dimos15 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ήμουν εχθές το βράδυ λιμανάκια στο parking πάνω από το beach bar "καντινα λευτερη" . Εκει έχει έναν δρόμο ο οποίος ξεκινάει από την λεωφ. ποσειδωνος, περνάει από το beach bar και καταλήγει στη θάλασσα. "Κάποιος" είχε κλείσει αυτον τον δρόμο με κόκκινη ταινία.. Θεωρώντας ότι ο δρόμος είναι δημόσιος εγώ πέρασα για να πάω προς την θάλασσα .. Τότε βγήκε ένας τύπος και άρχισε να με απειλεί ότι θα καλέσει την αστυνομία και θα πάω αυτόφωρο γιατί μπήκα στον δρόμο και είμαι παράνομος ..? Είναι δυνατών αυτός ο δρόμος να είναι ιδιωτικός? Και μπορεί ο τύπος που έχει το beach bar-καντίνα να κλείνει την είσοδο στη θάλασσα ? φωτογραφία από το σημείο https://imgur.com/a/wDQTJA0 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από dimos15
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Υπάρχουν δύο λύσεις 1. Πήγαινε σε άλλη παραλία 2. Φωναξε την αστυνομία και πήγαινε τον δικαστικά
Finn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, dimos15 είπε Ήμουν εχθές το βράδυ λιμανάκια στο parking πάνω από το beach bar "καντινα λευτερη" . Εκει έχει έναν δρόμο ο οποίος ξεκινάει από την λεωφ. ποσειδωνος, περνάει από το beach bar και καταλήγει στη θάλασσα. "Κάποιος" είχε κλείσει αυτον τον δρόμο με κόκκινη ταινία.. Θεωρώντας ότι ο δρόμος είναι δημόσιος εγώ πέρασα για να πάω προς την θάλασσα .. Τότε βγήκε ένας τύπος και άρχισε να με απειλεί ότι θα καλέσει την αστυνομία και θα πάω αυτόφωρο γιατί μπήκα στον δρόμο και είμαι παράνομος ..? Είναι δυνατών αυτός ο δρόμος να είναι ιδιωτικός? Και μπορεί ο τύπος που έχει το beach bar-καντίνα να κλείνει την είσοδο στη θάλασσα ? Μπορεί να είναι δουλειά οδός. Κάθε δρόμος που οδηγεί σε αιγιαλό δεν είναι απαραίτητα και δημόσιος.
tarantules Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μαζευτείτε 10 άτομα και ξαναπηγαίντε απόψε στο ίδιο σημείο να δούμε τι θα σας πει αυτή τη φορά.....
dimos15 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Finn είπε Μπορεί να είναι δουλειά οδός. Κάθε δρόμος που οδηγεί σε αιγιαλό δεν είναι απαραίτητα και δημόσιος. Δεν ήξερα οτι υπάρχει αυτό. Για να είναι όμως δουλεια οδός πρέπει να περνάει μέσα από άλλο ακίνητο και η καντινα είναι μες το βουνό δεν ξέρω καν τι άδεια εχει.. Δες εδω https://imgur.com/a/wDQTJA0 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από dimos15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα