εξακολουθεί να κάνει τα ίδια. Επίσης δεν έρχεται κανένας ήχος ειδοποίησης από καμία εφαρμογή ούτε καν ακούγεται ήχος κλήσης όταν με καλούν. Το ηχείο λειτουργεί, όταν αυξομειώνεις τον ήχο από τα κουμπιά ακούγεται να δυναμώνει ο ήχος και να ελαττώνεται. Άλλες εφαρμογές (κάποιες που δοκίμασα) λειτουργούν πολύ γρήγορα και απροβλημάτιστα. Έχω μέσα sd 32 gb. Η μπαταρία εξακολουθεί να πέφτει χωρίς να κάνω τίποτα. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω θα ήμουν ευγνώμων. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από peiraiwths68
koutsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, peiraiwths68 είπε Καλησπέρα. Έχω το s7 edge και για πρώτη φορά από τότε που το αγόρασα, πριν 4 χρόνια, αντιμετωπίζω πρόβλημα λειτουργίας. Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από 3 ώρες προσπαθώντας από την λίστα των τελευταίων κλήσεων να καλέσω έναν αριθμό που τον καλώ καθημερινά. Κόλλησε πριν προχωρήσει στην κλήση και μου έβγαλε μήνυμα ότι το σύστημα δεν ανταποκρίνεται με επιλογή κλείσιμο εφαρμογής ή συνέχεια, χωρίς βέβαια να μπορεί να γίνει οποιαδήποτε επιλογή γιατί κόλλησε εντελώς και έκανε επανεκκίνηση. Όσες φορές προσπάθησα μετά από κάθε επανεκκίνηση με αφήνει να κάνω μόνο μία κλήση. μόλις προσπαθήσω να κάνω δεύτερη ξανακάνει τα ίδια. Επίσης παρατήρησα ότι κολλάει και ο chrome, και η συλλογή των φωτογραφιών (δεν ανοίγουν οι φωτογραφίες) είτε προσπαθώ την ανοίξω μέσω την λειτουργίας της κάμερας, είτε απευθείας. Επίσης όταν κόλλησε στο chrome έκανε μεγάλη υπερθέρμανση. Έσβησα όλα τα cookies, καθάρισα το ιστορικό κλήσεων απελευθέρωσα ότι έτρεχε στην μνήμη αλλά εξακολουθεί να κάνει τα ίδια. Επίσης δεν έρχεται κανένας ήχος ειδοποίησης από καμία εφαρμογή ούτε καν ακούγεται ήχος κλήσης όταν με καλούν. Το ηχείο λειτουργεί, όταν αυξομειώνεις τον ήχο από τα κουμπιά ακούγεται να δυναμώνει ο ήχος και να ελαττώνεται. Άλλες εφαρμογές (κάποιες που δοκίμασα) λειτουργούν πολύ γρήγορα και απροβλημάτιστα. Έχω μέσα sd 32 gb. Η μπαταρία εξακολουθεί να πέφτει χωρίς να κάνω τίποτα. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω θα ήμουν ευγνώμων. Καμε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων για αρχή.
-WISE- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά από αυτά που γράφεις πας για άλλο κινητό. Πλακέτα μυρίζομαι. 1
peiraiwths68 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Έριξε μια ιδέα η Γυναίκα μου. Να βγάλω και να ξαναβάλω μέσα sd και sim και ως δια μαγείας μόλις το άνοιξα και μέχρι σήμερα. Ούτε κόλλημα, ούτε υπερθέρμανση όλοι οι ήχοι ειδοποιήσεων κανονικά. Έτσι σκέφτηκα ότι πριν από 2 εβδομάδες το γύρισα σε wind και έχω βάλει μέσα μία sim της wind, η οποία ίσως να έχει κάποιο θέμα ή να μην την έβαλα καλά εγώ. Το παρακολουθώ και βλέπουμε. Ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα