osfp1978 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, koutsis είπε Εγώ γράφω ασυναρτησιες; αλήθεια; το ότι κατεβάζεις με πλάγιο τρόπο κάποιες εφαρμογές της Google δεν σημαίνει ότι δουλεύουν και σωστά χωρίς Google services, ούτε ότι θα δουλεύουν σωστά στο μέλλον,ούτε ότι θα κάνουν update κτλ. Έχω πολλά παραδείγματα από γνωστούς που έχουν πολλά θέματα και παιδευονται. Μην παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας για να δικαιολογησετε την απόφαση σας... Εχεις πλακα......εγω δεν εχω κανεναν γνωστο...εχω ο ιδιος τετοιο κινητο...τα updates μου ερχονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ και οι τραπεζες δουλευουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ.....Και δεν παιρνω στο λαιμο μου κανεναν,οποιος δεν θελει δεν παιρνει.Αλλα εσεις οι πολυξεροι καλο θα ηταν πριν πειτε κατι να σκεπτεστε..(με το πανω κεφαλι).... 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Είχαμε τους Windows fans, μετά τους Mediatek fans, τώρα είναι στην μόδα οι No Google Services fans. #tapernawolase10lelpta #olaleitourgounteleia κλπ. 😂 Το δικο σου προβλημα πιο ειναι ακριβως; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από osfp1978
WireFire Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μονο καινουριο ψαχνεις? αν ειναι να ψαξεις και στα μτχ στο ινσομνια να βρεις κατι αξιολογο με 80 ευρω
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 να το γραψει ενας καθαρα εδω στο θεμα για τον θεματοθετη. Μην αγορασεις κινητο χωρις google...
koutsis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Εχεις πλακα......εγω δεν εχω κανεναν γνωστο...εχω ο ιδιος τετοιο κινητο...τα updates μου ερχονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ και οι τραπεζες δουλευουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ.....Και δεν παιρνω στο λαιμο μου κανεναν,οποιος δεν θελει δεν παιρνει.Αλλα εσεις οι πολυξεροι καλο θα ηταν πριν πειτε κατι να σκεπτεστε..(με το πανω κεφαλι).... Το δικο σου προβλημα πιο ειναι ακριβως; Έχεις Google maps, Gmail, Google calendar, Google photos, Google drive? Επίσης πως σου έρχονται updates σε εφαρμογές που δεν κατέβηκαν από το store την Huawei αλλά μέσω apk.? Επίσης κάποιες τράπεζες λειτουργούν και κάποιες όχι, εκτός αν έχεις δοκιμάσει όλες τις τράπεζες και ξέρεις. Επίσης πως ξέρεις πως θα λειτουργεί το κινητό σε 6 μήνες από τώρα; μπορεί να στο εγγυηθει κάνεις; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από koutsis
osfp1978 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, koutsis είπε Έχεις Google maps, Gmail, Google calendar, Google photos, Google drive? Επίσης πως σου έρχονται updates σε εφαρμογές που δεν κατέβηκαν από το store την Huawei αλλά μέσω apk.? Επίσης κάποιες τράπεζες λειτουργούν και κάποιες όχι, εκτός αν έχεις δοκιμάσει όλες τις τράπεζες και ξέρεις. Επίσης πως ξέρεις πως θα λειτουργεί το κινητό σε 6 μήνες από τώρα; μπορεί να στο εγγυηθει κάνεις; Λοιπον...οι υπηρεσιες τις google δουλευουν ολες οσες αναφερεις.Η μονη που δεν εχω επειδη δεν την χρειαζομαι ειναι το google drive...Τα updates ερχονται μρσω του apkpure και οι εφαρμογες ενημερωνονται.Τραπεζες εχουν επισημη εφαρμογη στο app gallery και οι ενημερωσεις ειναι επισημες.Χρησιμοποιω eurobank και alpha bank απολυτως επιτυχημενα.Επαναλαμβανω ειναι επισημες εφαρμογες του app gallery.Κανεις δεν ξερει πως θα δουλευει το κινητο του σε 6 μηνες απο τωρα.Με την φορα που εχει ο Τραμπ ποιος μου λεει οτι το ban μεταφερθει και σε αλλες εταιριες απο την Κινα; Να προσθεσω τελος οτι μολις ανοιξα τις εφαρμογες της google ενα μηνυμα εμφανιστηκε στην οθονη μου προειδοποιωντας με οτι η εφαρμογη ισως να μην δουλευει καλα λογω ελλειψης των google services,κατι που εγω δεν εχω παρατηρησει εδω και τρεις μηνες που χρησιμοποιω το p40 lite....
AntiCambeR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Το δικο σου προβλημα πιο ειναι ακριβως; Οτι υποστηρίζετε με εμμονή αυτό που εσείς προτιμάτε για τον εαυτό σας και παρουσιάζετε σαν απλό την έλλειψη Google Services.Που δεν διευκρινίζετε πως δεν λειτουργούν όλα σωστά χωρίς τα services και πως νομίζετε πως όλοι έχουν την διάθεση να ασχοληθούν. Καλές συσκευές τα Huawei, αλλά δυστυχώς έχουν "μαυριστεί".Αν θα υπάρξει και πρόβλημα σε επεξεργαστές ακόμα χειρότερα.Η Αμερική θα το τραβήξει όσο μπορεί και θα χειροτερέψει η κατάσταση, η στην καλύτερη περίπτωση (Για την Huawei) θα επιβραδύνει την εξέλιξή της. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR
osfp1978 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Οτι υποστηρίζετε με εμμονή αυτό που εσείς προτιμάτε για τον εαυτό σας και παρουσιάζετε σαν απλό την έλλειψη Google Services.Που δεν διευκρινίζετε πως δεν λειτουργούν όλα σωστά χωρίς τα services και πως νομίζετε πως όλοι έχουν την διάθεση να ασχοληθούν. Καλές συσκευές τα Huawei, αλλά δυστυχώς έχουν "μαυριστεί".Αν θα υπάρξει και πρόβλημα σε επεξεργαστές ακόμα χειρότερα.Η Αμερική θα το τραβήξει όσο μπορεί και θα χειροτερέψει η κατάσταση, η στην καλύτερη περίπτωση (Για την Huawei) θα επιβραδύνει την εξέλιξή της. Εισαι μελλοντολογος;Η Αμερικη φιλε μου εχει εκλογες οσονουπω.Που ξερεις εσυ τι θα κανει; Τα πραγματα ειναι πολυ απλα....Κατεβαζεις ΜΙΑ εφαρμογη που τα εχει ΟΛΑ και μετα ΤΕΛΟΣ.....τι δεν καταλαβαινεις;......Τοσο απλα ειναι τα πραγματσ.....
Demie40 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Έχετε δίκιο. Θα βάλω κτ παραπάνω κ θα πστω το redmi 9a.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Καντε λιγο tone down την συζητηση διοτι δεν αφορουν κανεναν οι προσωπικες σας αντιπαραθεσεις. Επισης ηρεμα με τους χαρακτηρισμους, δεν ειστε σε καφετερια με τους κολλητους σας.
kostis76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, Demie40 είπε Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Έχετε δίκιο. Θα βάλω κτ παραπάνω κ θα πστω το redmi 9a. Προσοχη μονο, το redmi 9A (2/32) φοραει το Helio G25, ενω αυτο που σου προτεινα - redmi 9 (3/32) - το (πολυ γρηγοροτερο) G80... https://nanoreview.net/en/soc-compare/mediatek-helio-g80-vs-mediatek-helio-g25
Demie40 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Η γνώμη σας είναι πιο καλά το redmi 9a ή το redmi c?
kostis76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 35 λεπτά πριν, Demie40 είπε Η γνώμη σας είναι πιο καλά το redmi 9a ή το redmi c? REDMI 9A : G25 REDMI 9C : G35 REDMI 9 : G80 G80>G35>G25 https://nanoreview.net/en/soc-compare/mediatek-helio-g35-vs-mediatek-helio-g25 https://nanoreview.net/en/soc-compare/mediatek-helio-g80-vs-mediatek-helio-g35 Για λιγα ευρω παραπανω προτιμησε σαφως το redmi 9... 1
osfp1978 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συμφωνω με τους προλαλισαντες.....redmi 9....αν μπορεις και το 4/64 ακομα καλυτερα... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από osfp1978
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα